Януарска мама

• 44 383
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ох, тъкмо започнахме да се нагаждаме на някакъв режим и понеже кучо претърпя злопулука вчера, тази нощ нито кучето, нито ние, нито Сами спахме нормално. Sad
Заспива с мен и като го пусна се буди и иска да суче през цялота време.
Освен да усеща напрежението ни заради кучето, се чудя може ли около третата седмица да имаме скок в разстежа?

# 406
Някоя от вас вземали фолиева киселина след като е родила.. ?

# 407
Здравейте и от мен
Нямам мн време да пиша , но редовно ви чета докато с Бебо се кърмим. Ние от 2 дни сме на Кефакс, преди давах инфакол. За сега май и двата вида една и съща работа (не)вършат. Човечето си пълни по 4-5 памперса на ден Simple Smile имахме и ние леко запичане явно заради мен , тъй като и аз Имах този проблем , та и той покрай мен . Помагахме му с термометър в дупето , но за щастие отшумя за 2 дни без да даваме никакви лекарства. Но аз ядях мн круши , Активиа ,пиех вода с лимон и кво ли не ...
Моят бебо често преяжда май . След почти всяко хранене повеъща . Кога повече , кога по- малко... И хълца . Понякога се притеснявам , че нещо не е наред , но като ви чета - не сме само ние така и се успокоявам . 
Вече слагах малкия в сктивната гимнастика . За сега само гледа ограчките , но мн им се усмихва и се опитва да гука като го сложа. Определено му харесва.
На мен ми остана малко коремче още и 5 кг до теглото преди да родя. Разрешиха ми да тренирам и от 3 седмици ходя на кик- бокс с мъжа ми Grinning действа ми мн успокояващо . А и това си е извинение да му шибна един ляв прав ако ме е изнервил Grinning
Аз родих преди 6 седмици и мисля да подновяваме интимности те , но съм супер уморена вечер, оповръща на и някак все не стигам до това. Но ще му дойде времето де.

# 408
При мен си стои едно малко коремче и ще иска бая труд да го стегна, а и пъпа ми е станал един голям и разтегнат. Нямам нищо общо с от преди да забременея. Корема ми беше плосък като дъска, а ММ се чудел от къде ще се появи тумбачето. Все още не мога да си влезна в никакви дънки или панталони и най-странното е, че бях свалила 3 кг от изписването, а сега един съм качила обратно Sad Много депресиращо ми действа това, че нямам какво да обличам, а неискам да си сменям гардероба понеже не мисля да оставам с тези кила. Усещам битката ще е трудна и някакси дълга. Все пак 9 кг не са никак малко за отслабване.

Желание за интимности не ни липсват и на двамата, ама ме е нещо страх с тези вътрешни шевове. Утре стават седем седмици и може би вече няма от какво да се притесняваме. Пък появи ли се дискомфорт винаги може да прекратим нежностите.

# 409
  • София
Аз корема го свалих вече ,но си е мекичък и линията си седи ,имам 3 кг до стартово тегло ама карай.Едва оня ден ми паднаха конците и имам жълтеникаво -бяло течение още ,иначе желание огромно за секс ,но ме е страх още някак,а мена месец вече .

# 410
  • София
При мен си стои едно малко коремче и ще иска бая труд да го стегна, а и пъпа ми е станал един голям и разтегнат. Нямам нищо общо с от преди да забременея. Корема ми беше плосък като дъска, а ММ се чудел от къде ще се появи тумбачето. Все още не мога да си влезна в никакви дънки или панталони и най-странното е, че бях свалила 3 кг от изписването, а сега един съм качила обратно Sad Много депресиращо ми действа това, че нямам какво да обличам, а неискам да си сменям гардероба понеже не мисля да оставам с тези кила. Усещам битката ще е трудна и някакси дълга. Все пак 9 кг не са никак малко за отслабване.

Желание за интимности не ни липсват и на двамата, ама ме е нещо страх с тези вътрешни шевове. Утре стават седем седмици и може би вече няма от какво да се притесняваме. Пък появи ли се дискомфорт винаги може да прекратим нежностите.

Същата работа без желанието за интимности. Не само нямам желание, ами и ми е трудно да го гледам моя. Толкова ме дразни. Първите 4 седмици грам внимание не обърна на детето, всичко аз. Сега сменя памперс, къпем го, но нощем само аз става.

# 411
Момичета,кога да очакваме първия цикъл след раждането? Напоследък имам ПМС с болки в корема и кръста.

# 412
Интимности още не мога да си позволя. Много ме е страх, а и знам ли ги тези шевове.... Confused
До първият месец е нормално бебето да пълни с аки повече памперси, след това изхожданията намаляват. Не им помагайте мн често, за да не им станат лениви чревцата. Нашият Сашко понякога ака чак на 4-я ден.
Момичета, аз се разболях, имам главоболие, лека температура и гърлобол. Умирам от страх да не заразя малкия...
Фрози, какво му е на кучо?
Килограмите не искам да ги коментирам. Изглеждам стегната, но съм си още шишкава, въпреки че не се спирам пи цял ден.
Снощи нямах кърма. Изпаднах в ужас, изпратих мм за адаптирано мляко по нощите и докато се върне малкия беше заспал гладен.  Confused Confused
Днес доизцедих,след кърмене, едва 50 мл.но не искаше да ги доизпие. Явно не е гладен? Но определено цока доста повече от преди. Днес всичко е ок...

# 413
Aни , на мен първия път цикълът ми дойде на шестия месец и до осмия ми спря кърмата (нали са взаимно свързани), но при всеки е индивидуално все пак.. Сега ще видим.
Виждам , че доста от бебчовците хълцат - и ние сме така. Понякога толлкова силно че чак се подмества Simple Smile и връъща по малко често. Но това е съвсем нормално, само дето той се дразни.
От коя ваксина сложиха на бебетата ви,, на нас ще ни слагат от шествалентната (която има и Хеп Б)? . Би трябвало на всички родени след 1.01..16 да е тази, нали така.

# 414
  • София
 Денерис, цикълът няма нищо общо с кърменето, освен че ако кърмиш може да имаш накой и друг месец повече гратис. На мен при първото раждане ми дойде около петия месец, а успешнно си кърмих почти три години. Единствено около датата на цикъла кърмата може малко да намалее.  Peace
  За интимности няма време, макар че вече минаха почти два месеца от раждането. Докато каката заспи много често ние сме я изпреварили. Бебето рядко си е в леглото. А ако то е там вземе, че се примъкне Габи. Семейна идилия с две деца.....
  Днес бях на фризьор - боядисах се, подстригах се, направих си прическа - нов човек съм!!!!

# 415
  • Бургас
Тереза,  благородно ти завиждам за фризьора! Аз успях само едни връхчета да обера до тук и толкова.
Цикълът ми дойде към шестия месец предния път, а кърмих девет. Не мисля, че имат нещо общо двете.
Ваксина казаха, че от януари се слагала шествалентната и му се размина боцкането на първата консултация.

# 416
Аз за интимности желание имам, но още съм с конци даже. Другата седмица ще ходя да ми ги махат. До сега съм излизала три пъти сама и веднъж дето водихме дребния на консултация. Като изляза сама и ги оставя с мъж ми много се притеснявам. И то се притеснявам че дребния може да е гладен и да ревне, иначе мъж ми се оправя много добре с него, ако ревне след хранене го разхожда и омайва с някакви измислени истории 😆 Не мога да се оплача, но се притеснявам като тръгне на работа как ще се оправяме, а и ако не може да спи нощем ще трябва да спи на дивана за да може да работи на другия ден Sad
Опитах да дам на дребния чай против колики на Хипп, ей голямо мръщене падна и даже и 10мл не изпи, не му хареса. Ще пробвам пак де, но не съм оптимист че ще ни се получи.
Втори ден го кърмя на час и половина - два часа, не е лесно, но не е и толкова зле колкото очаквах. Утре ще взема да пробвам да се изцедя да видя покачва ли се кърмата.

# 417
  • Бургас
Пурплетка, пробвай да затоплиш.чая, Марти го пие само топъл иначе го плюе.

# 418
Ами беше на телесна температура долу-горе, ни по-топъл ли го даваш? Аз забърках 100мл и ми беше малко зорно да разделя пакетчето на две, но криво-ляво с една готварска мерителна лъжичка на око успях. Сега се чудя да го хвърлям ли този чай забъркавия, че на кутията пише да се дава винаги свежо забъркан...

# 419
При всеки е различно с кг-те и стриите. Аз забременях 85 кг, качих само 5 кг. Имах ГД и се хранех безвъглехидратно. Сега съм 78. Но приемам хапчета за кръвно с лек диуретик, плюс че нямам време за много ядене, спя малко и търча по Матей.

Гърдите са ми добре, но не кърмя. Не е хвалба. И стрии нямам. Имам си достатъчно стари. Ген е явно.

lolr,колко ти беше кръвната захар, когато ти откриха ГД? И бебчето беше ли голямо като го роди?

Общи условия

Активация на акаунт