Звездни компромати- 273 част

• 92 991
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
В крайна сметка адреналинката това си може, това показва. И някои от нещата, които прави никак не са лесни. А това че е майка и продължава с подобен род изяви си е нейна работа. В крайна сметка, ако една жена реши да се чекне по клубовете това на каква възраст е и дали е майка или не няма да я спре.

# 226
  • Варна
Гери-Никол
Снощи беше една незабравима нощ за мен! Благодаря Ви за подкрепата и за емоциите, с които ме зареждате! За мен е чест в ръцете си да държа цели четири статуетки - Дебют/пробив на годината, Песен на годината, Най-гледано парче във Vbox7.com и най-тежката корона 👑 ... Най-добър R'n'B артист - жена !!!!!!!! #ThankUPeople #LoveU 359 Hip Hop Awards
Скрит текст:
Кючек ли е танцувала?

# 227
И Риана клати дупе

Алекс и Мария

Супер форма,   Peace

Куини Алис и сестра й

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 20:23 от Алетеа

# 228
В крайна сметка ако само умее да танцува Яна ,как да си вади хляба?Да чака помощи или да проси?Все разправяте,че срамна работа няма,ето тя работи танцьорка по клубовете,не вярвам да ходи да танцува без пари и за кеф.А и тва със задника да не мислите,че е лесно,имам го в една от седмичните тренировки и всеки път на другия ден ме болят мускули дето не съм и предполагала, че ги има.Не я намирам за пача аз.

# 229
Все си мислех, че този Шванц не е чак така професионално ангажиран с бандитизъм http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=1549647

# 230
 Ама много добре twerk-ва Яна за бяла жена, впечатлена съм.

# 231
https://www.instagram.com/p/BBay8PcAGmS/
Дарина П. И ДЖ. Алба 😘😎

# 232
Ама много добре twerk-ва Яна за бяла жена, впечатлена съм.
Въобще не намирам, че е много добра, ако се съсредоточим само в ... упражнението! Тромава е като мечка! И бая се е наляла. Намирам този "танц" за отвратителен и честно, ако бях на 10, нямаше да искам да видя майка си да се друса така (по тоя повод "пача"), но при положение, че някой ден ще я види в много по-... ъъъ... такива неща, в които ще я види, тая пача, е топла супичка само. Confused

В крайна сметка ако само умее да танцува Яна ,как да си вади хляба?
  В крайна сметка видяхме, че умее и други неща. То и тези женици на магистлата само това си умеят...

# 233
Яна води и twerk тренировки  Peace. Иначе и аз не я харесвам, никак...

# 234
Нз. какво друго умее Бижу,аз я знам само като танцьорка в Господари на ефира.За това ми е нормално да работи по клубове.

# 235
  • София
Намирам този "танц" за отвратителен
Аз съм впечатлена, много ми хареса!  Grinning Като за млади хора, защо не.
Предпочитам таквоз нещо, пред мятане на гюбеци примерно.

# 236
  • Gotham City
Намирам този "танц" за отвратителен
Аз съм впечатлена, много ми хареса!  Grinning Като за млади хора, защо не.
Предпочитам таквоз нещо, пред мятане на гюбеци примерно.

Тази е страшна. Туърка си е много труден дори. Друг е въпроса, че Яна си е просто лека жена, не го прави само за пари. http://vbox7.com/play:f75fa5ea86?pos=src

# 237
# 238
  • Gotham City

Мойта шефка е малко над 34, но по-свежо изглежда

# 239
  • Berlin
Джино и Емануела ще са в Черешката на тортата др седмица, кога ли е снимано. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт