Новото поколение арткниги

• 22 477
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
  • HH
Джунглага си я поръчах в амазон още преди 2-3 седмици. Аз пък нямам търпение. Искам папагали, палми и змии  Mr. Green Някак нейните книги най ми допадат. Гледах други, дори си купих една и не съм я докосвала. Не са толкова доизпипани картинките някак, не знам как да го обясня.

# 61
Ти не знаеш как да го обясниш, но аз знам как да те разбера Mr. Green Единственото друго, което съм се замислила да купя, е книга с мандали (така ли се пишеше  newsm78).

# 62
  • HH
Ти не знаеш как да го обясниш, но аз знам как да те разбера Mr. Green Единственото друго, което съм се замислила да купя, е книга с мандали (така ли се пишеше  newsm78).
Заради теб ги гледах тези мандали последният път, но ми се сториха скучни. Те са симетрични. А аз като видя симетрия трудно мога да се преборя с вътрешното си чувство за ред  Joy

Тази си взех, не помня дали съм я показвала http://fairy-book.blogspot.de/2015/08/blumenmeer-und-gartenzaube … -malbuch-fur.html

# 63
Заинтригувахте ме с тази Джунгла сега Crossing Arms Ще се ослушвам кога ще излезе тук. Laughing

# 64
Катя, изглежда симпатична тази. Още се чудя дали харесвам готовите черни фонове или не. А иначе аз обичам симетрията  Flutter Но пък имам голям проблем със смесването на необичайни комбинации цветове.
Осмичка, би трябвало да излезе почти навсякъде сравнително едновременно  Peace

# 65
И аз чакам с нетърпение книгата на Джоана за джунглата, макар че с моите темпове на оцветяване, и наличните книги ще са ми достатъчни за десетилетие напред Laughing

Купих си и втори екземпляр от "Тайната градина", защото в първия оцветявах с копиците и задната страна на листовете не може да се използва.

Сдобих се и с нови тънкописци и комплект от полихромните моливи на Фабер Кастел и съм очарована. Досега мразех да оцветявам с моливи заради това, че трябва да натискам и цялото удоволствие ми се губеше. Сега обаче е съвсем различно. Възхитена съм от качеството.

# 66
Ох, тия моливи са ми мечта. Ти колко имаш? И достатъчно ли са като нюанси? Гледах им най-големите разфасовки, но толкова пари за моливи... Над психологическата ми граница е  Crazy

# 67
Ох, тия моливи са ми мечта. Ти колко имаш? И достатъчно ли са като нюанси? Гледах им най-големите разфасовки, но толкова пари за моливи... Над психологическата ми граница е  Crazy

Поръчах си комплект от 60 цвята. Реших, че това е оптималната бройка като за начало Laughing
Да, никак не са евтини, но гледам на тях по-скоро като инвестиция - в спокойствието и доброто ми настроение за много време напред Blush

# 68
Така е, може да се гледа като инвестиция  Mr. Green може би в един момент, когато малкият ме оставя да си играя повече, и аз бих инвестирала в щастието си Mr. Green
А как са ти като нюанси? Смяташ ли, че имаш нужда от още?

# 69
Така е, може да се гледа като инвестиция  Mr. Green може би в един момент, когато малкият ме оставя да си играя повече, и аз бих инвестирала в щастието си Mr. Green
А как са ти като нюанси? Смяташ ли, че имаш нужда от още?

На този етап - не, но пък ги имам съвсем отскоро.

Всъщност съвсем целенасочено избрах тази бройка с идеята да ги използвам известно време, да преценя кои са нюансите, които използвам най-много, кои са тези, които харесвам най-много, кои са цветовете, от които искам да имам повече нюанси и след това да попълвам евентуалните "липси", като купувам отделни цветове, а не цял комплект.

# 70
  • HH
Аз си взимам наливно моливи на Lyra. Също са немски, струват между 45 цента и едно евро, като тези от едно са дебели и имат металически отенъци. Но са ми неудобни за рисуване. Иначе тези на ФК почват от 1,20,  а като качество лирата по нищо не им отстъпва. И забравих да кажа,  че са много меки Simple Smile

# 71
И на мен  единия ми комплект е немски, не помня марката, но са много хубави и меки моливите, само дето са дебели и ръбести и не са ми удобни Crossing Arms Няма пълно щастие  Mr. Green Ползвам ги, но ако е повече време ми става пришка на пръста Laughing

# 72
Ай стига де, много сте лоши  Joy ако се устискам, за Коледа ще си направя подарък. Преди това -  Naughty

# 73
  • HH
Тук разглеждали ли сте? Има невероятни попадения  Crazy

https://de.pinterest.com/search/pins/?q=johanna%20basford%20lost … Cguide%7Cword%7C2

# 74
Става една година, от както имам Тайната градина и почти нищо не съм оцветила, може би 10тина картинки само  Crazy По джунгли не си падам, но Океана може и да взема  newsm78 Но ако има коледна - със сигурност  Joy много си падам по коледни щуротии  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт