От кой матрак сте доволни - 5 тема

• 201 707
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Predizvikatelna,

ти като специалист-продавач, каква разлика правиш между "пяна", "дунапрен" и "латекс"?

# 136
  • гр.София
Predizvikatelna,

ти като специалист-продавач, каква разлика правиш между "пяна", "дунапрен" и "латекс"?

Полиуретанова пяна и дунапрен е едно и също. Мога да ти обясня и етимологията на думата "дунапрен" ако те интересува на лични. Латексът е съвсем различен материал. Peace

# 137
Здравейте, поръчах Каспия полифлекс от Маттро с 2 възглавници подарък.В началната страница пише ,че има протектор за всяка поръчка над 300 лв. Чувствам се малко подведена, тъй като имам подарък към матрака, не получих протектора.Такива били условията на Маттро,само 1 подарък

# 138
  • София
Predizvikatelna,

Полиуретанова пяна и дунапрен е едно и също. Мога да ти обясня и етимологията на думата "дунапрен" ако те интересува на лични. Латексът е съвсем различен материал. Peace

понеже гледам, че тук ги използвате тия понятия като нещо различно, вкл. и ти...  изкуствен латекс от типа на Elioform, какъвто използват Магнифлекс, по какво се различава от "пяна"? Simple Smile

няма защо на лични, това са знания, полезни за всички купувачи. за да се заблуждават по-малко.

всички тия изкуствени материали са вид  "пяна". "дунапрен" е нещо като "ксерокс" - име на търговска марка се е наложило като типово название на вид продукт.

# 139
  • гр.София
така е, и какво общо има с това, на кой какъв матрак му харесва и му е удобен. Някои хора предпочитат пружини, други дунапрен, а трети латекс. Аз не се опитвам да ги разубеждавам, а да намерим заедно най-доброто за тях.

# 140
Здравейте, поръчах Каспия полифлекс от Маттро с 2 възглавници подарък.В началната страница пише ,че има протектор за всяка поръчка над 300 лв. Чувствам се малко подведена, тъй като имам подарък към матрака, не получих протектора.Такива били условията на Маттро,само 1 подарък

Към всяка конкретна обява си има подаръка, който се полага, към Нани вървят възглавниците май, аз поръчах Тед и имам протектор /вече се възмутих- 2 матрака, 1 протектор  Mr. Green/. Предпочитах възглавници, но кой ме пита, пишеше си- подарък протектор  Peace
Поне доставката им е безплатна, защото в много сайтове не е.

# 141
Здравейте,
да попитам някой ползва ли матраци Релакс http://www.matracirelax.bg/ ?
Аз ползвам 3-4 години един модел с кокос, който ми е много удобен, но за съжаление вече не се произвежда. Надявам се и другите им модели да са добри, защото сега ми предстои нова покупка и пак мисля да се ориентирам към тях.

А защо смяташ, че само моделите на Релакс ще са ти удобни? Пробвала ли си други марки? Като им гледам цените на някои модели, би могла да си купиш Магнифлекс за тези пари, където гаранцията, че няма да ти мръдне матрака започва от 16 години.

Predizvikatelna
може ли да ми помогнете с избор на друг производител и вид матрак? Повече от ясно е, че нямам опит. Благодаря!

# 142
Здравейте,

записвам се да следя, поизчетох напред, но така и намерих отговор на въпроса си.
От около 5 г. ползваме матрак Модерато мемори хард на Нани, от който сме изключително доволни, води се ортопедичен, но в същото време има мемори пяна, перящ се калъф и т.н.
Прочетох, че вече не се прозвеждат и тук там има останали матраци.
Моля ако има запознати посъветвайте ме каква алтернатива да избера, изчетох всичко, но не мога дори да се спра на някой модел.

Благодаря предварително,

# 143
Здравейте,

записвам се да следя, поизчетох напред, но така и намерих отговор на въпроса си.
От около 5 г. ползваме матрак Модерато мемори хард на Нани, от който сме изключително доволни, води се ортопедичен, но в същото време има мемори пяна, перящ се калъф и т.н.
Прочетох, че вече не се прозвеждат и тук там има останали матраци.
Моля ако има запознати посъветвайте ме каква алтернатива да избера, изчетох всичко, но не мога дори да се спра на някой модел.

Благодаря предварително,

Матрака е направен със твърд дунапрен и добавена мемори пяна с луксозен калъф.Взимай твърд дунапрен с висока твърдост и мемори това е алтернативата, но който не разбира си плаща и дава луди пари за матраци. Има доста запознати с матраците  в този форум нека и те се изкажат.

# 144
  • Варна
Момичета, тъй като е видно, че вие сте абсолютни специалисти в матраците да питам и аз - правим детска стая. Съответно ще купуваме два матрака. Каката е на 9 год.и досега е спала на обикновен пружинен твърд матрак. Бебето е на 5 месеца, но след време и нея ще преместим в детската. Леглата ще са с ракли и съответно търсим еднолицеви матраци. Прочетох тук, че за деца не било добре матрака да е латексов, а и има значение в зависимост от възрастта дали е с пружини или без. Аз дотук съм харесала Перлата на Парадайз, Милано на Тед и Каспия Полифлекс на Нани /заради възможността да се пере горната част/. Доколкото чета и трите са средно твърди, но все пак вие какво бихте препоръчали?

Здравейте!
За детската преди два месеца взехме матраци Тирена на Нани - за цената си матраците са супер.  В момента дори аз спя на едното детско легло, и ми е добре.
НО сега правим спалнята и сме пред избор на матрак 144/190. Искам нещо по-качествено и удобно, защото за разлика от детските скоро едва ли ще го сменим. Да не е твърд, но да е и много мек - 500-600 лв.
Днес бяхме на оглед, от изпробваните си харесахме
1. Сирена мемори на Нани - но при нея се оказва че едната страна е доста по-твърда от другата. Доколкото разбрах от едната страна е Сирена мемори, от другата Сирена Ултрафлекс - по-твърдата. За да я омекотим може да обърнем калъфа.
2. ММ дори хареса повече Канела на БелаНоте - похвали ги продавачката. Тяхния слой пяна или каквото се водеше под мемори пяната е по порест и матрака дишал повече от на Нани примерно.
На Магнифлекс нямаше нищо по нашия джоб за проба. Ето модела:
http://www.mattro.net/producti.html?page=shop.browse&category_id=3236
Ще съм благодарна за мнения и препоръки Peace

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 01:02 от Alokazia

# 145
Пак препоръчвам тези на релакс.Има точно такива каквито искаш,ние спим на такъв.До преди да си купим от тях,все се събуждах с болки в гърба и аз и мъжа ми.Сего съм доволна.Този в спалнята е със зима и лято,обръщам го съответни сезон,и само на него си отпочивам идеално.

# 146
  • Варна
Пак препоръчвам тези на релакс.Има точно такива каквито искаш,ние спим на такъв.До преди да си купим от тях,все се събуждах с болки в гърба и аз и мъжа ми.Сего съм доволна.Този в спалнята е със зима и лято,обръщам го съответни сезон,и само на него си отпочивам идеално.

Извинявай, на коя фирма имаш предвид модел Релакс?

# 147
  • Варна

Разбрах за кои матраци говориш, но като им видях цените са доста над нашия бюджет.

# 148
Здравей, имам един съвет към теб а и към останалите, които пишем в темата. Моля, като кажете марка матрак, споменете и модела точно! Как да разберем иначе за какво иде реч? Релакс не произвеждат само един модел, това важи и за другите фирми. А от модел до модел има голяма разлика на единия ще ти е удобно на другия не.

# 149
Здравей, имам един съвет към теб а и към останалите, които пишем в темата. Моля, като кажете марка матрак, споменете и модела точно! Как да разберем иначе за какво иде реч? Релакс не произвеждат само един модел, това важи и за другите фирми. А от модел до модел има голяма разлика на единия ще ти е удобно на другия не.
Да ,права си,малко по късно ще напиша,че не помня марка,в момента не съм в къщи да видя,гаранционната карта

Общи условия

Активация на акаунт