Защити косата си по време на боядисване с ColorpHlex! Играй и спечели!

• 8 443
  • 136
  •   1
Отговори
# 15
Боядисвам косата си веднъж на 2-3 месеца. Имам нужда от ColorpHlex, за да бъде предпазена и възстановена косата, за да има блясък и да бъде предпазена от накъсване.

# 16
  • София-Младост
Правя балеаж на кичури на всеки два месеца. За съжаление със времето косата се изсушава доста, затова една терапия ColorpHlex би възстановила блясъка и еластичността на косъма.

# 17
Боядисвам се всеки месец, нямам голям избор, косата ми от рано започна да побелява- ген. ColorpHlex не съм ползвала, но до колкото разбирам е много обещаващ продукт. Ако върши работа и на половина от написаното, ще е чудесно. Бих го пробвала.

# 18
Боядисвам се средно на около 2 месеца. Имам нужда от ColorpHlex, защото от боядисването косата се изтощава, а аз искам блестяща, еластична и подхранена коса  Simple Smile Бих пробвала този продукт.

# 19
Почти на два месеца се боядисвам, но тъй като е много изтощена от честото третиране, се нуждая от натурално извлечената растителна протеинова молекула ColorStrong Complex.
ColorpHlex ще направи косата ми силна, здрава и напълно възстановена.

# 20
  • София
Боядисвам се на месец-два, но това пак изтощава много косата ми. Именно поради тази причина имам нужда от ColorpHlex.

# 21
  • Плевен
Боядисвам косата си всеки месец. За съжаление се налага да го правя, понеже е доста побеляла, при мен е наследствено. Използвам нюанс, близък до естествения цвят. Нуждая се от ColorpHlex, защото косата ми поначало е суха, а боядисването допълнително я изтощава.

# 22
Боядисвам косата си веднъж месечно и това естествено и вреди. Имам нужда от ColorpHlex, защото се надявам, че с негова помощ, ще намаля отрицателните последици от боята за коса.

# 23
Аз не съм боядисвал косата си, но баба ми си я боядисва на всеки два месеца! Точно затова има нужда от Вашите продукти!  Hug

# 24
Боядисвам се всеки месец. Имам мания за красива коса  и често изпробвам нови продукти. Бих опитала и ColorpHlex наистина ли е толкова добър.

# 25
Боядисвам косата си всеки месец. С удоволствие бих ползвала ColorpHlex, за да се уверя дали наистина резултата ще е толкова добър. Бих искала косата ми да лъскава и "жива"!  Heart Eyes

# 26
Боядисвам се на всеки 3, най-много 4 седмици. Макар да използвам боя в естествения си цвят, косата ми вече е доста побеляла.

# 27
Здравейте,
боядисвам се всеки месец ( руса коса - съответно много третирана и изтощена) , с удоволствие бих  изпробвала ColorpHlex, за да се уверя в ефекта на възстановена и здрава коса .  bouquet

# 28
Боядисвам на три месеца, косата ми има нужда от по-често боядисване, защото е доста побеляла. Знам, че честото боядисване изтощава косата и мисля, че ColorpHlex добавено в боята ще направи косата ми по-жива, лъскава и здрава. Освен това ColorpHlex може и да се използва и като терапия за пълно възстановяване на косата

# 29
Боядисвам косата си на около месец - месец и половина. Откакто се появи ColorpHlex, неизменно го ползвам при всяко боядисване. Косата, определено, е в по-добър вид, цъфтежите в краищата намаляха до минимум, освен това (може и да е субективно) имам чувството, че боята се измива по-бавно. Косата ми е почти перманентно суха (независимо от професионалната козметика, която ползвам), затова следващата стъпка е използването на ColorpHlex като терапия. Надявам се резултатът да ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт