"София-Ден и нощ " 3 Реалити сериал по Нова Тв

• 66 245
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Според мен цялата каша около случващото се в сериала е, защото продуцентите са мислели той да приключи преди Коледа, но заради учудващо големия зрителски интерес са решили да го продължат и сега се чудят как да върнат героите в играта Peace Сега бързат, бързат да вкарат интрижки за да ни е интересно, но не се замислят как да ги навържат така, че нещата да изглеждат достоверни.
Другия вариант е да са планували направата на втори сезон и така надълго и нашироко да ни представят всички тия неща, но да са им резнали финансите и сега да се чудят как да претупат нещата за да се поберат в оставащите епизоди Thinking

# 61
  • Gotham City
Да ви кажа и аз на мястото на Коки бих се отдръпнала. Един месец връзка и да чуя въпроса "Кога ще е сватбата?" еми не е ок...

# 62
  • varna
Аз пък не разбирам наглостта на Сабина, досега натискаше Дани да са заедно и тън-мън, буча му за Рая, буча и на Рая заради него, дето нищо не бяха правили, а сега тя като му изневери, което е много по-лошо, да й бил простял. Еми не става така, бе, моме.

# 63
Поли е страшно фалшименто  Joy Joy Joy

# 64
Хахахахахахахааха честито на младите. Таз година булка догодина люлка  Joy Joy Joy Joy Joy

# 65
Горкия Коки  Mr. Green

# 66
Паднах от смях с Драго  Joy
Айде пак генг бенг  hahaha

# 67
Очаквах Коки да припадне или да подскочи и избяга в стаята си, а след това да го видим как гушка Порфавор, клатейки се на леглото и повтаряйки "Няма да се женя! Няма да се женя! Няма да се женя!" hahaha

Шегата на страна, но направо го съжалих Laughing
Боби и Драго май за първи път хващат метли, та и с тях се посмях Laughing
А Галя, колко време налива това вино, та Драго имаше време за лицеви опори, полушпагати, клекове и прочие Whistling
За Сабина пак ми стана гадно ... А Марио направо ми се издигна за момент в очите. Определено продуцентите искат да ни поправят мнението за него, след цялото плюене във ФБ и отговори от актьора. Някаква искреност имаше в очите и начина му на изразяване. Този път не каза нещо от рода на "Защитих я, защото после ще ми е длъжница!" и т.н. - Браво!
Поли с тази песен е банална вече ... Ама пък като са й скрити гърдите зад плат и с тази спусната коса изглежда къде, къде по-добре Peace Дано продължат да я показват в тази светлина - хареса ми!

Едит: И днес се спомена нещо за Драго и Испания, сега също. А аз явно съм изпуснала този момент. Ще може ли някой да ми разясни с 2 изречения Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 22:59 от Зизy

# 68
  • София
Поли сега ще се надуе и ще ограничи контактите си с"простосмъртните".Коки за да се отърве от сватба може и да се наложи да се раздели с Ани.Рая все не я харесват сестрите на гаджетата и,а Марио започна да играе ролята на супермен,така изведнъж.Постепенно почват да се намразват всички в квартирата.

# 69
Според мен не е, че сестрата на Светльо не я хареса, а че апартамента е нейн и според мен пак лъже Рая хубосника.
Сабина ще я правят управителка, а Драго каза на Галя, че ще заминава за Испания. Това не ми е ясно защо, толкова ли не му стигат парите...

# 70
Не се бях замисляла до тази вечер, но Сабина и Марио са си лика-прилика. А дано сценаристите ги направят двойка, че връзката ѝ с Дани е голяма мъка и бере душа вече.
Коки, горкичкият...сватба ли го чака или казарма, не е ясно. hahaha И неговата Ани не е като от този век, но баща ѝ направо е заседнал в средата на миналия.
Поли беше голяма хубавица на първия си концерт..от две песни. Grinning
А мазният шеф на Рая как се облича, направо ми докарва позиви за повръщане.  ooooh!
Интересно, какъв е бюджетът на тази продукция, защото под хубавата снимка на Рая във ФБ имаше коментар, че черната рокля от вчера била нейната лична рокля от бала. newsm78

# 71
Като заговорихме за тоя на Рая - когато се появи сестра му беше облечен с някаква блуза с дълбоко деколте и гърдите му изглеждаха много изкуствени. Да не е и той от "Силиконовата долина" hahaha
Имам усещането, че апартамента няма да е общ, а ще е нейн (на сестра му), а той просто ще се прави на голямата работа за да вкара Райчето в леглото.

# 72
И аз това казах и може роклята, обувките и чантата да са от гардероба на сестричката, а да не ги е купил Laughing

# 73
Интересно, какъв е бюджетът на тази продукция, защото под хубавата снимка на Рая във ФБ имаше коментар, че черната рокля от вчера била нейната лична рокля от бала. newsm78
Аз отдавна заподозрях, че се снимат със собствените си дрехи  Peace

# 74
  • София
Драго заминава за Испания май при бившата доколкото разбрах newsm78
Поли сега ще се надуе от тука до небето,ама май ще падне от високо ми се струва Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт