Хайде пак на почивка в Сандански - 4

• 132 972
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Ох, любимия Сандански:) Планирам 10-дневен престой в града началото на септември.Сама с детето ще съм (6г.). Искам да попитам има ли възможвост да съвместа престоя с плаж в Гърция. Нямам идея за по-близките плажове нам. Но има ли някакъв транспорт и да речем да ходим преди обяд и да се връщаме вечер? Без кола ще сме и за това питам......Ще ми се да направим и няколко плажа ако изобщо може като растояние!

# 451
  • В.Търново
И аз проучвах, но имам позната, която е почивала няколко пъти в Гърция и каза, че за един ден плаж не си струва.Не се знае и на границата колко ще ви задържат.Най-близкият плаж е към 130-140км.

# 452
И аз проучвах, но имам позната, която е почивала няколко пъти в Гърция и каза, че за един ден плаж не си струва.Не се знае и на границата колко ще ви задържат.Най-близкият плаж е към 130-140км.

И аз така презполагах, но......исках да съм по-наясно и да почерпя опит. Благодаря:)

# 453
  • София
Здравейте!
В момента сме в Сандански. Моцете ли да ми препоръчате ресторант за хапване. Настанили сме се в Пирин, но сме с кола. Четох добри отзиви за Сандански хан?

# 454
Здравейте!
В момента сме в Сандански. Моцете ли да ми препоръчате ресторант за хапване. Настанили сме се в Пирин, но сме с кола. Четох добри отзиви за Сандански хан?

Пицария Версус (ако обичате пица) - на пешеходната улица, в близост до хотел "Св. Никола". Доставят и по домовете.
Имат и сайт - http://www.pizzaversus.com

# 455
Здравейте!

Здравейте!

500м по-надолу от х-л Пирин, много близо до началото на парка се намира р-т Чевермето, вечеряхме в него няколко пъти, храната е вкусна.

Поздрави!

# 456
Здравейте!

Ресторант Орхидея, накрая на пешеходната, срещу Интерхотела  Peace

# 457
Здравейте!

Точно там не бих препоръчала на никой да сяда, а да хапва въобще. Два шанса дадох, пропиляха ги.

# 458
Здравейте!

Точно там не бих препоръчала на никой да сяда, а да хапва въобще. Два шанса дадох, пропиляха ги.

На нас пък много ни хареса и кухнята и обслужването и цените.
Една от вечерите седнахме в прехваленото "Сани", на пешеходната, цените са неоснователно високи....напр. пица Маргарита за 8.5 лв., салата 7-8 лв. и т.н.

# 459
Ние пък от "Санди" сме много доволни. Цените като цяло в Сандански по заведенията са високи.
Да уточня за Орхидея:
Първи път- поръчката ни е взета, идва гръцко семейство, бяха обградени с цялото внимание от персонала, обслужиха ги, а ние чакаме, кой?
Втори път-тази есен. Поръчахме, част от поръчката помня беше пилешки сач със зеленчуци и шопска салата. Месото в салатата беше от пилешки пържоли на скара, а зеленчуците в него и в салатата, сякаш от бракувани сергии. Отврат.

# 460
Ние затова ходихме в Петрич,р-т Детелина.Обедно меню от 3-4 манджи.Като за хора не на диета-биват.

# 461
Хранихме се само в Санди, за мен готвят страхотно  Simple Smile Взехме  2 пъти от свети Никола, ама не ни хареса колкото в Санди  Simple Smile

# 462
Ние бяхме май месец в Перун- много ни хареса ресторанта му. На 50 метра след Чевермето е, като тръгнеш от парка. И пиците им са страхотни.

# 463
  • В.Търново
Другата седмица сме в Сандански.Моля ви, кажете ми градския басейн дали е отворил вече?

# 464
Ако имаш предвид басейна, който е под Сън сити и над езерото-да, мисля, че работи вече, защото още миналата седмица имаше шезлонги отвън и вода в басейна, макар че не видях хора вътре. Но вода и шезлонги имаше само на по-малкия басейн, този големия точно до него беше празен....

Общи условия

Активация на акаунт