Филм на 2015-та- гласуване

• 7 672
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
  • В Космоса
Не ми хареса на мен и това е  Blush

Кой, бе, Тифче? Ти за кой викаш? Grinning

# 46
  • Berlin
Междузвездните наистина ли е хубав или просто по инерция се гласува за него, щото е амнайста част? Laughing

# 47
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Само да кажа, че развитието на анкетата хич не ме радва Crossing Arms

# 48
  • Пловдив
На мен Междузвездните много ми харесаха и гласувах заради това, а не по инерция. Развитието на анкетата ме радва Simple Smile

# 49
  • в морето до колене
Според мен пък развитието е съвсем разбираемо.
Не може всяка година най-добрият филм според форума да е някой европейски арт продукт.
Статистически е невъзможно. И пазарно.
Пък и всякак иначе.

# 50
  • В Космоса
Хич не ми харесаха междузвездните. Чудели са се как да продължат яката история, ама не се получава.

Едва ли е по инерция, много от силните фенове, от неосъзнат сантимент се кефят. Харесвам хора, които са истински фенове, но признават, че няма чак такава стойност новия филм. И въпреки това, смятам, че биха гласували тук за него. Grinning

П.С. Нищо не казах. hahaha Точно по инерция излиза, че е. Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 12:20 от Акаша

# 51
На мен Междузвездните много ми харесаха и гласувах заради това, а не по инерция. Развитието на анкетата ме радва Simple Smile
Напълно подкрепям. Peace
Луд фен съм им и тази серия също ми хареса много.

# 52
  • София
Напълно подкрепям. Peace

+ 1, много луди фенове сме така и не е само по инерция харесването. Аз по-скоро тръгнах с нагласата, че Дисни са го оповръщали, но не се оказа така. Също бях решила, че съм луда и единствена харесала го, но познати и приятели ме опровергаха.

# 53
  • София
Southpaw най - много ме докосна..  bouquet bg Аз съм по емоцията !!

И аз така. Също и от мен глас.
Абсолютно съгласна съм с вас

# 54
  • Вестерос
Напълно подкрепям. Peace
и аз и аз  Flutter

Акашче, за датското момиче говорех

# 55
  • София
Само да кажа, че развитието на анкетата хич не ме радва Crossing Arms

Е, ти какво си очаквала след като Дявола се намеси и агитира.  Wink
Миналата година не можах да помогна на Интерстелар ама тази година ще е моята.  Twisted Evil Laughing

п.п. Датското момиче излиза на кино у нас този уикенд и ще го гледам най-накрая.  bowuu

# 56
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво да ти кажа, Дяволе, да агитираш за комерсиална бомба и въпреки това да си само 6 гласа пред арт-филм, за който никой не агитира- губиш форма Wink

# 57
  • Berlin
Хихихи, значи може да гледам Датчанката и после да гласувам за него. 😄😝

# 58
  • Belgium
Ама какво сега, ще агитираме ли?  Whistling

Да знам, да подхващам избирателните списъци.

# 59
Междузвездните наистина ли е хубав или просто по инерция се гласува за него, щото е амнайста част? Laughing

Абсолютно безмислен филм, дадох си парите да го гледам напразно. Няма нищо общо с предните части, които са хубави. Мисля, че сев гласува по енерция за него, тъй като е последен филм.

Общи условия

Активация на акаунт