Филм на 2015-та- гласуване

• 7 662
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
  • Berlin
А, хич нямам намерение да го гледам, питах ей така, без особена нужда от отговор. Grinning

# 61
  • Вестерос
Междузвездните наистина ли е хубав или просто по инерция се гласува за него, щото е амнайста част? Laughing

Абсолютно безмислен филм, дадох си парите да го гледам напразно. Няма нищо общо с предните части, които са хубави. Мисля, че сев гласува по енерция за него, тъй като е последен филм.
Как да няма нищо общо  ooooh!

Ако прочетеш ще видиш, че не се гласува по инерция!

И аман от арт-филми

# 62
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Това последното какво общо има с останалата част от избухването ти?
 Laughing

# 63
  • Вестерос
Избухване?  Thinking От кога коментар е избухване  Laughing

# 64
Общо взето винаги, когато е така невъздържан Laughing
Интересно ще ми бъде и да посочиш арт-филма, от който така ти е додеяло, понеже тук в този списък виждам само едно заглавие, което може да бъде наречено арт, при това с уговорки.

# 65
  • Вестерос
За арт ти го каза по назад, Не ми се обясняват глупости.

Вече е и невъздържан. Край  hahaha

# 66
Казах, да, за единствения. Сиреч "аман от "Датското момиче", така ли да те разбирам Laughing? Трудно ми е понякога да проумея от раз дълбочината на мисловния ти процес, прощавай  bouquet

# 67
  • Вестерос
Милата умница Simple Smile

# 68
Пък аз гласувах за Омарът, обичам аутсайдери.  Heart Eyes
А още повече обичам филми, които те карат да мислиш, а не ти манипулират чувствата  Mr. Green

# 69
Пък аз гласувах за Омарът, обичам аутсайдери.  Heart Eyes
А още повече обичам филми, които те карат да мислиш, а не ти манипулират чувствата  Mr. Green

Ей това е. Твърде рядко срещано явление, в номнационния списък почти не присъства.

# 70
Това не е така. Понеже аз броих, мога да ти кажа, че имаше посочени не един и два филма от този тип, като някои от тях бяха на косъм от влизане във финалните десет.

# 71
  • Belgium
Омарът е брутален и различен.

Не бих гласувала за него чак за филм на годината, но много се радвам, че е в челната селекция  Laughing

# 72
  • Berlin
Защо не гледах The Revenant по-рано, защо?! Laughing

# 73
Гледах "The Lobster" - ревюто му никак не ми вдъхваше доверие, обаче разбрах, че не съм била права: филмът наистина е различен, саундтракът му е великолепен.

# 74
  • в морето до колене
Публикувам с основната цел да "издърпам темата" на първа страница, за да е видима за тези, които ще се усетят в последния момент, че не са гласували.  Grinning
А иначе - така и не успях да изгледам "Датското момиче" навреме, за да видя, дали щеше да ме накара да си сменя гласа.
Така че моят глас си остава за Макс... само дето няма да е достатъчен да преборим Игрите...

Общи условия

Активация на акаунт