Избор на телефон

• 428 205
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 2 730
  • в 1001-та нощ
Кой процесор е по-добър - Qualcomm Snapdragon 662 или MediaTek 5GDimensity 700 5G? Още един въпрос - какво да гледам по-добър процесор или да има 5 G. Благодаря!

MediaTek 5GDimensity 700 5G е по-добър. Аз бих дала приоритет на процесора пред 5G.

# 2 731
Здравейте.
Защо цената на Самсунг М21 е скочила толкова? Flushed
Случайно погледнах в емаг, декември го купих на половин цена.

Та аз ли се бъркам нещо, или ??

# 2 732
Здравейте.

Дигат се сега цените първо заради някакъв минимално завишен интерес към дадени модели и второ малко или много наближава черен петък. Няма как да пропуснат да предлагат уж гига оферти на по 30-40-50% намаление Simple Smile

# 2 733
Здравейте.

Защото вече eMAG не го предлагат, а друг търговец. Не е от скоро, а от няколко месеца.

# 2 734
Не е само това..заради Емаг.
Ноември бях изръшкали всички сайтове..все около 350 се въртеше цената. Като от емаг го взех за малко повечко дори.
Сега и по др.сайтове е друга цената, не каквато беше декември...
Сега навсакъде не е 420, а 500-600 лв.
Изненада ме това, защото не е вов модел все пак, миналогодишен е.

ПС...рових пак, намира се и под 400 лв в някои сайтчета. Някъде пък е изчерпан.
Та може пък и Емаг да са причината...съгласявам се.

# 2 735
Здравейте, някой ползва ли Samsung Z Flip ? Понеже сега пуснаха нов модел Z Flip3 , много ми харесва сгъваемия екран и като цяло дизайна, но ме притеснява колко е устойчив, попринцип много си пазя телефоните, но това е нова технология.
Някой ако има предходния първи модел (сгъваем) моля да сподели мнение дали е имал проблеми с екрана и като цяло. Blush

# 2 736
Здравейте! Моля за мнение относно телефоните Xiaomi Mi 11i, 5G  и Xiaomi Mi 11, 5G?
Трябва ми за подарък на мъжа ми
Заслужава ли си някой от двата телефона и кой е за предпочитане според вас?

# 2 737
11i е леко орязана версия на 11

# 2 738
Здравейте! Моля за мнение относно телефоните Xiaomi Mi 11i, 5G  и Xiaomi Mi 11, 5G?
Трябва ми за подарък на мъжа ми
Заслужава ли си някой от двата телефона и кой е за предпочитане според вас?

Според фейсбук групата на Xiaomi - и двата си струват и ги предпочитат пред останалите телефони, когато някой пита този или някой друг модел. Казвам го, защото там има хора, които са от години с такива телефони, да не говорим, че има хора точно с тоя модел и оплаквания не съм видял.

# 2 739
Здравейте.Имам спешна нужда от съвет.Преди една година купих СамсунгМ21.Бях много доволна но го изпуснах и строши.Смениха ми дисплея срещу 200 лв.Сега 6 месеца след това телефона има в долния ъгъл цикламено петно,което се разпространява.Като гледам темповете да изкара още 2,3 дни.Давайте съвети за нов телефон.Нещо до 350 лв.Засега гледах самсунг А12.Може и друга марка да е.Нямам претенции.

# 2 740
  • в 1001-та нощ
Здравейте, някой ползва ли Samsung Z Flip ? Понеже сега пуснаха нов модел Z Flip3 , много ми харесва сгъваемия екран и като цяло дизайна, но ме притеснява колко е устойчив, попринцип много си пазя телефоните, но това е нова технология.
Някой ако има предходния първи модел (сгъваем) моля да сподели мнение дали е имал проблеми с екрана и като цяло. Blush

Новият трябва да е доста по-здрав - екранът има добавен допълнителен защитен слой, както и вече е водоустойчив. Не се чува и за пострадали екрани от предното поколение, но разбира се - нужно е пазене. Тук може да прочетете повече. Сега е доста изгодно да се вземе по време на кампанията за предварителна поръчка.

# 2 741

Новият трябва да е доста по-здрав - екранът има добавен допълнителен защитен слой, както и вече е водоустойчив. Не се чува и за пострадали екрани от предното поколение, но разбира се - нужно е пазене. Тук може да прочетете повече. Сега е доста изгодно да се вземе по време на кампанията за предварителна поръчка.
Поръчах го вече. Ще дам отзиви като дойде. Yum

# 2 742
Моля за мнение относно телефона Hiaomi 10t pro.

# 2 743
Аз имам Lite версията - доволна съм от части. Наложи се поправка на говорител в слушалката. Софтуера му е бъгав след ъпдейт - оправят го след време.
Иначе пее, свири Simple Smile, картина слънце.

# 2 744
Защо да е бъгав софтуера? Дават дефекти ли какво?

Общи условия

Активация на акаунт