Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 19 ян. 2016, 14:50 ч.

Мнения за Хелен Дорон или Елеазар

 • 6 070
 • 4
 •   1
Отговори
 • София
 • Мнения: 3 589
Здравейте,

Детето ми е на 2.9 г. и искам да я запиша на английски език. Чудя се между тези две школи. Елеазар е близо до нас, но не виждам скорошни мнения...Виждам, че цените са приемливи. Но за Хелен Дорон не намирам скорошни мнения + цените на посещенията.
Искам да я запиша, тъй като вижда, че от детските които гледа доста неща е научила на английски и може би сега е момента.

P.S. Извинявам се ако темата не е за тук.

# 1
 • На Дунава
 • Мнения: 225
Аз съм във възторг от Хелен Дорон. Синът ми тръгна на курс там също на 3 г като твоето детенце и на 6 вече прави самостоятелни изречения и може да води нормален средностатистически разговор - нищо сложно, но все пак с лекота и удоволствие.
Дъщеря ми ходи, откакто се помни, макар и пасивно - чакахме в същата стая, в която беше курсът на батко й, а учителката ни беше много готина и беше започнала да я включва в част от игрите - и за нея английският е голямо удоволствие, игра, почти като награда. Разбира много добре какво й се говори и все по-често започва да отговоря с повече от да или не. Така че препоръчвам! Ние посещаваме курсовете в Австрия, поради което не мога да препоръчам школа или учителка в България.

# 2
 • Мнения: 5 190
Моите най-положителни впечатления са от Mary Eton. Тези момичета правят чудеса и децата проговарят изключително бързо. Преди това харесвах много Хелен Дорон, но там често си зависи от конкретния учител. Понякога може да попаднеш на не много кадърен.
С две ръце съм ЗА ранното учене на езици. За децата е сто пъти по-лесно.

# 3
 • Мнения: 1
Здравейте! Искам да споделя приятното си впечатление от Хелен Дорон-кв. "Гео Милев". Тъй като имаме желание детето ни, което все още няма навършени три години да изучава езика посетихме школата на Хелен Дорон. Посрещнаха ни много учтиво, обясниха ни че в момента предстои записване за кратките им курсове, които ще се проведат в периода от 1 март до месец май /не разбрах крайната дата на курса/ и са предвидени за деца на възраст от 3,5г. до 5 г. С оглед на възрастта на групата и факта, че нашето дете навършва три години през април ми обясниха,че няма пречка да бъде записано в група с по-големи деца. Въпреки че бяхме пропуснали датата на безплатния пробен урок,аз попитах дали ще бъде възможно да посетим някое от заниманията и така в събота присъствахме на урок с още 5 деца, които според мен бяха на възраст между 4-5 години. Преподавателката Мария  беше много лъчезарна и според мен предразполагаща децата, тъй като детето ми бързо се отпусна и навлезе в игрите, чрез които се обучават. Нещо много важно,което ми направи впечатление и искам да отбележа,е че държат на дисциплината и не толерират "неправилно" поведение от децата. С детото ми излязохме от стаята малко преди края на курса и докато си обувахме обувките едно от децата в групата беше изкарано навън, таткото отвори вратата и попита "Какво се е случило, какво става", а преподавателката му отговори  да изчакат и ще говорят после. Въпросното дете ,което докато бяхме вътре се държеше малко по-буйно, дърпаше от всички децата играчките, с които играят, няколко пъти преподавателката му обясняваше какво трябва да направи и как да се държи, но така или иначе детенцето продължаваше да се държи по същия начин. Мое лично мое предположение/възможно е и по друга причина да е изкарано от стаята/, е че напрежението вътре е ескалирало и порада тази причина детето е било изкарано навън, което лично според мен е правилното решение, тъй като не е редно едно дете да пречи на всички, така според мен децата биха могли да осъзнаят къде грешат. Силно се надявам да се събере група и курсът от месец март за започне, тъй като ми казаха, че все още се събират деца и е възможно курсът да не състои.

# 4
 • Мнения: 17Здравейте! Искам да споделя приятното си впечатление от Хелен Дорон-кв. "Гео Милев". Тъй като имаме желание детето ни, което все още няма навършени три години да изучава езика посетихме школата на Хелен Дорон. Посрещнаха ни много учтиво, обясниха ни че в момента предстои записване за кратките им курсове, които ще се проведат в периода от 1 март до месец май /не разбрах крайната дата на курса/ и са предвидени за деца на възраст от 3,5г. до 5 г. С оглед на възрастта на групата и факта, че нашето дете навършва три години през април ми обясниха,че няма пречка да бъде записано в група с по-големи деца. Въпреки че бяхме пропуснали датата на безплатния пробен урок,аз попитах дали ще бъде възможно да посетим някое от заниманията и така в събота присъствахме на урок с още 5 деца, които според мен бяха на възраст между 4-5 години. Преподавателката Мария  беше много лъчезарна и според мен предразполагаща децата, тъй като детето ми бързо се отпусна и навлезе в игрите, чрез които се обучават. Нещо много важно,което ми направи впечатление и искам да отбележа,е че държат на дисциплината и не толерират "неправилно" поведение от децата. С детото ми излязохме от стаята малко преди края на курса и докато си обувахме обувките едно от децата в групата беше изкарано навън, таткото отвори вратата и попита "Какво се е случило, какво става", а преподавателката му отговори  да изчакат и ще говорят после. Въпросното дете ,което докато бяхме вътре се държеше малко по-буйно, дърпаше от всички децата играчките, с които играят, няколко пъти преподавателката му обясняваше какво трябва да направи и как да се държи, но така или иначе детенцето продължаваше да се държи по същия начин. Мое лично мое предположение/възможно е и по друга причина да е изкарано от стаята/, е че напрежението вътре е ескалирало и порада тази причина детето е било изкарано навън, което лично според мен е правилното решение, тъй като не е редно едно дете да пречи на всички, така според мен децата биха могли да осъзнаят къде грешат. Силно се надявам да се събере група и курсът от месец март за започне, тъй като ми казаха, че все още се събират деца и е възможно курсът да не състои.

Здравей Simple Smile искам да попитам - ходихте ли на курс? Доволни ли сте? Имам бебе на 4м. И почнах да показвам книжките на хелен дорон от баткото, имам и втората част и мисля отсега да почнем самостоятелно с малката, по-нататък ще се запишем на курс, защото трябва да общува и с други деца, а не само вкъщи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт