След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им 134

• 18 466
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Габунчи  Heart Eyes Hug вече не вярвам да са му последните лайкове, като я гледам колко е щастлива и ко май е поседнала на баджака му   Mr. Green

# 346
  • Още у мъглата ...
Ехоооо, ха добър ден и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И не мога да не вляза ритайки за юношата Коришко  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Малеее, ся само остава да запее "Sunshine reggae" Joy Joy Joy Joy

Та съвсем да изтрепе рибата  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Габи  Hug

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 347
  • Още у мъглата ...
Габунчи  Heart Eyes Hug вече не вярвам да са му последните лайкове, като я гледам колко е щастлива и ко май е поседнала на баджака му   Mr. Green

Де па му видя баджака па ти  Laughing Не бе, той се е наврял да го снимат там и тя кво да прави, гушнала го е  Joy Joy Joy

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 348
  • Още у мъглата ...
Ай ся малко по сериозно ... уж Mr. Green
Синанчика ми харесва най-много от всички, дето са скиприли Grinning Peace И Елчинката също Party
А юношеския Йомко ми е доста зле ooooh! ooooh! Ма ако трябва ша жмим, като го дават, ко да правя  Joy Joy Joy Joy

Хубаво е, че поне гласецът на Борко ще го чуваме от време на време Heart Eyes Като нищо са ходили до тях да го позапишат поне аудио Peace Иначе от къде ще ги изровят тези записи с неговия глас Mr. Green Така си защитавам тезата, че екипът е ходил в дома на Борко Mr. Green

# 349
# 350

Ми как няма е щастлива, какво ли си вика - айде, последна фотка и кой от къде е  Joy  Joy  Joy

# 351
  • Още у мъглата ...

Ми как няма е щастлива, какво ли си вика - айде, последна фотка и кой от къде е  Joy  Joy  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3521 smile3521

# 352
# 353
# 354

Joy Joy Joy Joy Joy

# 355
Поправям се, тука прилича на Покахонтас, май Йо я е зарязал  Mr. Green

# 356
  • Още у мъглата ...
Ама от малък си е фръцльо и сърдитко  Mr. Green Joy

Само Дефне го накара да започне да се усмихва  Heart Eyes Heart Eyes

Кво пише отдолу не знам Whistling Peace

# 357
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Щот викаш на -1 са сложили бръснача  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 358

Бъдеще в миналото  newsm78  Mr. Green

# 359
  • Още у мъглата ...

Ми той братока си е същият, само си сменил блузката  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт