От кой матрак сте доволни - 5 тема

• 201 693
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, тъй като е видно, че вие сте абсолютни специалисти в матраците да питам и аз - правим детска стая. Съответно ще купуваме два матрака. Каката е на 9 год.и досега е спала на обикновен пружинен твърд матрак. Бебето е на 5 месеца, но след време и нея ще преместим в детската. Леглата ще са с ракли и съответно търсим еднолицеви матраци. Прочетох тук, че за деца не било добре матрака да е латексов, а и има значение в зависимост от възрастта дали е с пружини или без. Аз дотук съм харесала Перлата на Парадайз, Милано на Тед и Каспия Полифлекс на Нани /заради възможността да се пере горната част/. Доколкото чета и трите са средно твърди, но все пак вие какво бихте препоръчали?

# 106
  • гр.София
Принципно мм има проблем с кръста и затова взехме този, нали се води ортопедичен, обаче заради рамките потъва на места. Може би рамките да не са подходящи, но след като ги махнахме матрака е по-твърд така да се каже.

Това са те http://-spam-/producti.html?page=shop.product_details&flypag … p;category_id=277

Смятам да въртим матрака на седмица, две , за да няма проблеми, ако не ще го мислим..
отворена съм за идеи

Трябва ви рамка с повече на брой ламели и по-тънки ламели и няма да потъвате.

http://www.rossmari.com/bg/podmatrachni-ramki/rosmari-flex/categ … istema-fleks.html

Момичета, тъй като е видно, че вие сте абсолютни специалисти в матраците да питам и аз - правим детска стая. Съответно ще купуваме два матрака. Каката е на 9 год.и досега е спала на обикновен пружинен твърд матрак. Бебето е на 5 месеца, но след време и нея ще преместим в детската. Леглата ще са с ракли и съответно търсим еднолицеви матраци. Прочетох тук, че за деца не било добре матрака да е латексов, а и има значение в зависимост от възрастта дали е с пружини или без. Аз дотук съм харесала Перлата на Парадайз, Милано на Тед и Каспия Полифлекс на Нани /заради възможността да се пере горната част/. Доколкото чета и трите са средно твърди, но все пак вие какво бихте препоръчали?

Няма значение дали е с пружини или без, важното е да е удобно на детето. Може да са й малко твърди, пробвайте и матрак с индивидуално опаковани пружини - Фаворит С на Тед или Каспия Покет Спринг на Нани.

# 107
Привет и от мен,

Изчетох толкова мнения и пробвахме цялото семейство последните два месеца толкова матраци, че до края на януари - ще съм почти специалист.

Естествено във всеки магазин си хвалят стоката. Аз като човек, който се възхищава на всички шведски марки си мечтая един ден да мога да си купя Темпур, но за сега нямам финансовата възможност Simple Smile. Преди две години купихме Нани на децата, но от няколко месеца избираме нови, защото съм много недоволна - запарват зверски и ако спиш на тях (което и на мен ми се е случвало - се въртиш като луд в леглото). Въобще не съм доволна...
Пробвахме да полежим и на Магнифлекс - обаче като отвориш матрака - вътре си е дунапрен и доста тънък слой мемори пяна.

Чуденката продължава...

# 108
Някой да препоръча матрак от естествени материали - натурален латекс и пр., без пружини? В БГ или в Европа.

# 109
Някой да препоръча матрак от естествени материали - натурален латекс и пр., без пружини? В БГ или в Европа.

Ние пробвахме някакъв био латекс в Хепи Дриймс (нова съм и ако се приеме за реклама кажете - ще го махна). Удобен е и много ме привлече, но знам, че латексът се смята за остаряла технология и за това ние ще вземем с пяна или някаква комбинация с нея при всички случаи.

# 110
  • гр.София

Нани имат 2 еко модела - Лаго и Аляска. И двата са пяна. Лаго има дамаска от органи4ен памук. Аляска има лятна и зимна страна, като зимната е от естествена вълна.

На пазара се предлагат матраци, произведени изцяло от конски косъм, това е най-екото в момента. Цените няма да споменавам Whistling

На Екон - Латекс Кокос го дават като 100% естествен продукт.

Привет и от мен,

Изчетох толкова мнения и пробвахме цялото семейство последните два месеца толкова матраци, че до края на януари - ще съм почти специалист.

Естествено във всеки магазин си хвалят стоката. Аз като човек, който се възхищава на всички шведски марки си мечтая един ден да мога да си купя Темпур, но за сега нямам финансовата възможност Simple Smile. Преди две години купихме Нани на децата, но от няколко месеца избираме нови, защото съм много недоволна - запарват зверски и ако спиш на тях (което и на мен ми се е случвало - се въртиш като луд в леглото). Въобще не съм доволна...
Пробвахме да полежим и на Магнифлекс - обаче като отвориш матрака - вътре си е дунапрен и доста тънък слой мемори пяна.

Чуденката продължава...

Кой е модела на Нани, от който сте недоволни? Недей така предубедено към Магнифлекс. Може да е дунапрен, но съм виждала едри мъже, които потъват като легнат на някой по-обикновен матрак, а дори мек модел на Магнифлекс да им поддържа тялото. Вси4ко е индивидуално.

# 111
Вече седмица децата на спят на Ториното- ами- много са удобни  Peace

Предизвикателна, обещах да ти пиша за сайта, от който ги поръчахме- обадиха се, че няма налични, до 10 дни ще имат, да, спазиха си срока. Матраците пристигнаха различни от мострата, която видяхме във Варна, кафявото е по- светло, на мострата горния плат беше като плюш, нашия не е, но пак е по- хубав от лъкавото на Нани. Но...най- българското в цялата картинка- поръчваш 2 матрака, получаваш подарък една надматрачна стелка   Mr. Green
Търговци, не се излагайте така, по- добре без нея  Stop

# 112
  • гр.София
raja_nikol, със здраве да ги използват децата.  Hug

# 113
Ехо Simple Smile

Сирена Мемори са, но както казах не съм доволна.

Продължавам да чета и пробвам матраци Simple Smile)

# 114
Просто да резюмирам за естествения латекс в БГ: в Хепи Дриймс "био латексът" е описан като "100% БЕЛГИЙСКИ латекс". Не съм звъняла, но по това описание си е на 100 % синтетичен латекс.

В Екон нямат матрак изцяло или предимно от натурален латекс (натуралният латекс е сок от дърво, а синтетичният се прави от петрол).

Колкото до това дали е остарял спрямо пяната, не знам. Знам, че може да върши добра работа латексът - и синтетичният, и естественият, ако е качествен. В момента съм с латекс - синтетичен, и нямам оплаквания.

Конски косъм - като видях цените, осъзнах, че няма смисъл да ги гледам и тествам, щото не мога да си ги купя. По-скоро ще си взема кола.

Мерси на всички за идеите и мненията.  bouquet

# 115
Сега прочетох изискванията - в България за да се води био латекс - истинският каучучк (демек от дърво) - трябва да е 50% от съдържанието.
Видях на Нани - еко е там съдържанието на плата - 100% памук.

За конския косъм - при тия цени по-добре да събирам за голямата ми мечта Темпур Grinning

# 116
За исискванията не знаех. Може би този на хепи дриймс, белгийският, да е само частично синтетичен, който се интересува, може да ги пита. Но на мен не ми помага, защото аз просто искам с максимално съдържание на натурален латекс. Най-добре 100 %.

# 117
От матраците на Релакс съм ней-доволна.С три години гаранция, малко по скъпи от останалите които рекламират, катоДормео и други подобни, но си заслужават всяка стотинка

# 118
Predizvikatelna, харесала съм 2 матрака-
Матрак Primo Memory, 16 см - MAGNIFLEX, 16г.гаранция и
Матрак Модена на НАНИ, 20см., 5г.гаранция
Разликата в цената е малка и имам голяма дилема кой да избера.
Нани няма мемори и е една идея по удобен от Магнифлекса, който е с 2 см.мемори.
Като цяло клоня към Магнифлекса, единствено заради марката и голямата гаранция.
Какво е твоето мнение?

# 119
  • гр.София
Predizvikatelna, харесала съм 2 матрака-
Матрак Primo Memory, 16 см - MAGNIFLEX, 16г.гаранция и
Матрак Модена на НАНИ, 20см., 5г.гаранция
Разликата в цената е малка и имам голяма дилема кой да избера.
Нани няма мемори и е една идея по удобен от Магнифлекса, който е с 2 см.мемори.
Като цяло клоня към Магнифлекса, единствено заради марката и голямата гаранция.
Какво е твоето мнение?

Хм, не намирам инфо за Primo Memory. Няма го в сайта на Магнифлекс, нито в каталог 2016. Вие къде сте го гледали? Аз не съм го виждала и нямам отзиви за него. Но принципно Магнифлекс са си качествени. Имат и отстъпки до средата на февруари. Нани продължиха промицията на Модена -10% до 15.01.

На мен Модената ми харесва като усещане. За мен е единствения български мек матрак от пяна.

Общи условия

Активация на акаунт