Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 343
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Хайде честито  Hug Марс се обърна, а Плутон е стационарен - и утре и той Simple Smile В какъв синхрон само господарите на скорпион и 8 дом обръщат гръб Simple Smile

При началото на цикъла им - Слънцето е в Скорпион, а сега при ретро синхрона в Овен  Mr. Green

# 556
  • София

Хайде честито  Hug Марс се обърна, а Плутон е стационарен - и утре и той Simple Smile В какъв синхрон само господарите на скорпион и 8 дом обръщат гръб Simple Smile

При началото на цикъла им - Слънцето е в Скорпион, а сега при ретро синхрона в Овен  Mr. Green

Това какво означава ? Звучи като нещо, което ще ми окаже влияние , тъй като съм скорпион  Mr. Green Има ли нещо по-специфично, което да следя в наталната карта за периода  smile3506 Grinning 

# 557

При началото на цикъла им - Слънцето е в Скорпион, а сега при ретро синхрона в Овен  Mr. Green

Това какво означава ? Звучи като нещо, което ще ми окаже влияние , тъй като съм скорпион  Mr. Green Има ли нещо по-специфично, което да следя в наталната карта за периода  smile3506 Grinning 

Да,градуса на Слънцето ти,дали ретро Марс и ретро Плутон ще направят съвпад?!!

# 558
  • София

При началото на цикъла им - Слънцето е в Скорпион, а сега при ретро синхрона в Овен  Mr. Green
Това е добра новина за мен май  newsm78 плутончо ще се оъдалечи малко от слънцето ми и и Т-квадрата  Mr. Green мътещия водите уран ми стига  Rolling Eyes

# 559
Да попитам: кой дом да гледам за приятелите?..защо е толкова сложно ooooh!, защо на мен ми носят предимно огорчение.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 14:03 от ♥♥ Fiesta

# 560
  • в 1001-та нощ

...дали ретро Марс и ретро Плутон ще направят съвпад?!!

При ретро фазите няма как, защото Плутон ще мръдне няколко градуса в Козирог, а Марс от Стрелец ще се върне в Скорпион Simple Smile

Новият им цикъл започва на 20 октомври в началото на 16 гр в Козирог Simple Smile

Съвпад ще има между Марс и Сатурн на 24 август и то на 10 гр в стрелец, където Марс се обърна и е стационарен. Тия двамата ги наблюдавам изкъсо, защото ми действат на здравето  Twisted Evil

# 561
  • в 1001-та нощ
Да попитам: кой дом да гледам за приятелите?...

Не е толкова просто - да хвърлиш поглед на 1 дом Simple Smile

11 дом - за приятелската среда, 3 дом за най-близките, 7 дом за откритие врагове и 12 дом за скритите и т.н. Гледай как са поставени управителите, планетите в тях, достойнства, аспекти, прогресивни лунации ....

# 562
Их, този Плутон, пак ли ще става ретро  #Crazy тъкмо ми се беше дръпнал от наталния Марс и сега пак ще го налази с точен съвпад  ooooh!

И при мен май не изглежда розово положението, ретро Сатурн в 4Д-Стрелец, У5, ретро Марс-4, после 3Д, ретро Плутон в 5Д, над нат Марс, другата седмица и Меркурий ще става ретрограден, отделно квадрати към Нептун и АС  #Crazy

# 563
  • в 1001-та нощ
И на мен ми закача важни точки, но е за последно. След това става директен и дръпва доста напред  Blush Тази есен - за последно ще ми прави поразии от 15 гр. в Козирог  Mr. Green

# 564
Аленка, знаеш как го усещам  Tired
Много ме тормози мен, за съжаление не мога и да се контролирам като хората.
Ама какво да се прави, както казваш, и това ще мине. Дано всичко се размине по-леко  Praynig

# 565

Не е толкова просто - да хвърлиш поглед на 1 дом Simple Smile

11 дом - за приятелската среда, 3 дом за най-близките, 7 дом за откритие врагове и 12 дом за скритите и т.н. Гледай как са поставени управителите, планетите в тях, достойнства, аспекти, прогресивни лунации ....

11Д май изглежда добре, има две планети и те са добре аспектирани- Уран и Плунот, с по 3-4 положителни аспекта, но куспидата му е в дева, управител меркурий??, той е в предния дом 10-ти, пак в дева, но е само с лоши аспекти, квадратури- със Сатурн в 7-ми и Юпитер и Нептун в 1-ви? newsm78

т.е. според вас добре ли е или е зле 11Д?

# 566
  • в 1001-та нощ
Ами те мундано са в квадрат от доста време - Уран и Плутон, върху Уран имаше и затъмнение наскоро, а Меркурий вече е в сянка....  Simple Smile

# 567
Да попитам: кой дом да гледам за приятелите?...

Аз имам хубав стелиум в 11 дом - личните планети + Юпитер и Меркурий, но съм като вълк единак.

Да попитам, ако в ретро движението си планета съвпадне с някоя друга или важна точка, ще се усети ли нещо или ще се усети когато тръгне директно?
Имам два примера. Имах Сатурн преминаващ в/у Парс Фортуна и Марс през Вертекса ( имаше хубави последствия). Сега връщайки назад след около две седмици пак ще съвпаднат и се чудя дали ще има последствия или ще има влияние чак когато тръгнат напред?

# 568
  • в 1001-та нощ
Би трябвало да усещаш всяко минаване отгоре. Това е, като връщане на поправителен - да доизпипаш нещо, преговаряш и като тръгне директно е изпитът - да видим как си научила урока Simple Smile

# 569

Аз имам хубав стелиум в 11 дом - личните планети + Юпитер и Меркурий, но съм като вълк единак.

Явно това е най-доброто от приятелите- да нямаш такива Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт