Нали гинеколожката настоява за секцио, искам да звънна тази седмица на личната да ида където трябва да ми видят гърба (боли ме откакто забременях, не само сега от корема) и десния крак (пак от същото време ме боли) - да не стане някоя беля накрая...
Аз се чудех какво направление да си искам от личната, защото повече от едно (най-много!!!!) няма да ми даде... Тя по два пъти годишно едва ми дава за ендокринолог (защото за нея ИР не е болест
), сега като ѝ се изсипя да искам и за ортопед и за невролог - никакъв шанс... И без това няколко пъти я питам мога ли да си мажа с нещо поне кръста, че има сутрини, в които не мога да седна в леглото от болка, за изправяне да не говорим, а тя - "Ми то е нормално сега да те боли, питай там в аптеката да ти предложат нещо. Аз от де да знам кое става за бременни"
А иначе с анестезиолог се прави консултация - поне миналия път като си оставих документите за раждане в болницата и ме извикаха след няколко дни за такава. Вече не помня какво сме говорили, но съм сигурна, че ме попита искам ли упойка, каква, имам ли алергии към упойки (то като не са ми слагали никога от де да знам имам ли, ама това е друга тема...)
Влюбена съм в италианския.... За мен разковничето м/у двама е в разговорите. Лошо е, че все повече технологиите навлизат в ежедневието - то ако не се зяпа в тв ще е компа, или тела....общуването много закъсва. Щастлива съм, че на мен като дете не са ми давали да гледам тв и до ден днешен не гледам. Същото е и с мм. Имаме тв, но го ползваме единствено ако решим да гледаме семейно филм. Обичаме да разговаряме - обсъждаме и споделяме всичко - вярно е, че и ние си имаме нашите скандали и разминавания, но като ни поотмине в разговор се изяснява всичко. Опитай се да изградиш традиция всеки ден да си имате вашите 30 мин поне, в които да си седнете двамата и да си споделите на кой как е минал деня, какво му е направило впечатление, кое го е развалнувало, какво иска да постигне... Така се изгражда близост - дето се вика тя любовта ни е събрала, но трябва да си изградим и приятелството.

Явно като излизаме ги хващам.Не знам лятото как ще е .

Писе не бъркаш.Вчера беше рожденичка щерката.Стана на 18години.Ех че ме яд че не мога от работния комп да ви качвам почерпки.РД минал перфектно и много се забавлявали.Бяха запазили с другото момиче с което празнуваха заедно апартамент в хотелче в една местност около Варна.Имали са барман и DJ,тортите са ги омели до хапка,другата поръчана храна също ,и въобще като цяло е много доволна от всичко. Кандидат гаджето
се отчел с прекрасен букет и сребърно колие с висулка - конче.Сладко и романтично е. 

а и това което тя и намислила да си прави е много кокетно и ще стои добре.
.Ама така е,като на общината не и се дават пари да пръска поне детските площадки.И това е всяка пролет и лято,а интересно,че само той е нахапан,нас не ни тормозят гадините.Утре ще взема мокрите кърпички на чико и ще потърся тези стикери за които Лейди каза,та дано нещо да помогне.
Знам че е събрал приятели и ми готвят нещо ,защото уж тайно говори по телефона 
на всички споменати и неспоменати.
Уж ремонти ,ама то стана почти всяка седмица да няма по цял ден вода.