София, жк Младост - тема 26

• 104 482
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А лесно ли става прехвърлянето? Питам, защото 70 ОДЗ няма първа яслена група, а директно втора. Съответно ще трябва да се запишем в друго ОДЗ и после да я прехвърля, защото градината е до нас.
Прехвърлянето става като се кандидатства по общия ред, ако приемат детето се записва в новото ОДЗ и се отписва от старото.

# 136
А лесно ли става прехвърлянето? Питам, защото 70 ОДЗ няма първа яслена група, а директно втора. Съответно ще трябва да се запишем в друго ОДЗ и после да я прехвърля, защото градината е до нас.
Прехвърлянето става като се кандидатства по общия ред, ако приемат детето се записва в новото ОДЗ и се отписва от старото.
Това ме устройва идеално. Тъкмо не си губиш мястото. Много благодаря за информацията. bouquet

# 137
Много благодаря за отговорите във връзка с разпечатването  Hug

# 138
Здравейте,

благодаря за инфото за часовникар Simple Smile

Мн ми хареса една ясла в нашия район-Двореца на щастливите хора. Не намерих инфо каква е таксата,предполагам,че ще бъде восока,но все пак дали нялой знаее какви са цените?

# 139
Всъщност не са много високи (или поне не бяха миналата пролет, когато ги проучвах) - под 500 лв на месец беше , но не помня точно. Предполагам, че по-ниската такса се дължи на факта, че не са лицензирани от МОН и издават сертификати за ПГ през друга градина.

# 140
Момичета здравейте,
Къде в Младост мога да намеря магазин за дамаски?
Благодаря!

# 141
Момичета, трябва ми костюм на таралеж или пък от някъде космата булана, че да я зашия като бодли. Давайте идеи откъде.... newsm78 Praynig

# 142
Момичета здравейте, интересува ме в Младост дали има йога за бременни. Благодаря ви Simple Smile)

# 143
Магазин за дамаски има в търговски център Лилиан, Мл 1 (там има и китайски ресторант), близо е до 43 бл.

# 144
Супер, там ми е много удобно! Благодаря Simple Smile

# 145
Магазин за дамаски има в търговски център Лилиан, Мл 1 (там има и китайски ресторант), близо е до 43 бл.

Има ли и други платове или само дамаски?

# 146
Пердета, завеси, тюлове, до колкото помня нямаше платове за дрехи. Да уточня все пак, че в последната година не съм ходила там, сега се замислих, че може дори и да го няма вече Embarassed

# 147
Благодаря ти, трябва да ида да видя. Този търговски център доста западна. Аптеката се изнесе, доста магазини са празни.

# 148
без вода
Местоположение: ж.к. Младост 1 - ул. Йерусалим №15, бл.54, бл.54А, бл.53, ул. Григорий Горбатенко, бл.156, бл.168, Областен диспансер за онкологични заболявания, Пощенска телефонна и телеграфна станция – 1784, Метростанция „Младост 1“
Описание: Направа на водопроводни връзки
Начало: 26 Февруари 2016, 09:00 ч.  Край: 26 Февруари 2016, 21:00 ч.

# 149
Къде в Младост има плувен басейн за деца, детето е на 3 години? И изобщо какви занимания като спорт има за малките?

Общи условия

Активация на акаунт