Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-7

• 109 379
  • 824
  •   1
Отговори
# 345
За себе си не преигравам, затова и написах "за мен".  Simple Smile
Ходила съм много там - това ми е асоциацията с Бояна от ученичка.
Сигурно има и охранявани, добре осветени и оживени места и все пак, не е за мен тоя квартал.

# 346
  • София
Щом и след като си пораснала пишеш същото...
А не прочетош някой да те пита за мнението ти.

# 347
E, Vayana, за това е форумът, все пак - всеки да си каже мнението Simple Smile В обявите всичко е "супер, мега, ултра", но тук всеки споделя личен опит. Или е разрешено да се казват само мнения, съвпадащи с твоето? Wink  

# 348
Ъъъ, в обществен форум няма нужда някой да ме пита май newsm78. Просто се заговори за квартала, затова написах, явно не съм само аз след като няма търсене там. Не съм искала да засягам никой, просто написах кое е най-важното за мен - да мога да продам жилището бързо.

Вие си знаете на каква цена сте купили и защо продавате, все пак тонът Ви не е много ок - непонятно за мен защо, но и това си е Ваша работа.  Peace

# 349
  • София
В интерес на истината - първо вие си казахте мнението.
Аз не направих анализ на Лозенец, нито на друг - неизвестно кой квартал, което не смятам и за нужно. Всеки живее където иска.
Или да съжалявам, че писах в темата?

# 350
В интерес на истината - първо вие си казахте мнението.
Аз не направих анализ на Лозенец, нито на друг - неизвестно кой квартал, което не смятам и за нужно. Всеки живее където иска.
Или да съжалявам, че писах в темата?

Ами какво ти пречи да направиш анализ на Лозенец? Или на който и да е друг квартал, ако имаш някакъв опит с него. Пък и да нямаш, може на база информация от приятели или по друг начин, пък четящите си правят изводи, който както намери за добре. Нали за това е форумът - всеки споделя каквото има и иска да каже. Защо да се обиждаме на квартал?

Естествено, че всеки живее, където иска (или където може), но пък и всеки е свободен да си изказва мннеието за квартал, своя или друг, и да обясни откъде го е придобил това мнение. А дали мнението му съвпада с това на други, ами няма нужда да съвпада, то затова е лично мнение.  

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 16:56 от Анонимен

# 351
  • София

Не виждам смисъл да продължим да си общуваме, не се чувствайте задължени коментирате мои постове.

# 352
В интерес на истината се засегнахте от мнението ми за квартала Ви /или апартамента, както разбирам в последствие/. Ако бях писала, че е страхотен нямаше да има нужда някой да ме пита! Включих се в дискусия, щом съм сметнала за нужно съм го направила - първа, втора има ли значение? Ако мнението ми е полезно за някой, който сега купува да не се окаже в неблагоприятно положение след време, значи има смисъл.

Направих си труда и освен обявата Ви намерих и следните цитати - Ваши. Явно мненията ни все пак съвпадат и в Бояна е страшно.
Цитат
от ниското ме е страх - на кота 0 сме, дори по-ниско. Със занемарена овощна  градина от едната страна, с градината на кооперацята - от другата. Нощем е тиииихо и тъмно като в рог. Целият апартамент сме опасали с датчици, камери, всеки прозорец има по 3 специални заключалки. Апетитна плячка сме - неуморно опитват да влизат неканени гости.
Цитат
Причините са няколко, все основателни. Най-важната - страх ме е да живея в него. Явно и двамата с приятеля ми сме били ужасно претоварени и сме търсили спокойствие когато го купувахме,  но сега вече виждаме минусите.
Цитат
също се съмнявам в качеството на строителството и дограмата. Ние сме етаж кота 00, под нас са гаражи, над нас още не е купен апартамента, три изцяло външни стени с големи прозорци, изложение северо-изток и като сама се чета - май все ще е скъпо при нас...

Три от три съм уцелила. Може и за друг апартамент да става дума, но щом няма интерес явно има и причина. А дали ще съжалите, че сте писали е Ваше решение. Всичко хубаво!

# 353
Момичета, не сме в детската градина сега, май сме големи хора?  newsm78 #Crazy Thinking
В интерес на истината когато търсихме апартамент имаше етаж от къща в Бояна, на спокойно място, улицата не беше с кал, ами вече беше асфалтирана, доста добра цена за района. И въпреки че и 2мата с мм сме с коли, се отказахме. Това което ме спря не беше страха от нещо си, това че сме далече от центъра или друга, а липсата на магазини. Най-близкия беше на 5мин с кола.
Всеки квартал си има плюсове и минуси. Пишейки във форум мила Ваяна, се предполага, че ще има мнения различни от Вашето. Нормално, всеки е с различна глава на раменете. Имам познати, които си умират за Бояна например. Имам познати с възможности, които казват че не биха заменили Люлин за никой друг квартал - всеки със своя бъг.
*Редно е след последното изказване да се извините на момичето, защото не Ви направи на Вас чест да говорите така!

# 354
...Имам познати с възможности, които казват че не биха заменили Люлин за никой друг квартал - всеки със своя бъг...
И аз съм като тях.
Но човек не трябва да се връзва на приказки Simple Smile харесвам избора си и той е съвсем съзнателен, ако и случаят с другата потребителка е такъв не би трябвало да обърне внимание на коментарите, всеки има право на мнение Peace
А когато човек купува, ако има акъл не се води по предразсъдъци и мнение на хора, които говорят на теория. Всеки квартал (или поне тези в София) има положителни и отрицателни страни, въпросът е какви приоритети има човек.

# 355
И аз това казвам, всеки квартал си има своите + и -. Няма как да наложа моето мнение на някой или ако съм решила нещо си някой да ме разубеди. Според мен момичето се притесни от негативните коментари за Бояна, защото нали продава имот. Но ако някой реши да го купува, никой няма да седне да чете тук. Аз въпреки, че си имах регистрация, не съм се ровила за нашия квартал, какво остава за някой който изобщо и не знае за бгмама. Хубав за мен, лош за друг.
Отиваш, гледаш, харесваш и купуваш - така се прави.

# 356
  • София
При всяко търсене в нета на пъво място излизат теми от тук.
Така че, може и бъдещи купувачи да прочетат.

# 357
Извинете за некомпетентния въпрос, но кота 0 се води над гаражи, така ли? Питам, защото моето жилище ще е над магазини ( не съм избирала аз, така се случи) и това означава ли, че е кота 0?
Благодаря предварително.

# 358
  • София, Bulgaria
Извинете за некомпетентния въпрос, но кота 0 се води над гаражи, така ли? Питам, защото моето жилище ще е над магазини ( не съм избирала аз, така се случи) и това означава ли, че е кота 0?
Благодаря предварително.
Гаражът е на кота 0, апартаментът на кота + 2,60м. или повече

# 359
Благодаря предварително.
Гаражът е на кота 0, апартаментът на кота + 2,60м. или повече
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт