Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 572
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
При мен излиза, но няма значение.
Дънкови кецове 29.99лв
АРТИКУЛЕН НОМЕР 0372810001
Намери ги така Simple Smile

# 616
Цитат на: Magnifique

А вие с код, дали за 10 или 25% правите ли нов акаунт и пишете същия адрес и телефон ли?
Понеже само 1 път съм ползвала кода...
[/quote

Един и същ потребител ползвам!

# 617
Да ви се похваля и аз. Регистрирах имейл уж да 10% отстъпка, а ми начисли 25% + БД. Mr. Green
Явно все още можем да се възползваме , докато не се усетят да го оправят, така че поръчвайте. Peace

Само се чудя, ако сега получа код и действа за 25% и БД, дали като го оправят ще ми го зачита по новия начин. Мисля да регистрирам няколко имейла да имам занапред, за всеки случай. Ако стане, ако не здраве да е. Grinning

# 618
Пратеният код има срок. Макар че аз ползвах един доста време след това.

# 619
Пратеният код има срок. Макар че аз ползвах един доста време след това.
Аз знам, че има срок. Мисълта ми беше, че в имейла пише 10% отстъпка, а като го добавя в сайта ми дава 25%+БД. Дали като си оправят вече системата няма да почне да си начислява 10% само? newsm78

# 620
А моята мисъл беше, че файда от няколко кода с един срок няма. Simple Smile За другото не знам. Пуснах поръчка в петък, кода го имам от месец може би. Даде ми 25% и безпл. доставка. С новите ще видим.

# 621
А моята мисъл беше, че файда от няколко кода с един срок няма. Simple Smile За другото не знам. Пуснах поръчка в петък, кода го имам от месец може би. Даде ми 25% и безпл. доставка. С новите ще видим.
Е защо да няма? Пускам си няколко поръчки в тоя срок или аз пак не те разбирам. newsm78

# 622
Е защо да няма? Пускам си няколко поръчки в тоя срок или аз пак не те разбирам. newsm78

Така да.

# 623
Момичета, много съм харесала едно мъжко долнище и ми се ще да го взема за именния ден на приятеля ми. Проблемът е, че е изчерпано в неговия размер, та се чудех дали има шанс да заредят? И кога да проверявам, понеделниците? newsm78
Става дума за това:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0328480005.html

# 624
  • София-Младост
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0376245001.html
Дали някой я има тази блуза, да ме ориентира как е размера. Предвид, че  е вискоза и модела не знам дали не е по-добре да се поръча един номер по-малка от обикновено. Вискозата е доста мачкаема материя...или бъркам?

# 625
Силно мачкаема е вискозата, особено когато пада добре. Избягвам я също защото бързо се захабява. Конкретно този модел блуза ми с вижда кошмарен за гладене, иначе е много атрактивен.

# 626
Здравейте,

търся отзиви за това яке
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0327424001.html
Виждала съм го на иво, много се хареса на детето, но нямаше размер, който ни устройва.'
Питането ми е дали си отговаря и някой ако има размер 140, ако може да измери ръкавчето?   Praynig

# 627
  • София-Младост
Силно мачкаема е вискозата, особено когато пада добре. Избягвам я също защото бързо се захабява. Конкретно този модел блуза ми с вижда кошмарен за гладене, иначе е много атрактивен.
Нали...и моето мнение е такова, но една упорита девойка си я е харесала, та поръчах я, да видим поне на размер да е добре.

# 628
Здравейте момичета , моля да ме ориентирате в размери за панталони и дънки.
Най-малкият размер на панталонът, който съм харесала е 32.
А в таблицата пише ,че това отговаря на размер М ?
Възможно ли е да нямат S размер , при положение ,че не виждам нещо да е изчерпано или аз не се ориентирам правилно?
това е панталонът : http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0355953003.html

# 629
  • София
Вероятно номерацията му е EU, а не тази за дънки, и тогава 32 отговаря на XS.

Пак го погледнах, твърдо е по номерация за панталон, а не по номерация за дънки.

Общи условия

Активация на акаунт