Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 437
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Малеее, какви са ти я цифри?
Добре, че мога да разчитам само и единствено на себе си.

# 301
  • shumen
Сигме,то тия цифри добре,ама като не дават за детето,а само за себе си мислят е зле.

# 302
  • Шумен
Дари, този явно си е мислил че отива на твои разноски, тази сума би му стигнала евентуално за джобни само за него.

danaeka, съчувствам ти  Hug С тези атракции в градската градина аз също съм пас и за да не нагнетявам напрежение хич и не ги водя моите там. То милионер да си с две деца и атракции ще се разориш. Интересното е че те знаят за тях (май баба им ги е водила), но не ме врънкат да ходим  Peace

# 303
  • shumen
Десито,така е.Моето е едно и ме разорява отидем ли там,а твоите две е още по-зле.
Аз не знаех,че ги има и се набутах сама с детето там миналата седмица и сега все ме врънка да ходим там.Днеска обаче успях да го залъжа и отидем до Кьошковете и пак олекнах с 5 лева за боклуци.

# 304
  • Шумен
Така е с децата ако не е едно ще е друго  Peace На мен познати ми казаха за какво става дума в градската, не че съм ги виждала съоръженията. А и както са я окастрили в момента близначките изобщо не ми отварят дума да се разхождаме там, на площадката не ги водя. След едно падане от пързалка преди 3-4 години аз спрях като цяло да ги водя там сама (малката отдавна е забравила инцидента, но на мен още не ми е минало как се размина главата и от ръба на бордюра), може би затова и те не ме карат. Но и аз олеквам със всяко излизане като се започне от сок и се мине през всичко което се яде нея вечер на площадката ако имат желание. Мога да се похваля и с една победа, явно най-накрая се научиха децата кога се вечеря, вече на няколко пъти вечер не ме дърпат към магазина за боклуци а ме водят вкъщи да вечерят  Grinning явно разбраха че това е единствения начин да отстъпя за нещо сладко после навън  Peace

# 305
  • shumen
Деси,така е.Моя още не се е научил какво и кога се яде и нищо,че тази вечер бяхме пред блока пак ме дърпа към магазина за боклуци.То не бяха сок,зрънчо,солети и накрая сега пак на вечеря като хората.
Аз след малко отивам на работа,а той остава с нашите и дано тази вечер е лека и спи.Досега не се е отделял от мен и не е спал с никой друг,че да видим.

# 306
  • Шумен
Дано му хареса на момчето да спи с баба и дядо, така и ти ще си спокойна и той  Peace Аз този проблем никога не съм го имала, близначките съм ги приспивала и то повечето те мен  Mr. Green за няколко месеца когато бяха в яслата, не ми даваха да мръдна от стаята цяла вечер и нощ. От новородени сами си заспиваха без проблем самички (с изключение на този период), този аспект на привързаност при нас никога не го е имало.

# 307
Здравейте, момичета Simple Smile

Днес моето момче става на 3г и по този случай ви черпя виртуално с една торта Simple Smile

По повод спането отделно - моят все още не иска да спи в своето си легло, а при мен в спалнята... миналата година за пръв път го оставих за няколко дни при майка ми и учудващо нямаше драми (до тогава не се беше отделял от мен) Simple Smile Дано и при вас мине спокойно всичко Simple Smile

bouquet

# 308
  • Шумен
Честит Рожден  Ден  newsm59
Да ти е жив и здрав, безгрижно и щастливо детство му желая!

# 309
  • shumen
Честит рожден ден!
Да е жив и здрав и много щастлив му желая!
Анимал,моя също не искаше да спи в неговото легло,но от как спи на голямото(ъгловото)спи сам.Снощи не е имало драми и е заспал лесно с баба си,а днеска на обяд с дядо си.

# 310
Благодаря за пожеланията Simple Smile

За леглото и аз се замислям да му взема ново легло и направо обзавеждане за детската стая (до сега детската беше само за игра, а спи при мен в слапнята) Simple Smile

# 311
Честит рожден ден!
Да е жив и здрав и много щастлив малкия сладур!  nbirthday

# 312
Честит рожден ден на патеричка! Animal, нека детенце е много здраво, спокойно и усмихнато!

Ние спим на отделни легла, но в една стая. Васяка сутрин идават да се гушкаме, то и преди да се разделим с БНД пак беше така Wink Явно като е гушлива майката и децата стават гушливо  Laughing

Danaeka, радвам се, че всичко със спането е наред  Hug Сега и ти ще си по-спокойна.

# 313
  • Шумен
За гушливостта си е до дете и характер според мен. При нас с Вали постоянно се гушкаме, на Миша ако и кажа "Ела да те гушна" в повечето случаи идва Simple Smile Като плачат и двете се гушкат, дори позволяват заедно да ги гушна в тези моменти вече Simple Smile

# 314
  • София
Animal честит рожден ден на детенцето със закъснение !
Да е жив и здрав много много щастлив и усмихнат. Да те радва и слуша много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт