От кой матрак сте доволни - 5 тема

• 201 707
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Извинявай, действително е станало объркване с модела ooooh!
Вярното е
Матрак Memory Relax, 20 см - iSLEEP, 2см.мемори

# 121
  • гр.София
Хубав е Peace

# 122
моят матрак е 25 см с 7 см мемори

# 123
  • гр.София
моят матрак е 25 см с 7 см мемори

Comfort Dual?

# 124
италиански матрак модел МАСАЖ хай тек най виша технология направен от вода.не е комфорт дуал  на магнифлекс а на коррадо

# 125
Здравейте, поръчахме Парадайс silver care memory, а за бебето Теди Флекс ( или нещо такова) . Не знам дали сме направили добър избор. Само не знам какви протектори да вземем, тези с ластиците се изхлузват!? И трябва ли да обръщаме матраците?

# 126
  • гр.София
италиански матрак модел МАСАЖ хай тек най виша технология направен от вода.не е комфорт дуал  на магнифлекс а на коррадо

Хайде разкажи за Буено Ноте. Разбра се вече, че си от тях. Grinning На мен ми е интересно, защото са нови. Наживо не съм ги виждала още, и не знам отзиви. На картинка изглеждат добре, цените са им добри. Имат трудна задача да намерят място в един пренаситен пазар. Трябва да залагат на качество.

# 127
първо не съм от тях второ правя им услуга защото такова качество в бг няма до сега ,извинявам се че звучи като реклама ама не е! просто ми помогнаха много и те разчитат предимно на реклама от хората не са комерсиални поради незнам какви причини но изказвам свое мнение.и пак казвам искам да покажа на хората наистина че е качествено и добро .а ти от кои си?

# 128
  • гр.София
първо не съм от тях второ правя им услуга защото такова качество в бг няма до сега ,извинявам се че звучи като реклама ама не е! просто ми помогнаха много и те разчитат предимно на реклама от хората не са комерсиални поради незнам какви причини но изказвам свое мнение.и пак казвам искам да покажа на хората наистина че е качествено и добро .а ти от кои си?

Аз продавам всички марки на едно място. За това са ми интересни и Буено Ноте. Още не работия с тях, но и това ще стане. Те са много нови за момента и има да се развиват.

# 129
А какво бихте казали за икейските матраци?

# 130
за икеа не искам да говоря хахахахаха .аз препоръчвам италианските матраци за мен са номер 1

# 131
Здравейте, поръчахме Парадайс silver care memory, а за бебето Теди Флекс ( или нещо такова) . Не знам дали сме направили добър избор. Само не знам какви протектори да вземем, тези с ластиците се изхлузват!? И трябва ли да обръщаме матраците?

Здравей,

Аз ползвам за възглавниците на децата (защото си се лигавят, докато спят) тези: http://sleepshop.bg/%D0%9D%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D … 6%D0%B0-Tencel_41

И съм много доволна. Сега като купя матраци - ще взема същата марка и за тях....

# 132
Здравейте,
да попитам някой ползва ли матраци Релакс http://www.matracirelax.bg/ ?
Аз ползвам 3-4 години един модел с кокос, който ми е много удобен, но за съжаление вече не се произвежда. Надявам се и другите им модели да са добри, защото сега ми предстои нова покупка и пак мисля да се ориентирам към тях.

# 133
  • гр.София
Здравейте,
Аз ползвам 3-4 години един модел с кокос, който ми е много удобен, но за съжаление вече не се произвежда. Надявам се и другите им модели да са добри, защото сега ми предстои нова покупка и пак мисля да се ориентирам към тях.

А защо смяташ, че само моделите на Релакс ще са ти удобни? Пробвала ли си други марки? Като им гледам цените на някои модели, би могла да си купиш Магнифлекс за тези пари, където гаранцията, че няма да ти мръдне матрака започва от 16 години.

# 134
Здравейте,
Ние ползваме само матраци Релакс

Общи условия

Активация на акаунт