Гримиране – идеи и техники (Тема № 64)

• 99 314
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Кремообразен продукт аз лично не бих нанесла без ФДТ за основа. Има опасност да се размаже неравномерно през деня, ако по останалата част от лицето няма нищо. А когато се слее с ФДТ, дори и да започне леко да се изменя след някакви часове, ще седи доста по-естествено.

Здравейте, момичета  bouquet

# 406
  • в 1001-та нощ
Хей, добре дошла  Hug

# 407
а знаете ли как се използва този продукт за вежди
http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Professional-Eye-Brow-Ma … bae8-cc1046795989

# 408
  • София
mila_leni, не се отваря линкът.

# 409
a.l.e.n.a, много си красива на последната снимка. Загадъчна.

# 410
# 411

Това са два цвята за веждите, а най-светлото е вакса - гел, за да ги запечата,
Орифлейм имат такъв комплект

# 412
Ето нещо и от мен. Flutter Реших да ви покажа ежедневния си грим от днес. Надявам се да ви хареса. Simple Smile Според това в какво настроението съм или кой цвят преобладава в облеклото ми избирам и молива в основата на долните мигли. Crazy

Скрит текст:
Използвани продукти
- сенки - Naked (цветове virgin, naked и smog)
- пигмент - Makeup geek цвят sweet dreams
- очна линия - L'oreal Infallible Super Slim
- молив за очи - NYX Slim eye pencil 908
- спирала - Maybelline The Falsies Feather Look volum

# 413
Страхотен грим.Миглите няма да ги коментирам,аз тотално се комплексирах Simple Smile  bouquet

# 414
  • Бургас
Аленка,какъв фон дьо тен си ползвала на последните снимки?Уникално карасива изглежда кожата ти,искам и аз така...
Ния Кирилова,прекрасни очи и вежди,а и страхотен грим.

# 415
  • в 1001-та нощ
За съжаление не се произвежда вече - ББ крема Аge Defence на Клиник, явно често ги реформулират и сменят името. Много ми допада - хем покривен, хем матира, а не пресушава, има фактор ... Настоящият мисля се казва Super Defence, но не съм го носила, за да имам впечатления.

Ще взимам сега един ФДТ на Шанел - нещо Healthy Glow беше в името, а цветът е 32 Beige Rose - не съм стигнала до магазин да видя дали е зареден вече тука - но за лятото много харесвам шанелските имитиращи лек загар - от онзи здравословния Simple Smile

Ния, много красиво око  Peace

# 416
  • Бургас
Благодаря за отговора,жалко,че не се произвежда вече,много си красива,даже се зачудих дали въобще имаш фон дьо тен,прекрасно ти пасва цветът.

# 417
  • на кого му пука
Алена,това ли е ВВ крема?

http://www.enzo.bg/clinique/age-defense-podmladjavassh-vv-krem-spf-30/

# 418

Това са два цвята за веждите, а най-светлото е вакса - гел, за да ги запечата,
Орифлейм имат такъв комплект

Добре...но първо запечатвам с вакса ...или първо използвам сенките...или мога да смеся ваксата със сенките?

# 419
Първо сенките, после ваксата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт