Dessata – най-добрата четка за 2015 година! Играйтe и спечелете!

• 13 878
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
Имам нужда от тази четка Dessata, защото моята я загубих

# 136
  • Пловдив
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото тя нежно гали косата!

# 137
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото обичам косата си и искам най-доброто за нея!

# 138
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е гъста, изресяванаи се заплита много лесно, а с такъв тип четка разресването е бързо и безболезнено.

# 139
Защото единствено тя може да ми разреше косата без да ме скубе  newsm78  Joy  Rolling Eyes

# 140
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми се нуждае от нежни грижи.

# 141
Имам нужда от четката за коса Dessata защото съм изтинска
принцеса

# 142
Имам нужда от четката за коса Dessata защото съм дама с гъста коса

# 143
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото моята четка се счупи и мисля, че сега е момента най-накрая да я изпробвам!Отдавна се каня Simple Smile

# 144
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е дълга и чуплива. Ползвала съм различни видове четки, но обикновено когато я разресвам е голяма борба - винаги има заплетени косъмчета и винаги ми струва усилия да го направя.

# 145
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото...косата ми има нужда от нежна грижа

# 146
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото без дърпане и скубане тя се грижи за косата.

# 147
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата на дъщеря ми е къдрава и всеки път преди сресване се започват едни уговорки, обещания...въпреки спрейовете за разплитане.

# 148
Защото искам да мога да си позволя такава грижа за косата.

# 149
Имам нужда от четка за коса Dessata,защото имам цели 2 принцеси с дълги коси и искам да превърнем ресането на косите им в приятно изживяване,а не в мъчение!

Общи условия

Активация на акаунт