Звездни компромати 272 част

• 96 486
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
# 331
ключицата и деколтето са снимани ....

# 332
  • Rock & Roll feeling ...
И аз мисля така  Peace

# 333
  • На топло
От кого да е бременна тази Олеся, от някой клиент?  Crazy

# 334
Бизнеса отиде  Mr. Green

# 335
https://www.instagram.com/p/7QlhTOwMxZ/?taken-by=olesya_malinskaya

Скрит текст:
Скоро имам чувството, че и акото ще започнат да си снимат.
Тук не се ли хвали с тренировката си?

Точно пък от тази снимка как става ясно, че е бременна  Rolling Eyes

Точно къде видя да съм написала и посочила, че снимката е за въпросната бременност?

И да, Камелия, хвали се. Също така и с препотенето си деколте.И с какво ли още не, като съдя по останалите и снимки. Голяма конспирация. Че и снимката обърнахте даже.  Laughing

# 336
  • bad@ss
Бизнеса отиде  Mr. Green

Може да се разрасне  tooth

# 337
След като коментирахме, че няма снимка на която  да се вижда бременна и ти сложи една без никакво описание помислихме, че според теб това е снимката намекваща за предстоящо бебе.  Crazy
Като има с какво да се хвали жената...

# 338
  • bad@ss
Джия друго имаше предвид Peace
Дали след обилно окъпаното в пот деколте, не следва снимка на ла*ното на особата.
Просто го е написала като скрит текст.

# 339
Да бе,ама е брутално яка тая Олеся,няма нищо общо с нашите пръдли дето си мислят,че са готини и секси.Висока,стилна и стегната,ако и да е елитен ескорт.Поне я мяза,аз ако съм мъж с кеф ще я показвам,за разлика от оня смърф Николета.

# 340
  • Бургас
Да бе,ама е брутално яка тая Олеся,няма нищо общо с нашите пръдли дето си мислят,че са готини и секси.Висока,стилна и стегната,ако и да е елитен ескорт.Поне я мяза,аз ако съм мъж с кеф ще я показвам,за разлика от оня смърф Николета.
Николета ако си коригира просташкото държане и започне да се облича по-стилно, би ставала за показ. В това отношение адмирации за Кучкова. Чичото доста я ошлайфа и заприлича на човек.

# 341
Подкрепям, бива я компаньонката. Peace

# 342
  • Варна
+ 100

# 343
Бербатов бил рожденик днес  Wink

# 344
 Рускините се тунинговат доста по-хубаво от нашите Моники, Звезделини и Гонзовици.

Нита Кузмина също е претърпяла доста промени по себе си

Общи условия

Активация на акаунт