Избор на телефон

• 427 716
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 060
Уточнете дали запитването е за 4G или 5G модела - този телефон се предлага в две версии, които са доста различни различни - не само по свързаността.

Както и за какво ще се ползва най-вече - какво е приоритетно при избора.

Иначе за този клас - по-добре Galaxy A22 4G (LTE), тъй като има оптична стабилизация на основната камера.

Не знаех. За 4G модел се интересувам. Благодаря за мнението ви.

# 3 061
  • в 1001-та нощ
При това положение - по-добре Galaxy A22 4G.

# 3 062
За А32 видях, че камерата не е хубава, не ми харесват снимките. Не знам дали на 4 или 5 G обаче.

# 3 063
Благодаря. А какво ще кажете за същия модел 5G?

Препоръчайте ми добър смартфон, който е бърз, със сравнително голяма памет и да прави добри снимки - държа да прави хубави и добри и снимки и да е бърз! Да бъде на цена 470,00-480,00 лв. Предпочитана марка Samusung Galaxy, но съм отворена за други предложения марки смартфони. Благодаря предварително за помощта.

# 3 064
  • в 1001-та нощ
За 5G модела - голямо не.

Малко вдигни бюджета и вземи Galaxy A52s, който е и водоустойчив.

Ако бюджетът е бетон - вземи Samsung Galaxy A22 4G - той единствен от ниския клас е с оптична стабилизация.

Относно бързината - зависи какво правиш - за тези пари няма как да е с най-производителния чипсет и ултра бърза памет. Но за нормално ползване е ОК. 

За напред - всички телефони от Galaxy A серията ще имат оптична стабилизация, първият, който пуснаха лятото е Galaxy A22. А новите модели ще излязат вероятно напролет.

# 3 065
А какво е мнението за този телефон?
В момента съм със Самсунг А 41
Търся нещо с по- голяма памет и с добра камера, която да снима добре движещи се обекти - диви деца Wink

# 3 066
Алена тъй като виждам си добре запозната с марката Самсунг, ще те помоля да ми кажеш какви са плюсовете, с които Galaxy A72 надделява пред A52s, защото се чудя кой от двата да е, а не е чак толкова малка разликата в цената.

# 3 067
За 5G модела - голямо не.

Малко вдигни бюджета и вземи Galaxy A52s, който е и водоустойчив.

Ако бюджетът е бетон - вземи Samsung Galaxy A22 4G - той единствен от ниския клас е с оптична стабилизация.

Относно бързината - зависи какво правиш - за тези пари няма как да е с най-производителния чипсет и ултра бърза памет. Но за нормално ползване е ОК. 

За напред - всички телефони от Galaxy A серията ще имат оптична стабилизация, първият, който пуснаха лятото е Galaxy A22. А новите модели ще излязат вероятно напролет.

Благодаря за информацията. Samsung Galaxy A 22 няма ли 5G? Eто тука пише, че е 5G https://www.technomarket.bg/telefoni/samsung-galaxy-a22-5g-128gb … -a226-ds-09190699 МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН SAMSUNG GALAXY A22 5G 128GB VIOLET A226 DS

# 3 068
  • в 1001-та нощ
Galaxy A22 също се предлага в 4G и 5G версия, но 4G версията е добра.

Хера, основната разлика е, че A72 е по-голям и има телефото камера за оптично проближение 3x zoom с OIS, което не е за подценяване, но ако човек не снима изобщо - вероятно няма да забележи.

# 3 069
А какво е мнението за този телефон?
В момента съм със Самсунг А 41
Търся нещо с по- голяма памет и с добра камера, която да снима добре движещи се обекти - диви деца Wink

Със същия телефон съм, уникален е, няма минус, писал съм му ревю на 159 страница на "Избор на телефон".

За S20 FE 5G (не 4G) е писано десетки пъти и то все позитиви, а те са почти 1 към 1 с OnePlus 8T и изборът е очевиден спрямо разликата в цената в момента, ако е между двата.

Вижте обаче сребристия, който е 720 лева до 13-ти с код mobile10. На черния петък беше за 700.

Искам някой да ми каже кой телефон е по-добър от него до 1200 лева примерно. (Nord 2 не съм го разглеждал да кажа)

# 3 070
Motorola Moto G60 - какво ви е мнението за този смартфон? Прочетох, че има добри характеристики на този смартфон. Също така има защита срещу вода. Моля ви се за мнения! Марката Motorola добра ли е за смартфон? Струва ли се този смартфон?  Има ли оптична стабилизация? В момента е на промоция в техномаркет.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 17:28 от Jennifer_w

# 3 071
Motorola Moto G60 - какво ви е мнението за този смартфон? Прочетох, че има добри характеристики на този смартфон. Също така има защита срещу вода. Моля ви се за мнения! Марката Motorola добра ли е за смартфон? Струва ли се този смартфон?  Има ли оптична стабилизация? В момента е на промоция в техномаркет.
за тия пари си вземи по-добра марка:

монозвук
малко е тежък 225 г (търси до 200г)
няма Галерия , компас, браузер, Music, светлинен сензор - трябва да си ги сваляш тези неща сам/а
5G няма

# 3 072
за тия пари си вземи по-добра марка:

монозвук
малко е тежък 225 г (търси до 200г)
няма Галерия , компас, браузер, Music, светлинен сензор - трябва да си ги сваляш тези неща сам/а
5G няма

Благодаря за информацията. Тука ми препоръчаха Samsung Galaxy A22 4G и ми хареса. Също има оптична стабилизация. Но се притеснявам тази мрежа 4G в скоро време да не престанат да я поддържат и да се окаже, че трябва пак да си купувам нов телефон!!! Аз съм от 5-6 години със смартфон Samsung Galaxy. Вярно ми служеше толкова дълго време, но започна да блокира и да не поддържа приложенията ми и да ги трие от телефона ми. Не мога да влизам почти никъде вече, дори в youtube приложението.

Каква марка и модел смартфони за тези пари до 480,00 лв. ми препоръчвате?

# 3 073
Но се притеснявам тази мрежа 4G в скоро време да не престанат да я поддържат и да се окаже, че трябва пак да си купувам нов телефон!!!
Няма такава опасност поне 20г. Все още 2G/3G работи и нямат намерение да ги спират, а камо ли 4G. 5G скоро няма да измести 4G.

# 3 074
Новите телефони Huawei са без услугите на Google. Проблемът не е само в това да ги ползвате от браузър, когато е възможно, но и в това, че доста приложения са базирани на тях.

Телефоните на Huawei от P40 серията нататък не използват услугите на Google.

A Тези телефони:

- REALME 8i 4/128GB    с   Realme UI 2.0

-POCO X3 Pro    с     MIUI 12 based on POCO

работят ли с гугъл? По принцип доколкото разбрах да, но все пак това, че с други операционни ситеми освен с андрои ме притеснява. Какво представляват тези ОС? Какви са предимствата и недостатъците им?

Трябва спешно да взема нов телефон. По принцип трябва да преподписвам договор с вива и исках да комбинирам, но май няма да се получи.
Ето ги давата телефона по -горе - това харесах от сайта им:
https://---shoretner923-3sbAX1T
https://---shoretner923-31PvgvP

Но втория е с 4гб рам, а на мен ми се иска с 6 Sad. И двата имат различни от андроид ос.

Също и запознат да каже в магазинната мрежа на виваком и онлайн магазина същите ли са предложенията? Има ли смисъл да се разкарвам до  друг град (тук закриха вивакома)?

Също може и просто да преподпиша, а да взема телефон от от друг магазин, но засега не откривам по-добър май на тези цени (около 300-350лв). Някакви предложения?

Общи условия

Активация на акаунт