Съпруги на военнослужещи - 16

• 60 870
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Най -вероятният състав на Тубофло е натриева/калиева основа. И когато се  прибави към мазнини протича процеса осапунване. Това е тайната на лесното почистване.  Аз преди като имахме скара с тавичка под нея  така я почиствах-заливах я с натриева основа ,изчаквах и после блестеше като нова. Обаче много внимателно при работа с тези препарати да не попаднат върху кожата ,че последствията са ужасни! От Меглио не съм доволна. Колежките споделят ,че идеално почиствал алуминиева дограма.
Работната събота у дома беше по - натоварена отколкото , ако бях на работа. Все пак завърши с културно мероприятие. ...

# 571
  • София
Добро утро военни красавици.
Днес е Сирни заговезни, Поклади или още Прошка.
Приготвям за довечера рибен пирог, баница със сирене, варени яйца с майонеза, панирани кашкавалчета и разбира се на масата ще сложа бяла халва. Ще направим и ритуала с хамкането. Да се радват децата, да си спомнят, когато пораснат. С тях ще се веселим и ние.
Внучките вече са добре, та и на мен ми е светло и хубаво!
По-младите да поискат прошка от по-старите.Simple Smile Не, че старите не грешат Embarassed Никой не е безгрешен. И така:
ПРОЩАВАМ ВИ, ПРОСТЕТЕ МИ! Така казвам на моите деца: Умишлено не съм ви обидила, но може би неволно, в ежедневието... Не се срамувам да се извиня и да поискам прошка.
Хубав ден милички.

# 572
  • Варна

Простете,Простено да ви е
Минавам и аз набързо защото смятам да се развихрям в кухнята  cook cook
Приятна неделя от мен.

# 573
Прошки
Понякога се случва да съм лоша.
Тогава ставам чак неузнаваема...
Но затова го има празник "Прошки".
Простете! Сбърках несъзнателно.
И нека всеки днес за себе си реши
от кой да търси прошка и на кой да дава.
Нали е казано: "Човешко е да се греши,
а пък божествено - да се прощава!"
Прощавайте!
автор Мая Попова

Добре ли сте, момичета? В Сф вали, мрачно, ще си стоим у нас. Идната седмица по задачи - изследвания (за мен), пазаруване, фризьор, маникюр - трябва всичко да свърша, че ММ ще си е у нас и така.
Аз ви чета редовно, да знаете Simple Smile Май Патенце-то обаче не се е включвала скоро. Фло, я да строиш редиците! Wink

# 574
Здравейте и аз да поискам прошка, ако съм сгрешила някъде. Няма да съм мн обстоятелствена, но вече съм добре, от какво намалих ТВ и телефона, очите ми са по- добре и главата не ме боли. Ще си имаме момченце, в петък го огледахме подробно всичко е наред, за съжаление не можахме мн да се насладим на момента защото веднага след това ММ беше приет по спешност в болница. Оперираха го, апендикс пред спукване с мн сраствания. Та сега ви пиша от телефона докато той поспива. Добре, че баща му дойде да може да му помага със ставането, че аз и да съм тук мн полза от мен сега няма. Желая ви весел празник и скоро пак ще ви нагледам.

# 575
  • Пловдив
И аз тук, за да поискам прошка.

Децата спят, ММ си върши някакви негови работи, а аз съм размазана на дивана hahaha
Твърдо съм решила, да се стегна до лятото (особено коремната област, която от 2010 насам прикривах с цели бански) и се записах на още един спорт - Табата Simple Smile Днес ми беше първата тренировка и много ми хареса, въпреки че след това все едно се бях къпала hahaha

Сега си гледам разни клипчета из нета, за да си направя някаква програма и за вкъщи Joy ...а за да не се отказвам, съм закачила новият ми бански на една закачалка пред мен, за да ми дава стимул hahaha hahaha hahaha

Патенце, радвам се много, че вече се знае пола Simple Smile Бързо възстановяване на ТМ  Hug

Отивам сега, си забъркам едно смути и да се поразровя за някоя и друга здравословна рецепта Whistling

# 576
  • София
СЕТИ БЕТИ, разхлаби се дисциплината, права си. За сега командата е Свободно. Скоро ще има команда Строй се, преброй се Simple Smile

ПАТЕНЦЕеее, чудесна новина!!! stork-boy Ще си имаме още един защитник на България - здраве и живот да е! Поздрави на ТМ. Кажи му, че вече от него гайда не става Joy Желая му бързо възстановяване. Така на времето, когато си обзавеждахме жилището, гаджето го оперираха от апандисит, по спешност. Няколко дни след това, трябваше да се прекара паркета, приятелите ни на учение, та сама изкачих около 70 квадратни метра паркет, от един склад, който се намираше е мазе. Никога няма да забравя тези 27 стъпала, по които даже не знам колко пъти се качих и слязох. После едва оцелях, ама както казва Дафиновото листенце, от здрав материал съм направена. После все се шегувахме, че нарочно се е оперирал, та да не мъкне паркета Wink

ДЖУЛИ, Hug Hug Hug

Отпочинах си с вас, сега пак към КПП-то ходом марш...

ПП Я да видя кой ме изпревари? Сладкото МЪНИЧЕ. Простено да ти е, и Господ да прощава! Радвам ти се, че си толкова упорита. Резултат обезателно ще има. Не се предавай! Успех.Hug Не го знам какъв е този спорт, но ще попитам Гугъл чичко, дето знае всичко Wink

# 577
  • Пловдив
Дундииии, забравих те...
Има 2 фуражки на разположение - нова с номер 5  newsm78 и носена (броени пъти) с номер 7 newsm78

# 578
  • Пловдив
И прелитам набързо да ви поискам прошка. И във виртуалното пространство човек може несъзнателно или не съвсем да е засегнал някого. Аз, като се познавам, на всички всичко прощавам. Не моята прошка е важна, важна е Онзи горе, който ни гледа постоянно, той да прости.

мъниче - за фуражките на лични, да не пълним темата с шапки.  Grinning
ММ е сложил плавниците днес и ни пази. Дано не се разболее, че след пневмонията само това му липсва.

патенце, пази се.
болните да оздравяват, оперираните - да се възстановяват.
лека вечер на всички.  Hug   

# 579
И аз набързо минавам да ви поискам прошка
Патенце,бързо възстановяване на ТМ
И аз малко да ви се оплача-след последните изследвания се оказа че общия белтък в кръвта ми е по-нисък,сега пия бебешко сухо мляко и наблягам на извара и други млечни,дано се  повиши,че четох че ако са ниски стойностите се налага преливане на кръвна плазма преди раждане
Толкова засега от мен,отивам да приспивам дребната, лека вечер на всички

# 580
ПРОЩАВАМ ВИ, ПРОСТЕТЕ МИ!

ДОБРО УТРО!

патенце-то  Hug Бързо възстановяване.

Времето е дъждовно и мрачно, но нека ние сме Simple Smile -ти.

Хартия ...
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 08:23 от СГГ

# 581
Благодаря ви момичета, вече е малко по- добре, изправя се от време на време, трудно му е но не се предава. Надявам се скоро да е по- добре и да си се прибира у дома. Димитрова, надявам се наистина да се оправят нещата с млечните продукти и да не се налага преливане. Ти бъди спокойна, почивай, хапвай каквото трябва и нещата ще се наредят.

# 582
  • Пловдив
Добро утро и от мен.
СГГ, страхотна украса. Браво. Добре че има такива сръчни майки като теб, че да има разнообразие за дечковците. Моя приятелка е детска учителка, еми все по-малко майки се включват в дейностите в градината. Чакат всичко учителките да свършат сами. Имаш ли някъде шаблони на тези красоти? За да й ги покажа, те двете с колежката й лепят, сглобяват, правят разни неща, но не винаги им остава време.

dimitrova8002, къде е заминал този белтък? имаш ли албумин в урината? имаш ли отоци? То белтък не се губи току така. Кръвното ти как е? Питай патило. На мен ми преливаха кръвна плазма, няма нищо страшно в това. Не се плаши. Да ти погледнат бъбреците. И рецептата е - лежане.  Hug и драстично намаляване на солта. Т.е. изварата с лъжичката и без сол.

Не спря да вали, пак надянах зимните боти. Само с шапка и шал не съм се накичила днес.  Laughing
Лек ден и лека седмица. Не мен един почивен ден ми е крайно недостатъчен. Както трябваше и да писателствам, изобщо не го броя за почивен.

# 583
Добро утро, опс ама то станало добър ден Laughing. При нас е голям студ, духа много силен и студен вятър, та затова с малечка се накичихме с шал и шапка. Радвам се, че патенцето е по-добре след като е намалила тв и комп, бързо възстановяване на съпруга й. Димитрова дано и претеб нещата се оправят само с диета и почивка, стискам палци. Хартиените украси на СГГ са много красиви, а пиленцето е голям сладур. sweet_maniche пак нов термин научавам от теб, от къде ги намираш тия интересни спортове и дейности? Simple Smile Твоят ден и седмица, сигурно са доста по-дълги от обикновените, защото на мен не ми стига времето и без тия странични занимания, а ти се справяш с работа, два спорта, две деца, дом, хобита... Адмирации! Сети бети радвам се, че писа  Hug за теб и бебчо. Flo 51 хубаво е, че и твоите близки вече са здравички. Много хубаво меню си им приготвила. Дунди ще пробвам и аз да почистя аспиратора с тубофло, или пък да изчакам теб  Thinking пък тогава, ако си доволна от резултата.

# 584
Привет и от мен!
След близо 2 седмици у дома , днес ми е студено и отвратително.

Пате, бързо възстановяване на ТМ. Напомни ми как при нас точно 2 седмици след сватбата оперираха ММ за същото, и пак беше с множество сраствания и пред спукване. А след 7 дни бяхме на сватба в Русе на братовчед ми.

Димитрова, ти влезе ли в 9 месец?

В началато съм на много натоварена откъм събития седмица, трябва да се справя....

Общи условия

Активация на акаунт