"София-Ден и нощ " 3 Реалити сериал по Нова Тв

• 66 244
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
А не вярвам Ани да е бременна ,по-скоро нали каза ,че баща й е строг и ще си помислят ,че Коки вече им е зет,ще го притиснат.
Софи може да напусне квартирата наистина ,ама къде ще отиде? Може да търси помощ от Рая

# 46
Много детска постъпка от страна на Валерия. Не че и София не се държи тъпо и се заяжда в стил 5 клас.

Надявам се Ани да не е бременна. С неудачник като Коки вероятно ще е самотна майка, или ще издържа и него и бебето.

# 47
  • Gotham City
Не само, че Боби не тръгна след Софи след целувката, но и от Валентина реакция - 0.
На мен сега ми е интересно какво ще се случи при Стела, но пък и тя наистина, толкова ли не се усети, че Марго беше с нея през цялото време, как ще и вземе парите и ще си ги прибере.
А тази другата блондинка там, дето прилича на Мис Пиги, ейййй как ми бърка в здравето, точно толкова колкото и Валентина с мазната коса. Днес май за първи път ще я видим изкъпана, ако съдим по промото

# 48
А на мен ми харесва бъркотията, която настана в сериала. Simple Smile Купонът на Коки се получи, поне на картинка, а костюмите бяха страхотни, но не разбрах какъв беше финансовият резултат от цялата работа. Доколкото разбрах, химиците искаха безплатно пиене и тия 200 шота кой в края на краищата ги плати? Къде е печалбата за собственика, и какво ще спечели Коко, който трябваше да получи процент от оборота?
Изобщо, Коки напусна работа, защото продаде няколко грозотии за неясно колко пари, организира партита, на които даже датата обърква.....от какво се изхранва това пиле шарено? newsm78
Софи ми става все по-неприятна. Приятелката ѝ постъпи зле, но сигурно беше поучително за София да разбере, че не трябва да прави на другите това, което не би искала на нея да ѝ направят. Rolling Eyes
Галя и Драго са ми точно толкова нелепа двойка, колкото Рая и Бицепс Началников.

# 49
Awesome user name , за тази дето натопи Маргото ли имаш предвид? Отвратителна е.
И шефът им сигурен бил, че тя не била способна на кражба. Нали спи с нея...

# 50
  • София
Ей сега на Драго жена му от Испания ще го потърси и Галка може и да увисне.Нищо чудно Марио и Сабина да се вземат.

# 51
Много детска постъпка от страна на Валерия...
С глас съм се смяла като го направи. Не очаквах, че може да измислят такова нещо  Joy

Не разбирам идеята на сценаристите за Коки. Искат да го изкарат като тези, които бройкат мадамите ли? Ако е това, много комично се получава.

# 52
# 53
Не разбирам идеята на сценаристите за Коки. Искат да го изкарат като тези, които бройкат мадамите ли? Ако е това, много комично се получава.
Защо реши, че се опитват да го покажат в светлината на бройкаджия Thinking Май пак не съм гледала внимателно епизода ooooh!

# 54
И преди съм казвала, че Рая е много фотогенична  Peace, а този до нея е егати мазния селски бек  Sick

# 55
Не я виждам снимката - не мога да отварям линкове от фейса  Sad

# 56
Защо реши, че се опитват да го покажат в светлината на бройкаджия Thinking Май пак не съм гледала внимателно епизода ooooh!

Може и аз да не съм разбрала, понеже нямах възможност да гледам последните на спокойствие, но останах с впечатлението, че след като преспа с нея загуби интерес. Вече не му се иска да са често заедно, взе да обяснява, че не трябва да се очаква нищо и т.н.

# 57
  • София

Може и аз да не съм разбрала, понеже нямах възможност да гледам последните на спокойствие, но останах с впечатлението, че след като преспа с нея загуби интерес. Вече не му се иска да са често заедно, взе да обяснява, че не трябва да се очаква нищо и т.н.
И аз останах с такова впечатление и вече лека полека се отдръпва,това писах и вчера.Преди да спи с нея всичко щеше да направи,а сега гледа само как да я реже едва ли не

# 58
Е, и аз да съм на негово място и аз ще се държа така. Първо му казва "Тихо мама и тати да не разберат, че съществуваш!", а после "Днес ще ви запозная!" и накрая кандидат-тъщата му сервира, че ставал за зет.
Да не говорим, че преди това, когато й се извиняваше онази се правеше на много интересна ... Дори не й мигна окото, а след това скача и го прегръща сякаш нищо не се е случило Whistling
А и голям процент от мъжете са по-настъпателни докато не доведат връзките си до ниво "секс", а след това отстъпват назад.
Според мен, де Peace

# 59
  • София
Не са го изпипали сериала,много моменти липсват като Марио къде живее,Коки с какво се прехранва едва ли от проджбата на 3 дрънкулки,как така вчера след целувката на Софи от никой никаква реакция..Стела къде живее с този не показаха,той от продажба на чанти ли и дава толкова пари за силикон  Grinning newsm78

Общи условия

Активация на акаунт