"София-Ден и нощ " 3 Реалити сериал по Нова Тв

• 66 239
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
На Поли поне да ѝ бяха направили един плейбек - много нереалистично беше това фалшиво пеене и захласнатата публиката , която все едно Уитни Хюстън слушаше  Rolling Eyes

# 76
Гледах серията.
Апартамента не е общ .
Ясно се разбра когато тя му каза ,че това е нейния апартамент и иска да е в него.
Роклята на Рая е нейната балната рокля.Предполагам ,че ще кажат ,че е била на сестра му.Дори си мисля ,че всъщност той няма да е шефа а ще замества някой Simple Smile И така нейната приказка се разваля и разпада .Нито вечерта е била истинска , нито той Simple Smile .За сестра му тя изобщо не отрази Рая.Дори каза ,че не и е запомнила името и знае вкуса на брат си който харесвал лъскави мадами .За нея Рая е просто поредната която брат и вкарва в леглото.Сестрата на новия на Рая много ми хареса.Много хубаво момиче , много Simple Smile
Хареса ми как Марио защити Сабина и ,че няма задни мисли.
Както ми хареса така и бях отвратена от него защото той правеше същото с Рая .
Компанията не беше права ,че се разсърдиха на Поли.
Не могат да очакват от нея ,че след първия и концерт и хоп започва пиенето.Съвсем нормално е когато е ангажирана професионално да не смесва личното и професионалното.
Те уж знаеха ,че това и е голямата мечта и се нацупиха.
В този сериал всичките са супер егоисти и много нереални реакции и поведение  имат .
С Драго се посмях.
Коки го превъртях не ми е интересен .

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 08:33 от Анонимен

# 77
Абе сценаристите не чуват ли Поли ,аз ли съм с изкривен слух или  newsm78 hahaha То голяма виене беше ,ужас просто и пак тая песен Bang BAng... Joy Тя друга не знае ли ,супер й се смях ,то голямо префърцуняне беше  ooooh!
Рая горката съжалявам я.Сега си мисли ,че е в приказка и е намерила човека ,а той ще се окаже поредния мошеник.Да се събират с Дани и да си живеят щастливо. Laughing
Тая Валентина е супер наглото създание.Не стига ,че заключи Софи ,открадна й подаръка ,ами и ходи да й вдига скандал.За момент си помислих ,че София ще й забие един,ама...
А Сабина е върха на наглостта.Май на всеки коментар си го казвам. Joy Много ми е анти,супер досадно момиче,избягвам в живота си такива дразнители като нея,направо не мога да ги дишам.Иначе евала на МАрио ,че я защити.Не очаквах такава реакция от него ,като се има на в предвид ,че той самия прави така.

# 78
Поли е музикален инвалид, а всички я слушаха в захлас. Приятелите са й, какво да се прави...макар че точно защото са й приятели би трябвало да й кажат, че не може да пее.

Надявам се Ани да не го мисли това за сватбата и да го каза, само за да избегне скандала с техните.
Имам чувството, че ще се разделят скоро и Коки ще се хване със съквартирантката й. Струва ми се, че и тя го харесва...дано греша.

# 79
На мен не ми хареса отношението на гаджето на Поли към Коки . Големия мъжкар тръгна да обижда на палячо  bowuu Уж връзката на Поли вървеше много добре , а нещо започна да се разваля . Не ми допада поведението му и към нея в предишния епизод .  Naughty

Коки си е направо за съжаление с този бъдещ тъст  Grinning Едва ли ще се стигне до сватба , по-скоро до раздяла .

Поли не знам дали ще се надуе , но определено отношенията в квартирата не вървят на добре .

Валентина наистина прекали с постъпката си към София , но тя донякъде си го търсеше . До сега не се сети , че има нещо към Боби , а се занимаваше с лесбийски истории . Постъпи подло като заблуждаваше Валентина за смс-те и всичко друго .

Надявам се Рая да намери щастието с господин "гърди" , дано не е измамник какъвто се очертава да бъде и наистина да държи на нея .

Сабина уж много страдаше за Дани , а изведнъж танци с човека , с който му изневери . Много нелогично поведение .

И разбира се браво на Марио . Макар че не е очаквано след като направи същото с Рая сега изведнъж да се издразни до такава степан .

# 80
Той сам каза, че за него е нелогична реакцията му, защото по принцип не се месел в чуждите работи. Но като я видял такава малка и беззащитна.

# 81
Гледах някакво друго промо по нова снощи след Господарите,не онова с което завърши серията и в него бащата на Ани говори с Коко и му казва да тръгват за гражданското да подписват,явно е разбрал че са спали заедно  Mr. Green
Сега ще опитам да го намеря из нета  Thinking
А с Драго много се смях,голямо вълнение  Crazy
Поли ще я приземи ми се струва някой  Joy
В другото промо имаше и скандал между Марио и шефа им,вика му бъди мъж и си признай,явно за това го уволняват и правят Ина управител  newsm78
И мен ме съмнява Светльо,жалко че Рая така се заблуди,съжалих я  Confused

# 82
  • varna
Бащата на Ани съм го гледала някъде, може би в Съдбите, пак някакъв такъв играеше. Поне това обяснява защо Ани е такава и защо се дърпаше толкоз на Коко. Горкият - направо му го нахендриха на цялото небрежие, но според мен си го заслужи с цялото си поведение през сериала.
Поли е много смешна, как пък никой не я сваля на земята, и Дани Милев му се чудя на акъла, дали пък накрая няма да иска да я мушне и той в леглото Laughing

# 83
И на мен майката и бащата на Ани ми са много познати . Майката играеше в Истински истории , миналата седмица гледах епизода . За бащата не се сещам от къде newsm78

# 84
Мери, много ми хареса по-горния ти дълъг пост. Все се каня да пиша, че София цял сериал не се сети, че има чувства към Боби, а сега изведнъж стана ощипана.  Не съм коментирала досега сериали във форума, не гледам много такива, но този ми е много интересен.
Нямам любим герой, всеки е недодялан, може би само Дани ми е по-естествен. Поли и сЪбина (ама и ходи Ъ-то)  голямо кифлене, то не бе джуки напред, не бе лиготии. Със сигурност такива пози и чупки са и в живота. Във фейса на Поли (реалния)  само има показни снимки - каква марка чанта и подарили, материалщина отвсякъде! А много я харесвах преди.

# 85
ДАйте им фейса като имате,да гледаме и ние  Mr. Green Peace

# 86
И на мен бащата на Ани ми се видя познат. Сигурно е участвал в Съдбите, защото аз не съм гледала нито един епизод от Истински истории.
Във ФБ прочетох, че този сериал е надхвърлил 1000 епизода в Германия и Словакия, та ако и тук се разпрострат така надълго и нашироко, скоро няма да стигнем до очакваните развръзки. Но пък ще има какво да гледаме. Grinning
Марио сега ще го вапцат малко в розово, защото прекалиха с черните краски преди това. Но беше прав, че Поли можеше поне да го покани на този концерт, след като той ѝ помогна да се свърже с Дани Милев. А Поли се справи добре, като се има предвид, че Александрина все пак не е певица, за разлика от Рая, която и в живота е инструктор по танци. Тъпото е, че Дани Милев участва със собственото си име в сериала и изглежда малко уронващо престижа, професионал да хвърля толкова усилия за някакъв ню-ню талант като Поли. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 14:17 от Mesmunda

# 87
  • София
Аз инстаграма и гледах на Полито , то не само чанти , iphon-и , CK , торбички от все маркови магазинчета  newsm78,не знам с какво се занимава,но знам че се е снимала в клипове на Борис Дали имат даже снимка заедно на едно легло  Grinning

# 88
На шега започнах да гледам сериала, но взе, че ме грабна - много при това.  Wink
Не подкрепям София - нито като постъпки, нито като отношение към хората по принцип; струва ми се някак объркана, реагира импулсивно, често рязка и с неподходящ тон към останалите, общо взето все някой й е крив, пък тя го раздава наранена, ощетена откъм внимание и т. нат.  Naughty
Всяка сюжетна линия търпи развитие, това ми харесва. Динамичен сериал е, това в голямата си степен компенсира минусите му. Интересна ми е всяка развръзка, която предстои.

# 89
Дотук в конфликта между Валя и Софи, Валентина води с една точка, защото тя все пак спести на Боби, че приятелката ѝ първа е започнала с мръсните номера.

Общи условия

Активация на акаунт