Моята тема

• 9 705
  • 90
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря, това е, започнах да пиша дневник на моя син. Има ли други като мен Crazy

Естествено. Засега обаче моят дневник не включва почти нищо от преживяванията ми като осиновител, а просто като родител, който се радва на детето си, което расте.

Много се радвам за теб! Laughing

# 46
  • София, "Младост 3"
уф като каза дневник - след стреса дето паднаха тоновете на бебето, беше на кис.палатка и му преливаха кръв, че получи анемия... ми пишех кога, колко и какво яде - уж да не забравям и да следя... чак след 6-7 месец си дадох сметка, че напрактика съм брояла всеки ден от живота на детето си - че е минал и то е с мен!

но иначе дневника е нещо хубаво - крепи те докато си сам, помага ти после НАИСТИНА да се ориентираш как върви детето - и да следиш и да си напомняш, а след време е много сладко да си спомниш някои мигове!

# 47
Честит рожден ден, Ани!!!  bouquet- Най-щастливият в живота ти!
Остава една финална стъпка - бъдете много, много, много щастливи!!!

# 48
Aн_1 q/, благодаря! Много мило Embarassed Пожелавам на всички, които чакат децата си такъв подарък като моя!!!

# 49
Много се зарадвах на темата  Hug Сутринта приятели ми казаха, че ще осиновяват второ детенце, а сега прочетох и тази тема...

Април, честито  Heart Eyes

Срещахте ли се отново? Той поотпусна ли се?

Завиждам ти!!! Много. Децата на година и половина са просто прекрасни. Толкова забавни, искрени и любвеобилни.

# 50
Мам-Ам ,да ходим всеки ден да го видим,сина ни е прекрасен! Свикнахме един с друг, вече ни познава, а на нас...ни липсва още от първата минута Simple Smile
За съжаление нямаме още дата за делото, за да знаем кога ще си е у дома.

Приятно ми е да приема поздравите, още повече, че доколкото имам спомен сме от един и същ град.

# 51
Най-после и ние сме с дата за делото - 19 май Simple SmileДо края на месеца нашият син ще си е у дома.

Днес е ден на хубави новини! Много се радвам за ivka10,много!

# 52
  • Там където е семейството ми
Най-после и ние сме с дата за делото - 19 май Simple SmileДо края на месеца нашият син ще си е у дома.

Днес е ден на хубави новини! Много се радвам за ivka10,много!
Април страшно се радвам.
По мои изчисления към 26 май, вече ще си бъдете у дома. Simple Smile

# 53
успех на всички. Желая ви да изпитате тези сладки мигове. Поздравления за бебоците

# 54
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquet ех  Flutter как ви се развам Hugкато ви чета  bouquet

# 55
Прекрасно е, че си имате детенце. От все сърце пожелавам съвсем скоро да е при вас и никога повече да не се разделяте. Да ви носи само радост и усмивки и да бъдете най-щастливите мама и татко на света.  Heart Eyes

# 56
  • Русе
Здравей Април , много се радвам за теб.Скоро всичко ще  приключи и ще си  приберете малкото слънчице smile3522 в къщи .Радвам се когато има такива хубави новини.
Аз днес бях на първото интервю със социалната работничка.мисля че мина добре.Мисля че сме от един град и наистина ще ми е приятно ако след време дори се запознаем лично.Ако нямаш нищо против разбира се.
Между другото искам да попитам дали някой се е включвал в тези курсове за осиновители които предлагат към агенцията.

# 57
  • Русе
Вдигам темата, за да ви кажа, че чакаме всеки момент да ни насрочат дело, може би ще е др. седмица Praynig

Имаше в самото начало публикувано разказче във форума, за едно осиновено момченце, което казваше, че вместо в корема е расло в сърцето на мама. Не мога да го открия, ако някой се сеща да ми помогне...

такъв разказ има в www.baoo-bg във форума моята история и автор darena. надявам се да съм ти помогнала

# 58
lora_77 ,много си мила, писах ти на лични Simple Smile

Успех и търпение Peace

# 59
Цитат

Честито!
Много отдавна не бях влизала във форума, темата е прекрасна и новината също!

Общи условия

Активация на акаунт