От кой матрак сте доволни - 5 тема

• 201 693
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен/Пловдив
Здравейте!Предстой ни да купим матрак за спалня 160/200 см, но за сега сме ограничени в бюджета до около 300 лв. Възможно ли е някой да сподели мнение за този матрак на Икеа http://www.ikea.bg/bedroom/Mattresses/Sprung-Mattresses/41927/43058/ или да ни препоръчате някоя фирма?
Благодаря предварително!  smile3525
Лека вечер! Simple Smile

Здравей,
Тези дни и аз като вас голямо търсене - с поста информация се напълних. Най- важното е да го пробвате и на вас самите да Вие удобен. Щом сте ограничени в бюджета вижте в интеренет магазините - тук в този форум ме насочиха за което Благодаря  bouquet и взех матраци с по 30% намаление - сега има много коледни промоции. Основните фирми които ни препоръчваха - Тед, Парадайс, Блян - който са дъщерни на тед и Нани. Всеки търговец си препоръчва марката която предлага.
Пожелавам Ви успех и Весели празници !!!

# 91
  • гр.София
Хах, аз предлагам вси4ки марки на едно място - така 4е винаги се старая да предложа най-доброто за всеки клиент според неговите изисквания Hug И Парадайс не е дъщерна на Нани Peace

# 92
  • Плевен/Пловдив
Хах, аз предлагам вси4ки марки на едно място - така 4е винаги се старая да предложа най-доброто за всеки клиент според неговите изисквания Hug И Парадайс не е дъщерна на Нани Peace

Браво на вас !!!
Извинете  newsm17, но не съм се изразила правилно : Блян е дъщерна на Тед.
Успешни продажби и доволни клиенти  Peace

# 93
Здравейте, сега съм харесала Silver Care Memory na Paradise. Някой ползвал ли го е, за спалня става въпрос?( 180 на 200 размер) Как е като твърдост, въпреки че ние не сме тежки Simple Smile И знаете ли някъде да има намаление, че ми идва малко по-скъпичък и се чудя още.

# 94
  • гр.София
От този вид - пяна+мемори пяна+сребро в дамаската на Парадайс е най-евтиния като цена. Ако искате из4акайте да видите Парадайс какви промоции ще пуснат през Януари, засега е 799 лв.

# 95
  • София-в сърцата на моите деца
Някой да ми препоръча топ матрак!  Praynig

# 96
  • гр.София
Къде ще се ползва топ матрака - върху легло или диван? Какъв размер? Да има ли мемори пяна?

# 97
Върху пружинен матрак, 190/120...може да има и мемори пяна. Peace

# 98
Някой да ми препоръча топ матрак!  Praynig

За да ти препоръчам топ матрак който може и да не свърши работа трябва да ни дадеш повече инфо:
За какво ти е ?
1. Имаш избили пружини който ви боцкат.
2. Твърд и неудобен матрак при този вариант си доста лекичка и затова е така.
3. Имаш вече неравности по матрака и искаш да ги изравниш.
4. Насочи ни какви финанси си заделила за топ матрак за да ти препоръчаме това което щети свърши работа. А не да ти предложа топер за 220 лв а ти да искаш със 50 лв да закърпиш нещата както повечето терикати.

В много от случайте мемори пяната не е правилния избор, по-добре си смени матрака за 100-150 лева има прилични матраци

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 03:22 от alfonso

# 99
Някой да ми препоръча топ матрак!  Praynig

За да ти препоръчам топ матрак който може и да не свърши работа трябва да ни дадеш повече инфо:
За какво ти е ?
1. Имаш избили пружини който ви боцкат.
2. Твърд и неудобен матрак при този вариант си доста лекичка и затова е така.
3. Имаш вече неравности по матрака и искаш да ги изравниш.
4. Насочи ни какви финанси си заделила за топ матрак за да ти препоръчаме това което щети свърши работа. А не да ти предложа топер за 220 лв а ти да искаш със 50 лв да закърпиш нещата както повечето терикати.

В много от случайте мемори пяната не е правилния избор, по-добре си смени матрака за 100-150 лева има прилични матраци

Не знаех,че като попитам за  топ матрак ,ще се окажа от тарикатите. Съжалявам,че попитах. Отношението на този господин направо ме потресе. Може би трябва да напиша и с кого ще си лятам и какво ще правя на топ матрака.Благодаря Ви. Бяхте много мил и ме зарадвахте Коледно с Вашето отношение. Бъдете жив и здрав на Вашия матрак, какъвто и да е той и каквото и да правите на него! Mr. Green

# 100
  • гр.София
Не се от4аивай, didiela, може господина така да подхожда към клиентите си, като ги нари4а тарикати Laughing Laughing  Laughing

Топ матраците на фирма Хегра са хубави. Има няколко варянта за висо4ина на самия топер:

- 104 лв. за пяна и 157 лв. за мемори пяна. Висо4ина - 6 см, без цип. 
-166 лв. за пяна и 214 лв. за мемори пяна. Висо4ина - 9 см. с цип.

Ако те интересуват цените на другите марки, ще ти ги кажа Peace

# 101
Не исках да те радвам толкова, но все пак е Коледа а искаш и съвет. Вземи си един топ матрак на Виденов или Симеонов  са най изгодни от 60 - 70 лв. Имай предвид матраци от пяна или полиуретанова пяна значи пълнежа е дунапрен не мемори пяна

# 102
  • София
Към ползващите Тед Фаворит С, интересуваме на каква повърхност сте го сложили?
Нашия е двулицев, беше на подматрачни рамки пак Тед, но нещо не сме доволни и го сложихме на плоскост, но сега се замисляме да не се запотява отдолу и да мухляса.

# 103
  • 1st floor
Не е добра идея да стои какъвто и да е матрак върху плоскост!  Peace Така не може да се проветрява. Какво не сте били доволни от рамката? newsm78

# 104
  • София
Принципно мм има проблем с кръста и затова взехме този, нали се води ортопедичен, обаче заради рамките потъва на места. Може би рамките да не са подходящи, но след като ги махнахме матрака е по-твърд така да се каже.

Това са те http://mattro.net/producti.html?page=shop.product_details&fl … p;category_id=277

Смятам да въртим матрака на седмица, две , за да няма проблеми, ако не ще го мислим..
отворена съм за идеи

Общи условия

Активация на акаунт