При нас сутрин след 4-5 часа съня й е неспокоен, вече писах. Тогава спи при нас. Според мен това е защото последната седмица ака само сутрин към 8-9 и явно тогава почва да я напряга много коремчето. Тази сутрин толкова се изходи, че памперса пропусна. Не знам защо така почна само по веднъж да ходи, първите дни си ходеше по няколко пъти. Давам еспумизан и от време на време Коликинд. Чудя се дали не е нещо от капките. И аз се страхувам, че капките не винаги помагат. А и ние не сме с много силни колики.
Вода не искам да й давам, но моя мъж като чу от единия доктор, че като хълца може да се дава вода и настоява. Тя пък не отказва съвсем. За хълцането някой ако знае лек да сподели, че много хуюълца душицата.
Ани, засега фризолака не ние запекъл, даже са много редички изхожданията. Но ние още се мъчим на смесено хранене.
Като чета ми действа успокоително, че всички се гушкате. Понякога и аз си мисля, че греша като само я дондуркам и и давам да суче за успокоение, но това е в първите месеци доколкото знам. Пък и сте прави, че бързо лети времето и кога ако не сега да ги гушкаме

Заради бързото наливане с кърма сега като се върнаха към нормалния си размер излязоха брутални стрии. Поне са само отдолу, но още са червени и изглеждат много гадно нашарени. А сега не може с нищо да се мажат