Искам да кажа ... (61)

• 49 126
  • 839
  •   1
Отговори
# 165
Не обичам цирк. Винаги ми е било по-скоро тъжно и някак "спуки".
Тук непрекъснато идва Цирк дю Соле, но не съм ходла още. Може догодина да се наканя.

# 166
и аз не обичам цирк и не хода, от дете не обичам.

# 167
Аз обичам цирк, но не обичам дресура на животни. Детето много обича цирк.

# 168
И аз не харесвам дресура на животни. Клоуните никога не са ми били смешни. Еквилибристиката е интересна и тези, които показват ловкост и баланс.

# 169
Откакто водя детето на цирк, клоуните са само, за да се смени тематиката и да се смени декор, примерно.

# 170
Вчера и аз видях репортажа за Валери и много се разстроих, когато свата дума за малко дете с такава диагноза, не мога да се контролирам. После дълго мисля за това. Искам и аз да се науча по- малко да преживявам, много искам.
Ще видя инициативата за подарък, звучи ми добре.
Обичам цирковто изкуство, дори и на малките циркове, които идват тук винаги ходя. Била съм на предствление на Дьо Солей във Вегас, беше страхотно! Разказвах ли ви как пак там посетихме шоу на Дейвид Копърфийлд и как от стотици хора избра мен за един фокус? Аз как се панирах и се хилех тъпо? Май съм го казвала, забравям вече.
Едната колежка е много болна, киха, приха и май ме зарази, втриса ме и гърло ме заболя. Ще пия Нурофен Стоп Колд, обикновено ме пресича.
Алечка, не трябваше май да ходиш до София болна, да се оправяш бързо.
Флорче, днес е луна, аз съм на сок от моркови, как можа да разкажеш за лазаня и мъфини, направо ми бръкна в жива рана:) Всичко тестено обичам аз:)

# 171
  • Euskal Herria
Няма нужда да ходя на цирк. Циркът е у нас - с това куче ни дресировки, ни клоунски номера ни липсват  Joy. С всеки изминал ден обогатява репертоара си.

# 172
  • ту тук, ту там
Никога не съм харесвала цирк, дори като дете, скучен ми е.  Blush
Пълно разочарование от цирк Балкански, тази пролет ходихме заради детето, добре че то поне се радваше, та да не ме е яд за похарчените пари!
Над Слънчев бряг има един ресторант още от соц-време - Ханска шатра - програмата е в пъти по-атрактивна от тази на Балкански  Confused, само дето е по-кратка!  

# 173
Не обичам да ходя на цирк.

Едва шест часа е, а имам усещането, че е 23 часа.

# 174
До сега спах  Shocked Нощес не знам какви ще ги къдря Grinning

Жаки, не трябваше, но нямаше как. Шефката ми беше още по-зле, а някой трябваше да отиде, важни клиенти. Тъпото е, че аз си имах час за лекар още в понеделник, ама не отидох... Ако бях взела мерки тогава, сега нямаше да е толкова зле работата! Лекувай се, че това топлото време е благодат за бацили  Hug

На цирк не съм ходила от години, но преди обичах. Като много малка ме избраха за номер. Овързаха ме с едни въжета и ме качиха на един кон. Аз толкова много исках, обожавам коне, обаче като ме сложиха оревах света, свалиха ме и номера се развали  Laughing

# 175
  • София
Много харесвах цирк като дете. И панаири и събори всякакви харесвам. Едно време бях сигурно 10-12 годишна и пристигна един унгарски цирк и имаше едни акробати на коне и един от тях беше 14 годишен рус Аполон.... ама много хубав беше и си го знаеше.... Циркът стоя с разпънати шатри сигурно 2-3 седмици, а момъкът всяка сутрин и вечер излизаше да обикаля квартала, яздейки кон Heart Eyes Пък ние - кандидат–кифлите се редяхме отстрани да го гледаме  Blush
Ъъъ.... та както започнах да казвам, моите деца също много харесват цирк - и тримата.

# 176
  • Някъде там
Онна и аз бих се наредила като кифла да зяпам..нищо че не съм на 13..обожавам коне а пък ако са в допълнение с красив ездач гледката ще е страхотна.
Такава случка ми се случи днес че ще я помня още дълго.Изпратих девойката за бутилка олио..слиза си тя по стълбите с бутилката и със скачения за нея съд(телефона) и  се чува едно пльос и рев,уплаших се че се е пребила.Нищо и нямаше, малко се беше ожулила, но за разлика от нея стълбището беше в плачевно състояние.Течеше олио в изобилие.Добре че сме в ремонт и няма пътеки,но мозайка не ме питайте как се чисти от олио.Разказа ми се играта но и тя телефон скоро няма да види. Twisted Evil

# 177
  • Mediterraneo
Цирк обичам, но от дете не съм ходила на някой, който си заслужава. Децата харесват.
Лятото ходихме тук- https://www.google.es/search?q=%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B4%D0 … =1366&bih=643
Беше уникално преживяване за мен, имаше страхотни номера( от кабаретни танци, през фокуси, до еквилибристика). Почти 3 часа представление с половин час антракт. Пиеш, хапваш и се наслаждаваш на обстановката. В пъти предпочитам пред цирка. Вече  Mr. Green

# 178
Само за няколко часа е събрана сумата за едногодишно лечение на Валери, над 300к! Има много добри хора, дано малкият герой се пребори и има дълъг живот!

# 179
И аз гледах новините и ме зарадва, че са събрали сумата за Валери. Дано се пребори детето!

Общи условия

Активация на акаунт