♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 25

• 63 071
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107
Славе на тела съм.. А и го скивах на тв-то..  Peace
Айш явно сама е отишла на медения месец.. А какво търсеха двамата в гората пак не разбрах... newsm78 newsm78

# 108
Темпи, изгледах го...домързя ме да ходя да си пускам тв и да го дебна... Май всеки е отишъл на меден месец, пак ще има смях на порции и Елифата с нероден Текинчо за десет гарниран с глупотевините на Медиха...ще му дам още един шанс на сериала, заради Берк и деде Исмаил

Аиш още си носи годежния пръстен newsm78

Утре в очакване на фотосесия следващ болюм
Лека Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 22:59 от Slawena

# 109
Темпи, виждам те из калабълъка на балконя нещо ново за  карашика да си намерила newsm78
hahaha hahaha hahaha
Ох бе, май ще оформим фенска тройка на Статуса smile3532

# 110
Темпи, виждам те из калабълъка на балконя нещо ново за  карашика да си намерила newsm78
hahaha hahaha hahaha

А има и още  Party

# 111
Спокойно, не сме само ние трите, просто ние най сме луднали... hahaha hahaha

# 112
Темпи, виждам те из калабълъка на балконя нещо ново за  карашика да си намерила newsm78
hahaha hahaha hahaha

А има и още  Party

Ааа, момичета, не така. Повече сме феновете. Аз съм от балкона - първи ред в средата. Не пиша защото не умея, но ви чета внимателно по отношение на Статуса. Благодаря ви за споделеното за сериала  bouquet Много го харесвам. Благодаря и на преводачките за възможността да му се наслаждавам bouquet

# 113
# 114
  • Враца
Майката и лелата на Елчин, според рускините.
Тия рускини от къде имат толкова инфо newsm78

По скоро имат добре развито въображение.
Не знам кои са тези каки с Патроня ама виждам, че имат късмет.
Дора и аз се надявам, че няма да изкарат Дафа малоумна, все пак последните няколко серии показа, че има акъл да върти цяла нова фирма.  Иска ми се Дениз да и предложи някаква работа, а тя да го отсвири като готината годеница, спътница и любима на Йо.
И за мен това между Ел и Баръш по скоро са приятелски отношения, но не би било лошо да прераснат в нещо повече за което много хора ще са много щастливи и най вече Гюпселина Mr. Green айде пак се качих на коня Simple Smile .

Нахлувам в темичката ви "без разрешение"  Wink , но много харесах сериалчето "Любов под наем" и, разбира се, двамата ГГ - големи сладури са и много си пасват - има химична реакция  Mr. Green Mr. Green (Елчин ми хареса още от КСШ)   Heart Eyes Heart Eyes  Наскоро попаднах на вас, изчетох ви и малко назад в темите и изгледах сериите на екс, а сега ги чакам с нетърпение.
По принцип съм фенка на Бурак и Фахрие, но ... и тези двамата не са за изхвърляне. Виждам, че се вълнувате и от приятелските им отношения зад кадър, но тук нещата са по-сложни - дългогодишна връзка на единия  ooooh! Mr. Green
Относно снимката на Баръш с двете дами - ето какво друго се появи при рускините - така, че поне едната дама може да има нещо общо с Елчин:

# 115
Майката и лелата на Елчин, според рускините.
Тия рускини от къде имат толкова инфо newsm78

Те са  Peace Снимката е направена, когато снимаха в Кушадасъ  Peace 5-ти епизод  Peace

# 116
  • near Sofia, Bulgaria
Ми значи Елчин на бащината рода се метнала с тез манекенски мерки  Laughing

# 117
  • Разград

Поздрав за Лека нощ!
https://www.instagram.com/p/-OlCX7lWPk/

# 118
Срещнах на няколко места инфо, че Статуса ще са 25 епизода и финито.. Някой да е чувал нещо по въпроса?  newsm78 newsm78 newsm78

Малии, на кого ли ще танцува Айш.... виждам Мурат бей, ама се съмнявам той да е късметлията...  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 119
Срещнах на няколко места инфо, че Статуса ще са 25 епизода и финито.. Някой да е чувал нещо по въпроса?  newsm78 newsm78 newsm78

Малии, на кого ли ще танцува Айш.... виждам Мурат бей, ама се съмнявам той да е късметлията...  Laughing Laughing Laughing Laughing

Те ако са толкова добре, поне да не разпъват локуми , а нас да ни правят весели и щастливи, иначе такова инфо не съм срещала

Сега i  на 1001нощ ли ще се наслаждаваме ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт