Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-221 тема

• 64 414
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
За Клари Grinning

Скрит текст:

Клари, много не разбирам от породи, но в паспорта му пише "плачеща болонка" . Може и да има нещо вярно, защото ми се плаче всеки път, когато ме буди рано или трябва да го разхождам в сняг  Cry Cry Mr. Green

Един романтичен танц с нашето момиче "Дамла" от КПа., Има превод на четвърти епизод, аз го харесвам новия и сериал "Животът е пълен с чудеса"

Надин
Скрит текст:
страхотно животинче Heart Eyes  Не е лесно в студеното време с животинки.Особено както аз съм с две на един път и ме дърпат като елените дърпат дядо коледа.Да го намачкаш от мен Heart Eyes Hug

# 631
Здравейте снежни лейдита

Уж днес щях само да релаксирам и да гледам филми и да си пиша във форума, а ето че чак сега сколасах да стигна до къщичката ни Whistling Дори си набелязах филм от предложените 20 the best romantic films от Линка  Hug  (само този нищо не ми говори,  Walk to Remember / Незабравимата (2002) Laughing  )

Все още няма новини за Туба, но Онур са го открили днес Peace Предполагам, че и Туба с момичетата са се прибрали.  Sunglasses

Онур май вече е в Истанбул!Така поне пишат рускините,след като са видели днес тези снимки!За Туба и децата нищо не пишат!Дали са се прибрали? Peace

Скрит текст:
судя по всему Онур уже в Стамбуле... все три мужчины опубликовали фото с ним на своих страницах в инстаграм в районе 13 последних часов...

Тази вечер е 12еп.на СГ! Peace

Злати Hug аз лично имам да изгледам още 3 епизода от HG, така че ще ви настигна на преведения вече 12 еп през седмицата
Надин Wink доколкото ми е известно на всички собственици на кучета зимно време им излизат сълзи в очите, когато трябва да ги разхождат навън.  Laughing /Клари Peace надявам се да не ми се обидиш за шегата/

Вичи, Рали, Цвети Hug Hug Hug

Чудя се Thinking - понеже изглежда вече навсякъде из страната вали сняг, дали да не си направим една снежна музикална вечер Rolling Eyes Дива Hug  вече е сложила клип за зимата
Ето и моето предложение Peace Тихо се сипе първият сняг

Ето ви и нашата Снежанка  newsm03

Хубава вечер!

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 19:01 от kanti

# 632
Здравейте  Hug
Много си мечтахме за бяла Коледа, пропуснахме я, но пък Новата година ни зарадва.
Няма много сняг, както ни обещаха. Хубаво е, но пък

И новини няма, освен предположението, че Онур се е прибрал в Истанбул. Като гледам рускините, чиято поетична муза е Аси, а лайтмотивът им е "завинаги", нищо чудно да предполагат, че СС се е разпръснало след празника.... Wink

И материалите за филма на ФЙ продължават, ама така и не става ясно кой точно ще играе или всички споменати накуп newsm78 Освен съпруг и нов любим, другите какви ли ще са й newsm78 Лошо няма - фатална жена, а за режисьора - диамант newsm47 Ние сме открили този диамант отдавна  Laughing

И фестивала в Лондон сте го споменали пак. Той ще се проведе от 18 до 26 февруари. Малко за фестивала. Той е подобен на този в Ню Йорк, на който присъстваха Онур  и Туба. Само че е ежегоден и много по-мащабен. Това ще бъде 8то му издание.
Скрит текст:
преводът е на гуги, малко съм го редактирала.
The International Filmmaker Film Festival of World Cinema LONDON е уникално събитие в своята осма година, че е в чест на най-добрите и най-популярните независими и студийни филми от световната филмова индустрия и дава чудесни възможности за бизнеса на филми. Всички прожекции са отворени за обществеността. В Лондон това е голямо международно събитие.

Ние сме изградили една малка, но изключително професионална мрежа от представители на филмовата индустрия, която ще разгледаме всички номинирани филми  и ще дадем бизнес и търговски съвети, а в някои случаи присъстващите дистрибутори  ще направят оферти към създателите на филмите за тяхната работа и да работят заедно, за да сложат филмите и неосъществените още сценарии  на пазара. Имаме хора и умения в нашия професионален екип, за да стане това, ако присъстващите професионалисъи  усетят, че има пазар за вашия филм или сценарий, те ще направят така, че неюата да се случаат, както е ставало с редица филми  с много филми през годините на нашия фестивал.

Ние сме уникални като брой платформи. Предлагаме на кинотворците възможности филмите да бъдат  видени по целия свят. Всичко започва тук, като представите вашия филм.

Фестивалът е много запален да открият нови таланти и да действат като трамплин за сътворението. Развитието на мрежата за производителите дава  на режисьори възможност на кинотворците да разгънат бъдещото си производство.

The International Filmmaker Film Festival of World  Cinema LONDONще завърши с бляскава церемония  на червен килим за раздаване на награди - признание за ненадминатите идеи, постановки и филмови концепции. Режисьорът престижния приз? Ите се представя на най-добрите филми влезли, наречени като високо ценени индустрия награда, която признава, онези, които желаят да направят тези крайни мерки, за да достигнат до върха на своята професия. Ъози фестивал  е глобален форум за да се открият бъдещите тенденции и постигането на търговски успех на световно ниво.

През седмицата това уникално събитие дава възможност за работа в мрежа и да правят бизнес с други съмишленици, креативни кинотворци  и техните представители от цял ​​свят.

The International Filmmaker Film Festival of World Cinema LONDON като никой друг е международен филмов фестивал, ние ще  поставим кинотворците  пред потенциални инвеститори, за да се обмисли ново производство, да  поставите филма си пред потенциален дистрибуция и продажби. Ще разгледаме възможността за реални оферти и реална помощ за вас кинотворците, възможност да погледнете нашата програма и да прочетете накратко за условията за участие в тази професионална сфера, за да се присъединете към нас и да поставите илма си в условията на пазара.
Ето линк към всички категории номинации с всички номинирани (в червено са тези, за които има анотации)
http://filmfestinternational.com/category/london-iff/london-nominations-2016/
Някои категории са отделни за англо и чуждоезични филми. Някои са смесени като например
за талантлив режисьорски дебют (Тук Онур и Колегата му са номинирани). В категориите за най-добър актьор са разделени на англо и чуждоезични, но там се съзтезават пълно и късометражни филми.  В тези категории са номинирани освен Туба и Селим Байрактар и други двама комшии Езги Мола и М.И. за последния им филм (не му знам заглавието) със заглавие на английски "Husband Factor".  
За сравнение ето пак линка с номинациите на Джунглата: https://www.instagram.com/p/_7GFbNOtGE/

Не разбирам от маркетинг и реклама в този бизнес, но си мисля, че B.i.t. направиха много успешна кампания с Джунглата по световните форуми - хем са нови, хем са вече познати. Неслучайно тук са номинирани в толкова категории. Дали Онур и компания ще представят ръкописа на своя пълнометражен филм newsm78 Чудесна възможност за придобиване на опит, за дискусии с професионалисти, за среща с инвеститори и разпространители. Успех newsm10  
И за нас се открива възможност за нов снимки и видео. Сигурно СС ще присъстват.

Толкова за фестивала.

Днес чух в един филм стара песен. която много харесвах - Killing me softly. Исскам да ви поздравя с нея. Дуетът е на двете най-популярни нейни изпълнителки:  Roberta Flack и хип хоп групата Fugees:

Скрит текст:
Убивай ме нежно

Чух, че пеел хубави песни,
 чух, че имал стил,
 така че отидох да го видя
 и послушам за малко.
 Там имаше младо момче,
 непознато за очите ми.

Свирейки болката ми с пръстите си,
пеейки целия ми живот с думите си,
 убивайки ме нежно с песента си,
 убивайки ме нежно с песента си,
 разказвайки целия ми живот с думите си,
 убивайки ме нежно с песента си.

Чувствах, че цялата горя от треска
 смутена от тълпата,
 почувствах се сякаш е чел писмата ми
 и чете всяко едно на висок глас,
 молех се да спре,
 но той просто продължи да пее.
Винаги е интересно да видиш и чуеш съвместно изпълнение на две поколения, ама те доста игриво и не толкова нежно поубиват нежната песен Wink

И понеже нови снимки няма и от мене нещо старо, но красиво:

Рина и на тебе ЧНГ! Hug

Надин, на въпроса ти от вчера - да това е песента!

Линка, не агитирам за СГ. Просто споделям впечатленията си. Ако го загледаш, може и да не останеш приятно изненадана като нас. Ще гледаш с предварителна нагласа, а може и с вътрешна съпротива. Поне при мене е така. Особено с много обсъждани актьори - някои величани, други отричани:peace:

ПП Малко прекалих с дължината на поста Peace, но по-добре дълъг пост, отколкото метла Mr. Green
Сега да се връщам да ви чета, да не изпусна нещо.

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 19:14 от Bagi

# 633

https://gecce.com/haber-tuba-buyukustunun-en-buyuk-hayali-gercek-oluyor

Скрит текст:
Большая мечта актрисы Тубы Бюйюкюстюн наконец-то становится реальностью
Большое желание Тубы Бюйюкюстюн сыграть в проекте режиссера Ферзана Озпетека наконец-то реализуется. Говорили, что красивая актриса составит на съемках "Команду мечты" с Мехметом Гюнсюром и Халуком Билгинером, если съемки начнутся в ближайшее время. История - адаптированная для кинематографа книга Ферзана Озпетека "Красный Стамбул". Туба Бюйюкюстюн воплотит в фильме характер Неваль, среди актеров фильма обсуждались и Халит Эргенч с Меттом Диланом.

превод: https://vk.com/engin_akyurek

Скрит текст:
актриса Серра Иылмаз сыграет роль матери Озпеттека .. через 8 лет они снова будут вместе ))

http://vk.com/club95000637

Излиза, че филмът ще се казва не "Червения Истанбул", а "rüya kadrom " ? newsm78
Затрудних се с превода от руски  "Отбор - мечта" или "Мечтан отбор" или нещо друго... newsm78

Serra Yılmaz

https://tr.wikipedia.org/wiki/Serra_Y%C4%B1lmaz

рр 10 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.  wavey

# 634

Kanti, моето предложение е в тон с колажа ти Grinning

# 635
  • Русе
Е, сега вече и аз мога да се радвам на снега и да попиша малко из форума  Wink

Скрит текст:
Като си изпратиш детето с кола в такова време от нас  до София ( това си е доста и с тази пътна мрежа  Mr. Green) - стоиш на тръни до обаждането за пристигане  ooooh!

А докато аз си ''хапя ноктите от притеснение'' вие сте насъбрали пак интересни неща - има дори превод на статиите от днес във връзка с Туба и новият филм. Ама... всеки път добавят или махат някое име от екипа, който ни е известен, та...  Wink май до започването на снимките все ще има въпросителни  Peace

Баги  Hug ти си обогатила инфото за лондоският фест и номинациите - остава и да го дочакаме, та да видим какво следва.  Peace

А сега...  Thinking много ми се иска една такава снимка, ама... с ТМТ  Wink

# 636
Здравейте Hug
Приятна снежна вечер.

Музичка -Адамо      

# 637

Скрит текст:
актриса Серра Иылмаз сыграет роль матери Озпеттека .. через 8 лет они снова будут вместе ))

http://vk.com/club95000637

Излиза, че филмът ще се казва не "Червения Истанбул", а "rüya kadrom " ? newsm78
Затрудних се с превода от руски  "Отбор - мечта" или "Мечтан отбор" или нещо друго... newsm78

Serra Yılmaz

https://tr.wikipedia.org/wiki/Serra_Y%C4%B1lmaz

Тази актриса съм я гледала в "Сатурн в Опозиция" /"Един живот не е достатъчен" или както и да се превежда на български. Има го преведен. Играе и в още един филм на Ф.Й., който за съжаление не намерих преведен - "Насрещни прозорци"(буквален превод.  Честно казано си представях майката на ГГ - дребна, изтънчена истанбулска аристократка. Тази актриса много ми хареса, но съм останала с впечатлеие, че е по-скоро комедийна и за по-гротескни образи (като Кадрие тейзе). Каквато и актриса да е, на мене ми хареса. А и защо Червеният Истанбул или както там ще му бъде заглавието, да не е с комедийни моменти. Ферзан бей обича да представя драматичното и трагичното през смях newsm78

Когато проучвах Ферзан бей, четох, че той много цени Serra Yılmaz и са приятели. КАто разглеждах снимките й, разбрах защо 2те с Туба са му станали любимки - общото, освен родното, е късата коса Wink

# 638
Надин Wink доколкото ми е известно на всички собственици на кучета зимно време им излизат сълзи в очите, когато трябва да ги разхождат навън.  Laughing /Клари Peace надявам се да не ми се обидиш за шегата/
Зимно и лятно време в повечето случеи ми се реве.Най-добре пролет и есен за разходки Peace  Кучовци са щастливи и аз покрай тях кво да се прави Peace
Копирам снимка за да не ми изтрият поста  Peace Hug

# 639

Онур май вече е в Истанбул!Така поне пишат рускините,след като са видели днес тези снимки!За Туба и децата нищо не пишат!Дали са се прибрали? Peace
http://vk.com/murat_tuba

Скрит текст:
судя по всему Онур уже в Стамбуле... все три мужчины опубликовали фото с ним на своих страницах в инстаграм в районе 13 последних часов...

Тази вечер е 12еп.на СГ! Peace

Гледам "доказателството" на рускините и за пореден път се убеждавам, че стига да иска, човек може да си измисли история, в която да си повярва, а после да си я подържа компетентно. Не са казали кой знае какво, ама се усеща търсене на някаква пукнатинка, като се има предвид форума Peace

Снимките, които са излезли са най-вероятно от миналата година от снимачната площадка  на СЛ, ако се съди по облеклото. От горните снимки се вижда. Докато гледах 11 еп. забелязах, че Онур е с едно палто на премиерата и в епизода. То и полото се оказва същото. Явно от снимачната площадка набързо е отишъл на премиерата. Вероятно си играе със собствени дрехи  newsm78

]

И от мене нещо зимно - Калифорнийска мечта:

Щях да бъда на безопасно и сигурно място, ако бях в Калифорния

ПП Сега попаднах на тези снимки с коментар "от последните снимки на СГ"
Дали тези господа не са от екипа newsm78

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 22:30 от Bagi

# 640
  • AMS
Баги,  Hug да това са снимки "с охраната на дома на Гюнюл".
Сега ги видях в 12 епизод.
Май този е последния епизод за Онур.
Пистолетът гръмна.
Ето и трея за финалия 13 епизод на
Спомни си Гюнюл

Скрит текст:

# 641
Снежно- бяло е озвучена къщичката ни- Надин, Вичи, Баги Hug Hug Hug
И днес разследващите ни птички-детективки Линка и Баги Hug Hug са разбрали коя актриса  ще е новото попълнение в Червения Истанбул/ или каквото и да му е името/ Serra Yılmaz. За разлика от Баги на мен ми е непозната като визия, защото не съм я гледала никъде. Но съм съгласна, че изглежда като добра актриса за пародии Peace

Баги,  Hug да това са снимки "с охраната на дома на Гюнюл".
Сега ги видях в 12 епизод.
Май този е последния епизод за Онур.
Пистолетът гръмна.
Ето и трея за финалия 13 епизод на
Спомни си Гюнюл

Скрит текст:

Баги, Дива Hug Hug разгадали сте "феновете" с Онур.
Дива - Мерси за фрагмана. Сигурно рускините ще го преведат, защото от казаното от Гюнюл нищо не разбрах Joy
Предполагам, че в 13 еп. ще има ретроспекции с Текин Rolling Eyes Не вярвам изцяло да изчезне от повествованието на последния епизод Peace

За разсънване с кафето на сутрешната смяна ви предлагам  една прекрасна и поучителна история за приятелството. Peace
Скрит текст:

Млад мъж вечно спорел с баща си:
- И аз имам истински приятели, като твоя съученик, за когото казваш, че вярваш винаги и за всичко. Имам даже не само един! Много са!
Баща му обаче твърдял:
- Няма как да имаш много истински приятели. В живота си срещаш един или двама такива. Не повече.
С всеки следващ път синът спорел все по-ожесточено, все повече се палил.

Един ден бащата предложил да направят малка "проверка", за да разбере синът му истински ли са неговите приятели или не. Двамата заклали една овца, напъхали я в чувал и го завързали. Кръвта скоро попила през плата. Изглеждало така, сякаш в чувала имало труп на човек.
- Сега, момчето ми, върви и почукай на вратите на своите приятели.
Младият мъж така и направил. Чакало го обаче голямо разочарование. Щом приятели му зърнели окървавения чувал, затръшвали с някакво извинение вратата под носа му, без да го оставят да каже и една дума. Сцената се повтаряла на прага на всеки дом, на който почукал. Накрая синът се прибрал уморен и съкрушен. Явно нямал истински приятели...

- Тате, оказа се прав. Човек не може да разчита на никого. Нито ти, нито аз... Сам се раждаш и сам си оставаш до края... Няма истинско приятелство...
- Не, момчето ми, не си прав. Върви сега при моя приятел и виж там какво те чака.
Младият мъж нарамил чувала и с бавна походка тръгнал към дома на бащиния приятел. Бил сигурен, че и тук го чака разочарование. Просто явно така бил устроен светът...

Стигнал пред къщата и почукал на вратата. Приятелят на баща му отворил, видял чувала, не казал нищо, грабнал го, занесъл го в двора зад къщата, изкопал яма, поставил в нея чувала и я засипал с пръст. И за да не личи, че скоро е копано, засадил лехички с лук...

Синът нямал търпение да се прибере и да съобщи радостната новина на бащата си.
- Тате, тате, има истински приятели на този свят! Ти имаш такъв! Истински верен приятел!
- Не бързай, момчето ми, не бързай. Отиди отново у тях след няколко дни. Намери повод да се скараш с него, оскърби го и му удари два шамара. Тогава наистина ще изпитаме приятелството му...

Минали три-четири дни и синът отишъл на гости у бащиния си приятел. Говорели за общи неща, когато младият мъж намерил повод да се ядоса, започнал да оскърбява домакина и дори му зашлевил два шамара.
Възрастният мъж му го погледнал и казал:
- Иди кажи на баща си, че не се отказвам от лехите с лука заради две плесници...

Сигурно, докато четете тази история, се питате колко от вашите приятели биха засадили лехичка с лук, от която да не се откажат, дори когато се скарате. Аз обаче ще ви помоля да направите нещо друго. Не бройте приятелите на пръстите си. Пребройте тези, за които вие бихте направил същото. Защото преди да искаш истински приятели, ти самият трябва да бъдеш такъв...

Лека нощ!

# 642
Дива, Канти  Hug

Дано в последния епизод не слушаме монолог, ккто в трея Wink

Тази усмихната Ел май е задкадър newsm78 Не я помня.

И още две нови стари задкадри, поне с такъв текст са съпроводени. И тях не ги знам.
[imghttps://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12391362_916147495135044_5414765542073371425_n.jpg?oh=2701d8ccc8ad81fd83372b295d5460df&oe=57008FAE[/img]http://Кой ли е до Туба newsm78

Сега и от мене лека нощ Hug newsm36

# 643
Здравейте Hug Hug
Момичета, HugБлагодаря ви за всичко написано,снимки.

Бъдете благодарни и щастливи, защото Вие
сте тези, които можете да запълните деня с топлина!
 Спорен да е първият работен ден от новата година, изпълнен с чудесно настроение!

За разсънване

Не се плаши къде ще те отведе пътят. Вместо това се съсредоточи върху първата стъпка. Това е най-трудната част и именно за нея носиш отговорност. Веднъж направиш ли първата стъпка, нека всичко следва естествения си ход, а останалото ще се нареди само. Не се носи по течението. Самият ти бъди течение.

Елиф Шафак

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 10:34 от vdleri Вичона

# 644
  • Русе
Добро утро!  Hug

В първият работен ден на 2016г. да си пожелаем хубави неща  Peace

Баги  Hug поставила си добро начало седмицата още в първите и часове  bouquet, ама... заради тях и сънят, който явно вече те е призовавал не си видяла, че ти е избягала една скоба и едната снимка не се вижда, та...

Дива, Канти  Hug

Дано в последния епизод не слушаме монолог, ккто в трея Wink

Тази усмихната Ел май е задкадър newsm78 Не я помня.

И още две нови стари задкадри, поне с такъв текст са съпроводени. И тях не ги знам.
http://Кой ли е до Туба newsm78

Сега и от мене лека нощ Hug newsm36

Ще я повторя пак, за да се види по-добре  Peace

И още една, която крие и информация  Wink

Тази година сред новите сериали в Перу ще е и Пленителката ни  Simple Smile

А сега - хубав зимен ден, пазете се от студа и се радвайте на снега  Simple Smile, да ни е много богат на хубави емоции и успешен денят и  Simple Smile така да е цялата седмица занапред.  Peace

п.п. Вичи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт