Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 400
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • shumen
Мименце,аз съм с едно,но си го гледам сама.Водя го на градина,вземам го,а през уикенда съм с него навънка,а когато спи гледам да посвърша някоя работа.Ето,сега той спи,а аз готвих и се къпах,че с него иначе е мисия невъзможна.Е,имаме и баба и дядо,който помагат когато могат,но повечето време се справям сама.

# 181
Ох, много ми е тъжно за един човек. Пише ми се, а знам че тук ще ме разберете.
Имам един съсед с дете, наборче на моя, бяха в една група. Разделиха се с майката, идея си нямам кой е виновен, ама май е майката, Sunglasses  тя отиде в София с детето да живее, бащата го вижда ваканциите. Та този човек е на път да се побърка. Отслабна, всяка вечер е в парка до нас да гледа децата. Днес ми стана много мъчно- седнал и гледа момчетата как ритат и играят футбол- един такъв унесен, тъжен. А Теди като го пита кога ще дойде Д. да си играят, само дето не ревва. Мисълта ми е, че и на бащите не им е лесно понякога, то зависи и от бащата де.

Научихме стихчето ние. Grinning Тържеството ще е с родители. На бнд съм казала- жив, умрял- там!!! Няма да ми реве пак като гледа татковците.

# 182
  • София
Горкия човек!
Разбира се има мноооого свестни бащи,които страдат за дечицата си. Но едно е поведението на този БАЩА, друго е да си живее безгрижно без и да помисля за децата си. Личи си когато един баща истински обича детето си - личи си  и е много тъжно ако страда по този начин,който ти си описала!

# 183
  • shumen
Милият татко.
Линдичка е права,че има много свестни бащи,но има и много безотговорни такива.
Нашият не стига,че пак ми дойде онзи ден на обяд,ами и хремав беше и зарази и мен явно.Сега и аз съм с хрема,а малкия не знам дали е слънчасал днеска в ДГ,че бяха навънка без шапки,в жегата,и тази вечер като се прибрахме каза,че го боли глава и повърна.

# 184
  • София
А да...и трето е да е "отговорен" през куп за грош и  с повечето от  "отговорностите" които извършва повече да пречи отколкото да помага. Пишман да станеш от такъв "отговорен" татко!
Да оздравявате бързо ей!

# 185
  • shumen
Линдичка,благодаря.
Явно е слънчасал вчера,защото днеска все едно нищо не е било поне за сега.Стана,поиска да яде,играе си,а и пита кога и къде ще ходим на разходка.Снощи към 11 се събуди,повърна пак и то вода направо и след това заспа и нямаше повече проблеми.

# 186
  • Шумен
Дано всичко вече е минало и притесненията да си останат за вчерашния ден  Peace

БНД напоследък се прави на отговорен уж, но неговата отговорност е с много широки граници, често граничещи с глупостта. А моя радар е изострен до такава степен, че подлагам всяка негова дума под съмнение и има защо. Ето тази сутрин се опита да ме придума да му дам децата в събота вечер, щял да ги води на събитие. От няколко страни вече достигна до мен инфо, че събитието е в нощен клуб и той го е замислил и планувал отдавна (в което няма лошо стига да не мъкне децата с него през ноща). Пред мен го изигра като случайно хрумнало му сега  ooooh! и дори не ми каза за какво иде реч (знае че ще му откажа). Отрязах го с предупреждението, че ако по някакъв начин успее да ги заведе там (ако приложи сила) аз няма да стоя просто отстрани и да мълча а ще сезирам компентните органи да дава той обяснения. А информацията ми я дадоха злорадо с идеята да отида там и да направя панаир, на хората интриги им дай  ooooh!

# 187
  • shumen
Деси,благодаря.За сега е само за вчера.Днеска му няма нищо.
За вашия БНД нямам думи.Аз моето дете на нощен клуб не бих го пуснала,ако ще и баща му панаир да направи.

# 188
Що бе, ако е до преди 22.00, какво се бърка. Стига да не се пуши. И после някой да прибере детето.

Миналата година бях на бар. Имаше няколко 6-7 годишни деца. Празнуваше се РД.Каките излязоха да си правят програмата, по гащи и сутиен, децата до подиума имитираха танците. Беше гротеска. Говоря за след 23.00.

# 189
  • shumen
Дари,според мен нощен клуб е след 23.

# 190
Аа, тогава- не. Аз под нощен клуб разбирам бар, отварящ в 20, примерно, и работещ цяла нощ, та затова така се изказах.
Иначе малкия сме го държали най- късно до 22.30, и то по повод- негов или друг РД, но на пицария, или заведение с тиха музика.

# 191
По повод нощните заведения - аз не си представям дете под 6г в заведение след 21ч... но това си е лично мнение Wink Иначе моят си е нощна птица и трудно си ляга преди 23.30ч...

Да сменя малко темата - ще си направим ли някоя среща в София или друг град (аз мога в Пловдив)? Simple Smile  bouquet Вече и времето се затопли - може да си направим пикник в някой парк?

# 192
  • shumen
Анимал,то и моя не си ляга преди 22.30-23.00,но на заведение сме го водили най-късно до 21.30-22.00.Веднъж го водихме на гости,беше някъде на около 1.6-2 и постояхме малко повечко до към 23.30 някъде,ама заспа и като си тръгнахме се събуди и после цяла нощ ми стъжни живота.

# 193
Аз не съм го водила по заведения (вечерни) и не мисля скоро да си причиня подобно нещо Grinning Grinning Grinning

Но пък братовчедка ми като беше на 4-5-6г (не помня точно) редовно ходеше с баща си по барове... та може би си е до дете/родитл/навик Simple Smile

# 194
  • shumen
И аз не знам до навик ли е,до какво ли е,но имах позната,която сама замъкна детето си на 5 или 6 години на дискотека и то през цялото време се спука да реве от силната музика,а нея не и пукаше много.

Общи условия

Активация на акаунт