Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 428
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Моето диване едва издържа 2ч с автобус да пътува... по едно време пробвах с влак (3ч) - едва издържах(ме) Grinning

# 271
  • София
Същата работа с влак , но поне в купето има там колко 6 или 8 места и само на 7 максимум човека пречиш. То става , сяда, иска да отваря прозорци, да ги затваря, пя и той, пипа навсякъде в мръсното купе, па се бърсахме и мазахме....ужас някакъв! Едвам издържах !  ooooh!

# 272
моят не се спира в купето - обикаляме целия вагон Grinning и съответно досажда на всички във всички купета Grinning Grinning Grinning  Joy

# 273
  • shumen
Анимал, съгласна съм.Но ти не беше ли от София.
Аз не съм го пробвала да пътува на дълъг път,но то моето е шило и няма да стои мирно сигурна съм.Сега съм му обещала, че като се стопли ще го водя на Варна с влака.

# 274
Да, от София съм Simple Smile Може някъде по средата да се срещнем - към Стара Планина Grinning

Шегувам се, знам, че ти е далече... но все пак ще се радвам някой път да се видим (и с останалите) Simple Smile

# 275
Уф, взех две кутии бонбони Сезони днес за почерпка след тържеството, едната била с вкус на вишна. Къде съм бляла. Не искам да я отварям, дали е с алкохол, да не опиянчя дечурлигата.

# 276
Момичета, аз пък супер много обичам морето. Въпреки че и на планината не отказвам изобщо.
С малката съм пътувала с влак, автобус, самолет - при първите две не бих си го причинила ако го има като краен вариант. С колата няма проблем.
Дари*, мое мнение е да ги смениш ( бонбоните), има вероятност да не им харесат.  Laughing

# 277
Ние миналата седмица бяхме във Велико Търново за уикенда. Обмислях вариант да пътуваме с влака, но впоследствие реших, че е по-добре с колата. На отиване беше добре, на два пъти заспива. На връщане обаче и беше доста скучно и имахме леки пререкания относно това дали да е отворен прозореца или не  Laughing. Иначе като цяло си изкарахме много добре двечките  Simple Smile Това ни беше първото пътуване без БНД. Е .. не било толкова страшно  Whistling Ако решите може да се организираме да отидем някога някъде заедно  Hug Flutter bouquet

# 278
  • Шумен
Замихлите ме с това патуване  Thinking Аз не съм шофьорка и с кола са патували много малко с БНД. Никой не издържа (най-много аз, след първия завой съм сдала багажа  Tired ), така че колата хич не ме блазни. В автобус малко по-дълго издържам, бяха на 5 г. като предприех патуване сама с двете Шумен-Смолян. Което е грубо около 8 ч. в едната посока с два автобуса. Вярно слагаш багажа в багажника и не го мислиш по пътя, но каква ли не бях от рефер до аниматор. С децата ми е най-спокойно във влак и на трите ни е любим Simple Smile Миналото лято на планина с вклак ходихме, приеха го като приключение и доста се забавляваха, но вече са и по-големи де, сами си носят раниците и стоят повече на едно място Simple Smile С близначките където и да отида сме си атракция, та съм свикнала да привличат вниманието. Чувах повече критики като ги бутах в количката навремето отколкото като ги поведох сама  Peace

# 279
  • shumen
Амимал,хаха,може да се срещнем някъде наистина.А ако искаш може и на гости да ни дойдете,за да се запознаем.
Кики Маус,твоята е по-голяма и стой,но моя няма да стой сигурна съм.Той от градината до нас за 15 минути  днеска в таксито едва издържа.То не беше въртене,пипане навсякъде,искане да слиза.
Деси,аз само чакам да се стопли и да не вали и ще го кача на влака да го пробвам.

# 280
Не мога да не си похваля гарджето. Mr. Green Тържеството мина страхотно. Бяха ги облекли с носии децата, пяха, рецитираха, танцуваха. Теди си каза думичките. Като се сетя какво дърво беше в началото, има голям напредък. бнд беше ме изпреварил, строен на първа позиция с апарата- инструктажа свърши работа, детето- щастливо и доволно. Е, забравил да каже на майка си да дойде и малко ме хвана яд, че не и звъннах на жената, ама карай.  Какво повече ни трябва- здраве и усмивки.
Аз се отказах от морето, страх ме е да не се разболее случайно и баба му да се чуди какво да го прави. И за Великден май няма да си ходим. На баба операцията е за 03.05, нея ли да приготвят, нас ли да гледат. Като има дълга ваканция, тогава.
Хубав ден! Тук духа гадно.

# 281
  • shumen
Дари,браво на детето.Радвам се,че си е казал думичките и че сте останали доволни.
Аз от днеска съм на работа на смени и май по празниците ще работим и няма да се ходи никъде.
За духането-и тука днеска духа цял ден и беше студено.Дано от утре вече се стопли,че да ходим по разходки като почивам.

# 282
Здравейте, момичета,

Дари*, браво на детенце за успешното представяне!

Относно пътуването: тъй като нямам кола, пък съм "американска мацка", т.е. само автоматик умея да подкарам, се придвижваме с влак. Моите родители и свекитата са от Русе пътували сме, поносимо е Peace Пък колко нови запознаства имаме, е с баби и дядовци, ама все е нещо  Crazy

Аз също не се чувствам самотна, пък да ми е скучно абсурд Wink То прибиране, вечери, игри... Не знам кога ви остава време за вас. Бандитите лягат към 21ч. Аз докато те минават през банята съм измила съдовете от вечеря, къпя се, и уж да чета книжка пък заспивам най-късно в 22ч.

# 283
  • shumen
Фръц,време за мен няма.Ето днеска почивам,но докато го заведа на градина,да напазаря,да се прибера и наготвя и то станало 10.30.
Иначе и аз съм без кола и затова сме с автобус,но сме все градска.

# 284
Фръц, радвай се, че си ляга рано...моят бандит не заспива по-рано от 23.30ч (и как става в 7.30ч само той си знае) Simple Smile

Не мога да се оплача, че ми е скучно Grinning Но намирам време и за себе си (най-вече за любимите ми пъзели - докато той си играе в стаята, аз си редя пъзел Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт