"София-Ден и нощ " 3 Реалити сериал по Нова Тв

• 66 248
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
По-добре Рая да скъса с този палячо Светльо. Сваляне на звезди, романтични вечери а толкова не може да я защити пред сестра си и дружките й. Искал да се опознаят и сприятелят. Очевидно е, че това няма как да стане.

Не ми харесва,че Рая, Дани и Галя са под един покрив. Прекалено ми е. Дани със сигурност ще се вземе с Галя по някое време, а същевременно бившата спи в съседната стая.

# 706
Галя я харесвам, но не ми харесва , че се "хваща" с всеки, който я сваля, не се дърпа на никой. И Коки да дойде с един букет и него ще викне после да и закачи картината Laughing

# 707
Аз пък не се дразня на Светльо, според мен се държи добре с Рая, тя и толкова не заслужава с наглото си поведение.

Галя честно казано си мислех, че е някаква кифла и така казано елитна компаньонка. Оказа се обаче, че е добро момиче, но наистина се чудя и аз как се хваща с такива муньовци, които са й под нивото.

Странно ми е, че Коки толкова бързо забрави Ани и че не се бори за нея, очаквах друго развитие при тях.

И на мен ми е интересно кой влиза с взлом, наистина изглежда слабичък, може и жена да е.

# 708
Слаботелесен ми се видя и на мен нападателят и нищо чудно да е жена. Валя се зарече, че Боби ще съжалява... но ако е жена колко ли трябва да е ударила дъното, за да прави подобни изпълнения.
Не че го одобрявам за мъжете, де. Но ми се струва, че може да е на София бившия. Откачен изглежда. Освен ако не е силен само на думи и заплахи.

# 709
Май няма да е бившият й, но много лесно се отказа, не в стила на лудите обсебени от жена . Но те и Ани така лесно я изхвърлиха от сериала, а такава борба за нея беше...

# 710
По-добре Рая да скъса с този палячо Светльо. Сваляне на звезди, романтични вечери а толкова не може да я защити пред сестра си и дружките й. Искал да се опознаят и сприятелят. Очевидно е, че това няма как да стане.

Не ми харесва,че Рая, Дани и Галя са под един покрив. Прекалено ми е. Дани със сигурност ще се вземе с Галя по някое време, а същевременно бившата спи в съседната стая.

Че то Дани това кога го е спирало. Спа със Симона, като в съседния стаи са баща й и бившата му.

# 711
Оххх на тази Диди ми идва да и фрасна един в лицето, а на Симончето да и оскубя гнусните дълги кичури. Twisted Evil

# 712
Мисля, че маскирания е Валя. Сега гледах промото преди да почне, видя ми се като женска походка.

# 713
  • Cyberspace
Оф, добре  Mr. Green Бобката и на вратата да беше чакал, толкова бързо нямаше как да дойде! Явно ползва телепорта  Joy

# 714
Доста неща започнаха да не доизпипват ...
Обаче познах, че е Валя Laughing
Симона ме ядоса ама добре си изигра коза.

# 715
Когато София се разплака и Боби я прегърна, тази сцена направо ми стопли сърцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А това Симонче... Не мога да го трая това гадно същество. Типично тийнче.

А този любовен триъгълник между Дани, Рая и Галя... Не ми се коментира хич, обаче някак не ми харесват Дани и Галя заедно. По-хубаво ще е ако е с Рая   bowuu

# 716
И на мен ми направи впечатление, че Боби се появи секунди след обаждането на Софи, не го бяха измислили много добре.  А Валентина какво изобщо търсеше в апартамента?

# 717
  • В царството на игрите:)
И на мен ми направи впечатление, че Боби се появи секунди след обаждането на Софи, не го бяха измислили много добре.  А Валентина какво изобщо търсеше в апартамента?
То направо се наби на очи Rolling Eyes Но да кажем, че той вече е пътувал към квартирата, когато тя му е звъннала...Въобще ние трябва да си измисляме правдоподобни истории, за да запълним пробойните на сценаристите. И в други серии е имало големи нелепости и трябва да се стегнат малко сценаристите ooooh!
А Валя какво правеше в апартамента поне за сега не се разбра Rolling Eyes

# 718
  • Cyberspace
Той и да беше пътувал, щяха да се засекат на вратата, две секунди разлика...  Mr. Green Да го бяха измислили, че се прибира случайно за нещо в точния момент, по-достоверно щеше да изглежда.
И аз не схванах каква й беше целта на Валентина... newsm78

Не разбрах и в промото за какъв купон ставаше дума.

Забелязвам, че звукът на сериала е доста лош във всички серии. Усилвам много, за да ги разбирам какво говорят, а на рекламите намалям, защото ми гърмят ушите. Примерно на Господарите, които са непосредствено след това, този проблем го няма, чува си се добре...

# 719
Той и да беше пътувал, щяха да се засекат на вратата, две секунди разлика...  Mr. Green Да го бяха измислили, че се прибира случайно за нещо в точния момент, по-достоверно щеше да изглежда.
И аз не схванах каква й беше целта на Валентина... newsm78

Не разбрах и в промото за какъв купон ставаше дума.

Забелязвам, че звукът на сериала е доста лош във всички серии. Усилвам много, за да ги разбирам какво говорят, а на рекламите намалям, защото ми гърмят ушите. Примерно на Господарите, които са непосредствено след това, този проблем го няма, чува си се добре...

Рая чу разговор в една от залите мисля, че на онези двете фръцли и още някой. След това сигурно да им направи мръсно на охрана ли беше, полицай ли, не помня   му разказа,че си е забравила портмонето и когато се е върнала е сварила всичко това.Спорен мен има нещо интересно може би наркотици или нещо такова, защо иначе да прави проблем за купона след като школата е на приятеля и и няма проблем той да си прави каквото си иска в и с нея.

Общи условия

Активация на акаунт