Нови придобивки в гардероба - 43

• 160 911
  • 721
  •   1
Отговори
# 15
  • постоянно
записвам се  Hug

# 16
  • срещу двата комина :)))
едни кубинки от мен

Скрит текст:

# 17
Mrs.Turner , сърцето ми прескочи няколко удара  Heart Eyes
От къде са?

# 18
  • срещу двата комина :)))
Mrs.Turner , сърцето ми прескочи няколко удара  Heart Eyes
От къде са?

от магазина на Arise на Витошка, може и онлайн да ги има  newsm78 във фейсбук може да попиташ, отговарят си на номерата  Peace

# 19
  • Belgium
С черния шал от снимката ме прободе с сърцето Crazy Никакви дрехи не съм купувала, нито съм гледала.  Simple Smile Обмислям скоро да се разпиша с един клъч от Плик, въпреки че малко ме издразниха в магазина.

Циндил-Пиндил, и аз му подсмърчам от известно време на черния шал+черната чанта от снимката, за това и ги сложих Wink
На украинската марка Kofta са. Да им имам името ( hahaha ), но правят страхотни неща  Heart Eyes

Нали знаеш, че в магазина има само много малка част от асортимента на Плик? По-добре се виж директно със собственичката, за да ти предложи персонализирани чанти.
Иначе на базара Ангели§Прасета този уикенд, Плик ще имат щанд  Peace

# 20
Благодаря за новата тема!  bouquet
Денси, бельото е супер. Simple Smile
Благодаря. Аз искам и този с двойно закопчаване отпред, но за съжаление ми е леко малък. Невероятна красота е.
Скрит текст:

# 21
  • София
Лу, имат ли сайт тези Кофта. Ох, шалове и жилетки ми дай на мен. Crazy Ама въобще целият аутфит ми докарва сърцетуп...
Знам, че правят по поръчка много повече неща, отколкото има в магазина. То и затова се посдърпахме малко, защото ми говореше други неща в магазина и не знаех тази дразнеща особа там ли е собственичката, с която водихме добра кореспонденция. Май по - добре да не се занимавам с магазина, да не си развалям мнението и настроението.

# 22
  • Belgium
Имат сайт, ето го: http://kofta.com.ua/#arxi

Предупреждавам, че някои техни неща са леко страховити  Mr. Green

Според мен онази в магазина е някаква молска особа, нямаща общо с Плик. Но само предполагам де  Laughing

# 23
  • София
Намерих и аз сайта, ама шалчето ми се губи. Намерих обаче чантата Laughing поне да се ориентирам в цените.
За да не спамя само, а и заговорихме за Украйна, ето това получих преди няколко седмици от Етси оттам

а това от днес от ФД, страдайки по черния шал

# 24
  • Пловдив
Само един запис от мен Simple Smile

# 25
  • Варна
На Кофта и аз им разгледах нещата - убийствени са и в прекия, и в преносния смисъл.
Денси, страхотно бельо!  Heart Eyes
Лу, благодаря за Кофта и за темата  Heart Eyes
От мен вчера рокля
Скрит текст:

# 26
  • Somewhere far away
Ботиии!  Heart Eyes Flutter

# 27
  • sofia
truetrue, densi, с малък  Grinning ще го нося със силиконов сутиен, от тези, които са лепящите, без гръб, без презрамки.

Мерси Hug
И аз съм с малък, много ми харесва, но трябва да го пробвам на живо. Grinning
С кеф да си го носиш Wink

# 28
  • Belgium
Ей, Маришка, много готина рокличка  Laughing

От къде е?  Flutter

# 29
  • София
Ууу, и аз да се включа в новата тема. Топът с голия гръб много ми харесва. Grinning Честит!

Аз съм вече в празнично настроение, та си подарих чантичка:

Едни чепички, които не са съвсем нови, но някак много ми допада как се комбинират с чантата. С една изчистена черна рокля примерно...или бежово, или тъмно лилаво, или кафяво...

Иии едни сребърни обеци с опушен кварц, които любимият беше така любезен да ми подари и много им се радвам:

Изобщо, тези празници съм сврачка и ще блещукам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт