Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 358
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • в сърцата на децата <3
Писе, като искаш да е двустранно, трябва да задаваш страницата една по една и да обръщаш и подаваш всеки лист на принтера. Защото няма как да му зададеш да пусне 1, 3, 5 и т.н. и после да сложиш хартията на обратно и да зададеш 2, 4, 6 например.
А е започнало отначало, сигурно защото на "брой копия" си дала 2.
Бързо принтиране нищо не ми говори да ти кажа. Задаваш или от първа до еди коя си страница и брой копия (тогава започва да изкарва всички страници, но едностранно). Или задаваш първа страница, 1 брой, принтира, обръщаш листа и задаваш втора страница, брой 1 и т.н.
Всъщност може точно по този начин да се пуснат ако принтера няма капак за автоматично обръщане. Мисля, че има и по-ширпотреба принтери, които автоматично въртят листите, но са малко.
Ако искаш да пуснеш определени страници ги изброяваш отделени със запетая (1, 3, 5, 7) или ако искаш от 1 до 10 (а са 100 например) се пускат с тире (1-10)
Утре сутрин ще мина по-обстойно, че ви чета и пиша по диагонал  Hug

# 421
  • при късмета
Всъщност Ангелче, права си, че може  ooooh!
С клавиатурата в работата имах проблем, че нямах запетая и като се наложи да принтирам нещо дълго го правех, като на ръка обръщах листата, ако ми се налага да е двустранно. И съм си запомнила, че този номер вече не работи, голямо съм куку  hahaha Ама сега се сетих къде ми беше проблема де. Повечето документи попълвах, а за тях си имах запаметени бланки и рядко ми се налагаше да принтирам нещо по-дълго от 3 страници.
Вкъщи не ми се е налагало да принтирам толкова страници и не съм пробвала.
Снимам по много страници, ама там щеш не щеш обръщаш и листа на който снимаш и това от което снимаш.

Виоооооо, къде си?

# 422
Добра вечер  bouquet

Давам веднага отчет!
Вчера тренировка на стадиона, от там - бързо преобличане и хукнахме у МОЛа  hahaha Е голям МОЛ, голямо нещо.... Трафорд шопинг център в Манчестър.

Опитах се да правя снимки....ама нещо не ми се получава с мащаба  hahaha Много е красиво, но голямо ходене падна  Joy В крайна сметка мм си купи очила и аз съм много доволна, че иначе щяхме да обходим МОЛовете из цялата страна  Joy Като поостарее човек всичко става по-трудно - търси си точно определен модел, от точно определена марка, обаче нали му ги откраднаха старите, та не знаем номерата, че да поръчаме онлайн  ooooh! Аз и малкия се сдобихме с маратонки, че да не сме капо  Joy Вечерта, като се прибрахме бяхме просто пребити - все едно лозето прекопахме  hahaha
Днес имахме мач - равен резултат. От там 6 деца дойдоха да играят у дома...в градината... - сложихме и втората футболна врата...и малкото минзухари, успели да цъфнат - изчезнаха... Към 17часа /тукашното tea time/ дойдоха да приберат децата. Аз се метнах да оправям...
Пия си питието и с нетърпение очаквам "работните" дни, че да си почина  hahaha
Вио как е принцесата? За гостите - аз бих замесила една кофа с тесто и в хладилника - сутрин като ги нагостиш с мазни мекици - я огладнеят за вечеря, я останат на салата  Joy
Спокойна вечер ви желая  Heart Eyes

# 423
Тук съъъъъъъъъъъъъъъм  Hug
Прегледът мина, Дея е ЗДРАВА  newsm44 Изписаха ни само някакво сиропче Марсианци и Шуслерова сол №3 за имунитета и това е. Много съм хепи, ама много. Я пак да сложа тоя емотикон - newsm44

Лейдибърд, верно голям МОЛ  Shocked Честити ти маратонки! А за гостите и мекиците идеята много ми хареса, да знаЙш. Като нищо да им я приложа  hahaha

# 424
  • при късмета
Вио, браво на Дея! И аз ще сложа този емотикон  newsm44
Калинче, ей това е МОЛ. Аз ще се загубя вътре, даже карта и компас да имам. Честити ви покупки

# 425
Ох вече мога да лягам спокойна,Вио даде отчета.
Благодаря за съветите момичета.Обаче аз нищо не съм маркирала тръгна си автоматично да разпечатва.
Скрит текст:
Обаче клавиатурата на лаптопа ми са изтрити бг буквите и не веждам какво пиша ,редактирах 100 пъти    #2gunfire
Калинка честито покупки,а снимките са си добре.
Лека от мен.

# 426
Вио  Heart Eyes това да се чува и за напред  Hug Пък за мекиците - до сега не съм видяла човек да откаже  Joy
Писе снимките са от нета и за това са добре  hahaha
Ма ко то вътре трудно ще се изгубиш - най-много да излезеш от друг вход/изход и тогава става страшното - колата на кой паркинг беше  Joy

# 427
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Вио, и аз ще сложа тоя емотикон  newsm44 , че и ей тоя даже  newsm18
Ма Ко, аз нали до съвсем скоро се самоспециализирах в работата с разни сканиращи и принтиращи устройства  Mr. Green Радвам се, че снимките са станали  Hug
Скрит текст:
На работа (идиотите му с идиоти) купили много хубави 3в1 машини, дори инвестирали в купуването на специалния капак, който обръща сам листовете. Обачееееее гениалните ни IT-та не са пуснали настройката от компютъра, а от самата машина може само да ксерокопира двустранно. Писах им аз, влизат ми дистанционно в компютъра (IT отдела ни е само в София), ровиха, ровиха - не може!  #Cussing out #2gunfire Е как не може, като аз виждам, че може бе, ваш`та леля!?! Така и не го оправиха де. Гениално просто - печатам договори по 18 страници, които излизат на 18 листа, вместо на 9. А ако има и лизинг страниците (съответно листовете) са 25. Що па не...

Калинче, аз ако вляза в такова нещо още на вратата ще се върна  Joy Хич не обичам молове, големи сгради от тоя тип и изобщо мащабно застроени площи  Mr. Green Пусни ме в гората, в планината - никога няма да се изгубя. Ама в такова бетонно нещо - тц! Два завоя и ме няма, ще ми намерят мумията на някой ъгъл след хиляда години  hahaha
Като прочетох за аналгин-хинина и къде се върнах... Всъщност процедурата беше доста гадна  Mr. Green Като дете много кашлях и ми мажеха гърдите и гърба с мас и счукан аналгин-хинин, отгоре по един вестник, вълнен потник и айде - цяла нощ. Отвратително е това, никога не ми мина от тази процедура, но това не спираше баба и дядо да продължават с мазането  Mr. Green Но пък от амидофена ми се смъкваше температурата, сега като вдигна (което се случва на три високосни веднъж) нищо не може да ми я свали. Добре, че щерката не е така.
И да не забравя да спомена, че твоя куч ако го видя на живо ще му намачкам ушите - страхотен е  Heart Eyes

Писе, учѝ десетопръстната, слънце  Hug На моя лаптоп никога не е имало кирилски букви, защото е купуван от щатите  Mr. Green Докато бях със стария настолен все се изкушавах да поглеждам, ама сега и да гледам - все тая  Joy Има една програма - Стамина, много лесно се учи с нея  Peace Другия вариант (който аз не владея) е да пишеш на фонетична. Но десетопръстната е и по-бърза и по-удобна... Ама и аз съм си повредена де, защото майка е била машинописка на времето, сега демократичното название е "секретарка"  Crazy

За финал само да се похваля, че вече сме трети ден (и втора нощ) без никакъв "панпенс"  newsm44 Като я питам вечер дали иска да спи с памперса, ми казва, че бебетата носят пампенси, а Ели е кака. Каките носят гащи с панделка ( Mr. Green Joy ) и ми демонстрира, че на нейните има панделка  Laughing

# 428
  • при късмета
Добро утро!
Ангелче, моя принтер няма възможност сам да обръща хартията. Не е предвиден за професионална (честа) употреба. На НР май само професионалната техника го има това. Всъщност не е принтер а 3в1. За домашна употреба съм повече от доволна.
Тази сутрин ще си дам малко почивка, утре и вдругиден, пак тичане. Добре, че поне майка се върна, та шефа да не се разкарва с мен.
Ама сега ще мързелувам, докато стане време да взема шефа.
Хубава седмица  Hug

# 429
Добро утро от мен. bouquet
Станахме днес рано в 6 ч ooooh! спи ми се че и облачно вън.Ама пихме по едно кафе с мм,щерката тръгна и аз подхванах едни мартеници с макраме. Mr. Green Получиха се де,ама сега като се разрових за клипове как да ги връзвам,май не съм ги направила така ,а по нещо си мое. hahaha
 Ангелче това за 10 пръстната не е за мен,имам проблеми със свиването на пръстите и не става.Не че пиша бавно и повече бъркам заради това че   пиша и не гледам кое натискам.А лаптопа е сравнително нов,пък е с два вида букви бели е червени,та червените бг се изтриха. Joy
А тия във вашата компания  са опасни специалисти.Аз не съм учила  по тия компютри ама се научих като ровя тук там и се справям сама за повечето неща. Wink
Скрит текст:
Аз днес пак трябва да видя какво да готвя и да мисля  нещо за празника на мама и свекъра,на един ден имат РД.  Thinking Снощи ми сервира че как няма да дойдете правя 75 г. ха сега де,аз не знам какво ще правя до тогава,а тя не иска да идва тук. Като имаха юбилей бях взела две торти и се събрахме заедно,ама сега ще видя да мисля пак нещо явно няма да ми се размине. newsm78
Хайде лек ден.

# 430
  • гр.Варна
Ехо и от мен.
Вио - браво на дедето  newsm68 че се измъчи вече душичката.
Кой каза ,че ми е дошъл акъла и затова съм отишла на доктор- еми не ми е дошъл пък.Аз от по миналата / октомври 2014/  година ходя по хематолози когато се откри проблема,но за това време няма поставена диагноза.Написаха едно Тромбоцитопения с неизяснен произход и толкоз.Стабилизираха ме временно с кортикостероиди за да могат да направят операцията за сливиците и препоръчаха два месеца след като се възстановя да отида спешно при хематолог за продължаване на изследванията.Сматаха ,че и кръвопреливане ми трябва, но аз отказах тогава.Ами мина почти година от операцията и аз чак сега, като се почуствах отново много зле си вдигнах дъто  Rolling Eyes
Абе ще се открие кво е това дето ми пие кръвчицата ама ...........
Хашомотото ми е уточнено и потвърдено от преди 10 години вече.Лошото е ,че симптомите на Хашимото и нисък хемоглобин се припокриват и започва чуденето newsm78
Хайде стига с моите бабешки болести Rolling Eyes идват празници и се надявам всички да си изкарате прекрасно и да сте с обичаните от вас хора. Hug

# 431
Не мога да повярвам, че ще го кажа, ама днес си заминаваме от Колумбия. За 5 дни събрахме багаж и вещи, изпратихме 17 кашона за вкъщи, оправяхме сметки и документи и довечера на самолета за БГ. Ще останем малко време в БГ и отново отиваме на друго място. Аз ще се застоя повече, а мм ще тръгне много бързо натам, че има да урежда пак визи, документи и т.н. Та затова позачезнах от темата, много неща трябваше да се свършат. Живот и здраве, в БГ ще бъда на линия, поне ще имам нет на телефона. Стиснете по едни палци за успешното прибиране вкъщи и за още по-успешното следващо начинание.  Praynig

# 432
Смърфи,щом се прибереш в БГ веднага да пишеш,лек път Ви пожелавам.

# 433
Смърфи лек път и браво на вас.Това са доста усилия да се събере толкова багаж.И после пак на ново място да се преместите.На ново стягане на къща и удобства.... Confused Свикване с климата.
Ма ко да видим сега къде ще ходи на топло. Wink Laughing
Тук цял ден е облачно и студено ,уж даваха 20* ама друг път. Naughty Дано утре поне е хубаво времето ,че имам доста задачи.Днес се обаждах за котаните трябва да ги кастираме,ще ми олекне доста джоба ама не искам да се разделям с нито една от тях та ще имаме 4 маци. Laughing

# 434
  • при късмета
Смърфи, чакаме си те с нетърпение. Аз онзи ден видях във фейса някакво изпращане, но не бях сигурна, че е вашето. Дано е по-добре на другото място и бързо да се уредите. Като си дойдеш и се организирате ще се видим  Hug
Лек път и драсни като пристигнете

Ма ко да видим сега къде ще ходи на топло. Wink Laughing
Нали, видяхте ли какво стана  Crossing Arms  Laughing

Плами, дано бързо открият истинската причина, да не те мотат с поставянето на диагнозата

Общи условия

Активация на акаунт