София, жк Младост - тема 26

• 104 473
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Чухте ли, че искат да правят синя зона в Младост? Много нагли взеха да стават....хората така били искали. Не съм чула някой да иска да му вземат пари, че си паркира колата пред блока!!! #2gunfire

# 91
Не синя, а жълта.

# 92
Интересно... Къде го прочете?

# 93
# 94
  • София
Здравейте, търся читав учител по математика за ученичка в 10 клас. По възможност да е в близост до метрото( дъщеря ми е със заболяване на краката и не е препоръчително да ходи прекаленио много). Може и да не е в Младост. Много ще съм благодарна, ако ме насочите!
Познавам такъв, но до 7.03. е в болнични след катастрофа. Ако не ви е късно, ще ви свържа.

# 95
Ах, тая продажна Авджиева какви предложения давала...отвратителна е. А ще вземе ли най-накрая да направи нещо за квартала - паркинги например, да се изкърпят дупките в малките улички и по тротоарите. И ще ми отговори ли какво ще стане като вдигнат десетките нови блокове, които са предвидени и започнати в междублоковите пространства? Къде ще паркират новите жители на тези блокове? Дали пък няма да спират пред съседните блокове и да заемат и без друго оскъдните места...Че на всичкото отгоре и ще трябва да се плаща!!! Първо да си мръдне д-то и да направи паркинги и тогава да иска пари. #Cussing out

# 96
На мен ми изглежда резонно платено паркиране на въпросните зони (бизнес парка и пазара мл. 1. Не виждам как ще засегне живеещите наоколо.

# 97
засяга ме - и без това денем не мога да паркирам собствената си кола пред собствения си блок, ще стане още по-голям кошмар с платеното паркиране

# 98
Новите жители вече започват да заемат местата пред съседните блокове - от няколко месеца насам забелязвам как в задния двор на блока ни все по-рядко се намира свободно място...

# 99
  • София
Проблема с паркирането е повсеместен .Зад нашия блок има нов .Има си парко места ,но седят заключени ,тъй като се продават и явно никой не ги е купил .Съответно на парко местата зад нашия блок никога няма място .

# 100
  • София
Съвсем забравих за какво влезнах във темата  Laughing знаете ли къде в района можем да купим буркани и капачки за детска кухня ?

Благодаря!

# 101
Кауфланд има всякакви видове капачки Peace

# 102
И на пазара в Младост 1 - мога да опиша подробно кое е магазинчето.

# 103
  • София
И на пазара в Младост 1 - мога да опиша подробно кое е магазинчето.
Ако не те затруднявам  Grinning !

# 104
В едно магазинче за домашни потреби - точно на ъгъла с пътеката към бившето Пикадили (до него има  хлебарница). Дано ме разбираш:)

Общи условия

Активация на акаунт