"София-Ден и нощ " 3 Реалити сериал по Нова Тв

• 66 236
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Малко преиграно ми беше снощи всичко... Бобиии,толкова бързо долетя,като с магическа пръчица.ДОкато каже София ''Прибирай се бързо'' ,не беше затворила телефона и той там  hahaha А сцената с Валя беше малко скучна.Очаквах някой шамари ,малко повече драма ,то...каза ,че били квит.Супер нагла е тази Валя и противна.
Рая мн нагло взе да се държи.Някак по-важно над другите.Не харесвам това ,което прави малоумната сестра на Светльо към нея ,ама и Рая вече прекалява.Сама си го направи със Светльо.Тая Диди и Мики си постигнаха своето.Колко са нагли.Диди играе толкова фалшиво.Все тая коса я мята,говори супер изкуствено и изкривено,фръцка се постоянно,хили се изкуствено...И все ми се струва ,че силикона в устните й е на криво  newsm78 hahaha
ДАни и Галя не са ми интересни.
А гадното Симонче ,ейй...че няма кой да й забие 2 шамара и да я сложи на мястото й .Нагло момиченце.Да й оскубеш папагалските кичури малко й е.

# 721
  • Gotham City
Ако съм на мястото на Сабина ще кажа на Боби, че дъщеря му вдига скандали на клиенти, не си върши работата и накрая ме изнудва, за нещо, което си мисли, че е чула или видяла

# 722
Изобщо не ми остава време да го гледам.
Само ви чета и се ориентирам по коментарите ви.
Докато ви чета разбирам ,че не изпускам кой знае какво Simple Smile)
А и малко ми идват в повече истериите им , развръзките им едни нелогични ...Нещо ги изсмукват от пръстите си този сценарий  и сцените са им малко като на  сила .

# 723
Добре де, то още от промото беше ясно, че е Валя, само, че на мен не ми стана ясно какво търсеше в апартамента?

# 724
То много неща не са ясни и логични Simple Smile Поне да бяха изчакали детектива нещо да свърши Simple Smile
Галя много се лигави нещо напоследък, почна и тя да не ми харесва много.
Затова пък Марио ми става все по-симпатичен Simple Smile Виж как ролята, в която те вкарат има значение за цялостното ти отношение към човека Simple Smile

# 725
  • Gotham City
Боби трябва да си извади ограничителна заповед  Mr. Green

А и как така са квит със Софи, като Валя доооооста по-мръсно игра.

# 726
В главата на Валя са квит. Интересно е какво щеше да прави в апартамента, при положение, че си беше сложила и ръкавици чак. Мъжът на Софи си играе по-добре ролята на психопат, Валя е неубедителна в лудостта си.
Коки все повече и повече ми опротивява. Това момче няма научаване. Мислех, че с Ани ще влезе в правият път, но беше само докато спи с нея и я омае. После напусна работа и почна с глупостите, типично по Коковски. Трудно задържа интереса си на нещо за повече от две минути.
Рая се опита да обясни на Светлин, че с Дани само живеят заедно по стечение на обстоятелствата, но Диди добре го беше обработила преди това. В залата си говореха той, Диди и Мики как ще правят купон там. Но не знам защо Рая се обади на 112, довечера ще видим.
Марио за разлика от останалите започва да ми харесва как уляга малко по малко. Но да почакаме, сценаристите и него ще върнат обратно в начално състояние. Ще се съберат със Сабина и ще сгафи нещо.

# 727
  • Cyberspace
В другото промо, което гледах днес, изкарваха Диди закопчана даже, а Рая снимаше с телефона. И Диди й казва нещо от рода на "Скоро ще си го получиш"  Thinking

# 728
В другото промо, което гледах днес, изкарваха Диди закопчана даже, а Рая снимаше с телефона. И Диди й казва нещо от рода на "Скоро ще си го получиш"  Thinking

Hug Стига бе.....Вярно ли-е това ще е най-хубавото нещо, което може да се случи. Дай линк  bouquet

# 729
# 730
На мен ми се стори ,че Диди обиди Рая ,нещо от сорта на ''Дрисла'' или ''Мърла '' беше,ама не ми се стори да е закопчана.В предното промо имаше полицай ,който говореше с Рая,кой знае Диди пак какво е намислила само и само брат й да я остави на мира.Много е долна и не ме кефи хич актрисата.Ако Светльо се представяше за мъжкаря ,който казва,че е ...до сега 5 пъти да беше ударил по масата и да си каже ясно каквото има да казва.Аз също не бих понесла бившата да е постоянно около гаджето ми ,също и да му звъни ...

# 731
Те такива мачовци танциорчета никога няма да ударят по масата. Трябва да се държат мило, че да има кой постоянно да им четка егото, да им звъни и т.н

# 732
Диди ако не е такава гад в реалния живот, значи е мнооооого добра актриса  Mr. Green
Брат й хич не ми допада.

# 733
  • Gotham City
Полицайката дали ще прави нова тема или да я започвам аз  Mr. Green

# 734
  • Варна
Оххх на тази Диди ми идва да и фрасна един в лицето, а на Симончето да и оскубя гнусните дълги кичури. Twisted Evil

Ох, и мен много ме дразни Симона... От друга страна - типична малка софийска лигла! Все тя знае най-добре и винаги някой ѝ е крив.

На мен ми е много интересно как и дали ще се развият отношенията между Галя и Дани. Сладки са заедно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт