Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 435
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Шумен
И аз по празниците се падам по график на работа Sad Става ми освен скучно от сивото ежедневие а на моменти тъжно за самата мен, напоследък се усещам как забивам повече и повече имам нужда от разнообразие макар и за малко. Снощи ми пуснаха мухата за Великден да се видя с приятели и май май ще тупна децата на БНД, пускам два дни отпуска и хващам шущака да презаредя батерийте. Той така или иначе както всяка година ще иска да е с тях на Великден (естествено сервирано в последната минута, щото до последно не знае какво иска неговото семейство), време е мама да помисли и за себе си  Peace

# 286
Хехе, Деси, колко добре звучи  Peace Много хубаво да си изкараш Heart Eyes

Аз не се оплаквам, че ми лягат рано децата, а от това, че и аз съм изморена  Rolling Eyes Embarassed То и преди децата можех да спя, когато помириша възглавницата, сега съвсем  Rolling Eyes

Нашето БНД все в последния момент решава, все работен, но пари няма  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 287
  • shumen
Деси,искам и аз такава оферта.
Фръц,все едно нашето БНД описваш.Все в последния момент решава дали да дойде или не и все много зает.
Аз съм на смени на работа и сега не знам как ще идва нашия БНД.Той иска да е все Събота и Неделя,но ако аз съм на работа няма да дойде,защото нашите не иска да ги вижда,а детето тогава ще гледат те.

# 288
danaeka, сестро, по един калъп са правени Wink Имам неприятното наблюдение, че мъжът разведели се с жената, се развежда и с децата  #Cussing out  #2gunfire Не всички, де, да няма обидили се  Hug

Ей, го, наш 'убавец, не дойде на тържеството на детето /стандартното оправдание работа/. Ние имаме един общ заем и откакто сме раделени аз плащам. Снощи си излях мислите по телефона и казах, че повече съдействие за децата от моя страна няма да има, щом физически, психически и финансово не участва в живота им. На децата няма да забраня да се виждат с него, но и ореоли няма да поддържам. От три седмици, нито ги е чувал, нито ги е виждал, днес ми счупи телефона от звънене да ги видел в събота  newsm78 Rolling Eyes Ми няма да стане мой човек, децата да са последна дупка в твоя живот  Naughty Съдник няма да бъда, но интереса на децата ще го защитавам!

# 289
  • shumen
Фръц,така е.Ние брак нямаме,но от както сме се разделили за 1.6 години е идвал 4-5 пъти да види детето.За обаждане не се е сещал почти или ако се сети е на 2-3 месеца веднъж и то на мен.С детето никога не иска да разговаря.Може би си мисли,че още е малък и не може да му каже нищо,а то милото много приказва и пита.

# 290
  • Шумен
Днес съм ентусиезирана, но да видим дано ми се получи с работата. Както предполагах БНД започна да шикалкави като го питах какви са му плановете за празниците, изненада се че искам сама да патувам но поне не ме отряза а в неговия стил отговори "Не знам какво ще е". Мисля че искаше да водим война за поредния празник при кой ще са децата и остана малко разочарован че той е човека с отговорностите  а аз ще се забавлявам Laughing Лошата новина е че утре ще са с мен до към обяд на работа малките, баба им е болна а БНД нощна тази вечер, но и това ще мине.
А това за парите същата история е и при нас, все е на работа а няма пари за децата. Те самите ме питат "защо тате винаги ми казва нямам пари?" е какво да им отговоря вече не знам, откакто сме разделени гледам само истината да им говоря а тя не винаги е за техните уши. В момента в който им вземе по нещо се привързват към тази вещ като свещенна, говоря обяснявам, но усещам че има празнина, дефицит в децата. И този дефицит не е за вещи а за внимание, вещите са само заместител. Това ме кара да се чувствам провалена, че не мога да дам на децата си това от което имат нужда а именно мъжко внимание. Гледам максимално да държа настрана и моята тръпка, именно защото е само тръпка, нищо серозно и след малкото им контакти усещам как децата тръгват да се привързват а това не ми се вижда правилно в този момент.

# 291
  • София
Desitooo успех ти пожелавам  Hug bouquet

# 292
Уф, всеки с проблемите си. бнд толкова презадоволява моето откъм дрехи, излизания по ресторанти, че май му оттърваме края. Като ме види, отскоро, първия въпрос е къде ще вечеряме. В кое заведение. На площадката до нас да отидем да кара колело, има магазин- не толкова да иска нещо, колкото да похарчи едни пари. И говоря, и не чува. То само за него трябва да работя. И батутите наизкараха и стана жестоко.

# 293
Дари, каква издръжка ти дава? Стана ми интересно.

# 294
Никаква.Не сме се съдили и т.н. Засега.  Mr. Green Заплатата му е огромна за нашите стандарти. Това, което дава на детето като дрехи, почивки, гледане, забавления, е в пъти повече от една издръжка. Устройва ме, пък нека съм меркантилна. Когато свърша парите и му искам, дава, в рамките на разумното. То затова направихме детето консуматорче. Един дол дренки сме и тримата.

# 295
Знам, че си казвала че бащата изкарва много пари, та затова попитах. Е, все пак ти дава.

# 296
  • София
То каква файда има от многото пари дето ги изкарва?
Никаква....колкото и пари да изкарават като не му е съвестно за детето, няма сила на света, която да ги накара татковците да се грижат като хората.  ooooh!

# 297
  • shumen
Дари,твоя поне пари дава.Нашия БНД взема 1000 и отгоре лева,а за детето дава 150 и му се виждат много.А като платиш градина,на детето нещо я батути,я влакчета,купиш дрехи и те не останали.
Понякога чак ми става жал като му откажа нещо и започне да плаче едно жално.Ето,така предната седмица съм останала с 10-15 лева,той иска на колите,добре,съгласих се 3 лева,после на батута,отказах му,и то милото като ревна,чак неудобно ми стана.То живеем с нашите,но не мога да искам все пари от тях,а и не са ми длъжни.Затова сега добре,че си намерих работа и започнах и дано да издържа по-дълго и си намеря нещо по добро.

# 298
Дани- горе главата.
13 бона заплата, отделно още. Как да не ме е яд. Освен бнд имам пред погледа си колеги негови и роднини. Такива пари правят, че  ум да ти зайде. И си задавам въпроса аз защо да работя за 500. Риторичен.

п.п. Тръгнахме за морето. Прибрах се скоропостижно. 217 лв.- с толкова е тръгнал новия, за три нощувки. Не стига че намерих най- евтина оферта, можело и по- евтино.

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 08:26 от Дари*

# 299
  • shumen
Дари,оо,мен не ми пука.Но поне да дава за детето си пари,аз за мен не искам.
А за твоя новия думи нямам-той добре ли е да стигнат тия пари,който е взел.

Общи условия

Активация на акаунт