Работната събота у дома беше по - натоварена отколкото , ако бях на работа. Все пак завърши с културно мероприятие. ...
Не, че старите не грешат
Май Патенце-то обаче не се е включвала скоро. Фло, я да строиш редиците!

Днес ми беше първата тренировка и много ми хареса, въпреки че след това все едно се бях къпала 
...а за да не се отказвам, съм закачила новият ми бански на една закачалка пред мен, за да ми дава стимул

Бързо възстановяване на ТМ 

Ще си имаме още един защитник на България - здраве и живот да е! Поздрави на ТМ. Кажи му, че вече от него гайда не става
Желая му бързо възстановяване. Така на времето, когато си обзавеждахме жилището, гаджето го оперираха от апандисит, по спешност. Няколко дни след това, трябваше да се прекара паркета, приятелите ни на учение, та сама изкачих около 70 квадратни метра паркет, от един склад, който се намираше е мазе. Никога няма да забравя тези 27 стъпала, по които даже не знам колко пъти се качих и слязох. После едва оцелях, ама както казва Дафиновото листенце, от здрав материал съм направена. После все се шегувахме, че нарочно се е оперирал, та да не мъкне паркета 

Не го знам какъв е този спорт, но ще попитам Гугъл чичко, дето знае всичко

и драстично намаляване на солта. Т.е. изварата с лъжичката и без сол.
Твоят ден и седмица, сигурно са доста по-дълги от обикновените, защото на мен не ми стига времето и без тия странични занимания, а ти се справяш с работа, два спорта, две деца, дом, хобита... Адмирации! Сети бети радвам се, че писа
за теб и бебчо. Flo 51 хубаво е, че и твоите близки вече са здравички. Много хубаво меню си им приготвила. Дунди ще пробвам и аз да почистя аспиратора с тубофло, или пък да изчакам теб
пък тогава, ако си доволна от резултата.