София, жк Младост - тема 26

• 104 470
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • с/у ОколоМръсТното
засяга ме - и без това денем не мога да паркирам собствената си кола пред собствения си блок, ще стане още по-голям кошмар с платеното паркиране

това ни го причини Пайнер-ът с тъпия си блок. Не толкоз служителите от БП.

ЗАЩО Касита се замрази?  Cry

# 106
вечер си идват "нашите" коли, денем са непознати  Tired

# 107
  • София
В едно магазинче за домашни потреби - точно на ъгъла с пътеката към бившето Пикадили (до него има  хлебарница). Дано ме разбираш:)

Сетих се кое е Simple Smile . Благодаря !

# 108
Извинявам се, но тъй и тъй сме на тая тема, а от къде се купуват самите бурканчета? /че и на нас ни предстои скоро.../

# 109
  • София
Аз лично питам и за бурканчетата и капачките Grinning .Доколкото разбрах ,в това магазинче в Младост 1 има и бурканчета.

# 110
Извинявам се, аз пак съм се разсеяла нещо. Пиши после, моля те, дали има наистина и бурканчета там. bouquet

# 111
  • с/у ОколоМръсТното
Дочух, че бившето Пикадили в Мл.1, до блок 64/65 щяло да става DM.

# 112

Това на пазара в Мл 1 ли?

# 113
  • София
Дано !!!

# 114
  • София
Оооо дано дано за ДМ....

# 115
Пускам линк към тази статия, а е хубаво да се прочетат и коментарите:

http://sofia.dir.bg/news.php?id=21691809

То главният архитект, то кметицата Авджиева, то просто е една разкошна компания!!

# 116
Мили мами, бихте ли ми препоръчали агенция за недвижими имоти, от която сте доволни и сте работили с нея, тъй като ни предстои местене в Младост и трябва да си намерим квартира. А знаете ли за полуобзаведен апартамент 3 стаен колко може да бъде наема? Благодаря ви предварително!

# 117
Мили мами, бихте ли ми препоръчали агенция за недвижими имоти, от която сте доволни и сте работили с нея, тъй като ни предстои местене в Младост и трябва да си намерим квартира. А знаете ли за полуобзаведен апартамент 3 стаен колко може да бъде наема? Благодаря ви предварително!
Аз съм много доволна от http://www.jjcorporation.eu/bg/za-nas, много са точни и професиолнални.

# 118
От 7 години живея в Младост под наем, сменила съм 6 квартири , в 2 от тях съм живяла повече от 2 години - двете намерих директно от собственик. От моя опит мога да кажа, че добрите оферти под наем в Младост (съотношение цена-качество на имота) не са при агенциите - собствениците директно си ги публикуват и ако имаш достатъчно време(не си притисната да се местиш в рамките на месец например) проследяваш имотите всекидневно по няколко пъти,ще попаднеш на нещо добро.
Относно Джей и джей корпорейшън съм малко раздвоена в мнението си  - добро впечатление ми направиха, защото когато ги ползвах детето ми беше бебе на 3 месеца - всички агенции, на които се обаждах, ми казваха, че заради малкото дете няма да сме добри кандидати. Shocked
Като звъннах на Джей и джей за тяхна оферта и започнах с това, не ме отсвириха, дори изразиха мнение, че не е професионално да се говори така на клиент. По стечение на обстоятелствата, обаче, в апартамента, за който ми бяха посредник, пребивавах само 4 дни - беше толкова студен, че с парно и духалка едва стигах 21 С - немслимо за мен и 3 месечното ми дете тогава. След като вече бях подписала договор, платила наем и депозит, поисках някакво съдействие от тяхна страна за справедливо връщане на някаква част от сумата - все пак бях живяла там само 4 дни, но не ми помогнаха особено. Дори намериха нов клиент и го настаниха в същия апартамент, за времето, което си бях платила. Доста им се подразних тогава,но успях да се споразумея със собстеника за връщане депозита и така.. Толкова за опита ми с агенции и наеми в Младост. Ако имаш времето да подбираш, те съветвам да потърсиш без агенции  - и без това търсите на едно място..  Simple Smile И още нещо - не ползвай агенция Армира или оферти за сградата на F-TUR в Младост 1- не стават... То и за там имам история, ама айде... Simple Smile

# 119
  • София
Здравейте,някой да даде мнение за 70 ОДЗ Пролет?

Общи условия

Активация на акаунт