Избор на телефон

• 427 685
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 075
  • София
Незнам, ако нямаш - правиш си профил във Виваком. Може от тел. или от лаптоп. След като скоро  ще преподписваш - веднага ще дойдат предложения за тебе с определени телефони и абонаментен план. Ако те задоволяват - подписваш, изпращат договора и апаратчето с куриер. Ако машинката не ти хареса може да я върнеш до 14 дни. В реален магазин едва ли ще ти предложат нещо  по-изгодно и добро.
Аз от както има мобилни услуги винаги си купувам апарата от магазин,  а от оператора само договор за услуги съм подписвала. Естествено, че може и така - само сим карта и абонамент. В техно-магазините телефоните се продават свободно, без договор.
Договора на ММ с Виваком  е до 02.2022. От сега има оферти за подновяване в профила в сайта. Отделно и по тел. му звънят, но той ми ги препраща аз да се занимавам.

# 3 076
Също и запознат да каже в магазинната мрежа на виваком и онлайн магазина същите ли са предложенията?
Не са еднакви. В магазин са по-изгодни по принцип.

Договора на ММ с Виваком  е до 02.2022. От сега има оферти за подновяване в профила в сайта. Отделно и по тел. му звънят, но той ми ги препраща аз да се занимавам.
Последните три месеца преди изтичане на договора се появяват офертите при Vivacom, доколкото съм запознат.

# 3 077
Motorola Moto G60 - какво ви е мнението за този смартфон? Прочетох, че има добри характеристики на този смартфон. Също така има защита срещу вода. Моля ви се за мнения! Марката Motorola добра ли е за смартфон? Струва ли се този смартфон?  Има ли оптична стабилизация? В момента е на промоция в техномаркет.
за тия пари си вземи по-добра марка:

монозвук
малко е тежък 225 г (търси до 200г)
няма Галерия , компас, браузер, Music, светлинен сензор - трябва да си ги сваляш тези неща сам/а
5G няма

Благодаря за информацията. Тука ми препоръчаха Samsung Galaxy A22 4G и ми хареса. Също има оптична стабилизация. Но се притеснявам тази мрежа 4G в скоро време да не престанат да я поддържат и да се окаже, че трябва пак да си купувам нов телефон!!! Аз съм от 5-6 години със смартфон Samsung Galaxy. Вярно ми служеше толкова дълго време, но започна да блокира и да не поддържа приложенията ми и да ги трие от телефона ми. Не мога да влизам почти никъде вече, дори в youtube приложението.

Каква марка и модел смартфони за тези пари до 480,00 лв. ми препоръчвате?

Samsung Galaxy A22 4G
- читачката на пръстови отпечатъци не задейства добре, по-бавна е
-фотоапаратът -слаб  в затворено помещение
-при продължителна активност, има едно загряване в горната част, също при зареждане

До 2 години няма да е проблематично, че нямаш 5G. Зависи през колко години планираш да си сменяш телефона. Аз мисля, че трябва да си ги сменяме на 2г.

# 3 078
  • в 1001-та нощ
Новите телефони Huawei са без услугите на Google. Проблемът не е само в това да ги ползвате от браузър, когато е възможно, но и в това, че доста приложения са базирани на тях.

Телефоните на Huawei от P40 серията нататък не използват услугите на Google.

A Тези телефони:

- REALME 8i 4/128GB    с   Realme UI 2.0

-POCO X3 Pro    с     MIUI 12 based on POCO

работят ли с гугъл? По принцип доколкото разбрах да, но все пак това, че с други операционни ситеми освен с андрои ме притеснява. Какво представляват тези ОС? Какви са предимствата и недостатъците им?

Това не са други операционни системи, а потребителски интерфейс - всеки проиводител, който не ползва чист Андроид - добавя свой интерфейс, в който надгражда Андроид, добавя глезорийки ... Поддържат услугите на Google.

# 3 079
Купих си аз Самсунг А22 4G,  просто търсех нещо по-достъпно като цена и с добра камера. Надявам се да остана доволна. Не ми се заменяше моя, но пък беше време.

# 3 080
Купих си аз Самсунг А22 4G,  просто търсех нещо по-достъпно като цена и с добра камера. Надявам се да остана доволна. Не ми се заменяше моя, но пък беше време.

Поздравления за новата покупка на смартфон. Тинити, да споделиш с нас дали си доволна от новия смартфон. Също смятам да купя такъв телефон, но все още се колебая. Тук-там изникват негативни коментари за него и започнах да се колебая.

Pepina_n3 Благодаря ви за споделената информация. Тогава каква марка и модел смартфон ми препоръчвате като цена до 480,00 лв.? Права сте, че трябва да се сменят на известно време смартфонът, но зависи от финансовото положение на даден човек.

# 3 081
  • София

Samsung Galaxy A22 4G
- читачката на пръстови отпечатъци не задейства добре, по-бавна е
-фотоапаратът -слаб  в затворено помещение
-при продължителна активност, има едно загряване в горната част, също при зареждане

За отпечатъка, само ако е мокър пръста не действа, иначе действа светкавично, дори без пълно допиране..Моя не загрява, въпреки, че непрекъснато  правя нещо в него, а и е с калъф.За снимките, наистина не винаги излизат добре, много зависи от светлината.Явно всичко си е до късмет.А и щом си го сменяте на всеки 2 години, не виждам къде е проблема.

# 3 082
Здравейте, имам въпрос  - от кой сайт поръчвате нови телефони? Гледам в пазарувай.бг и в сайтовете на Техномаркет и Технополис има много големи разлики в цените - около 300лв. Ще поръчвам Iphone SE 2020. До сега телефоните ни са били все през A1.

# 3 083
От сигурни сайтове. Такива, които ще ти отремонтират гаранционно телефона, ако нещо даде дефект. Които няма да ти въртят номера.
Аз лично от Емаг го купих. От Зора също бих, както и от Техномаркет/полис.
От други ме е страх.

# 3 084
Имате ли наблюдения кога свободно се появяват налични айфоните в магазинната мрежа. Новите модели. Навсякъде по сайтовете пише не наличен, по предварителна заявка и т.н. Търся pro max.

# 3 085
  • в 1001-та нощ
В emag го има отдавна.

# 3 086
И с доволно солена надценка.
Може би в питането си трябваше да включа и с нормална цена.

Имах предвид официалните вносители (представители).

# 3 087
Засега телефончето е добре. Само кто снимам малко бавно ми се струва, докато щракне снимката и ако човекът не стои мирно става размазана. А моят хубостник хич не стои мирен. 😂

# 3 088
     Pepina_n3 Благодаря ви за споделената информация. Тогава каква марка и модел смартфон ми препоръчвате като цена до 480,00 лв.?
няма идеален телефон, въпросът е за теб кое е най-важно като изискване и какво най-много ползваш.
в този ценови клас можеш да погледнеш тези модели, не твърдя кой е най-хубав, и дали са по-хубави от Самсунг
Избери го според това каква памет ще искаш -напр 6GB/128 GB, според мен достатъчна, някои телефони имат възможност, ако не стига да се разшири с карта. Виж си на стария телефон колко използваш. Друго, дали ти трябват 2 сим карти. Дали искаш 5G, ти май търсеше 4G.  Huawei е писано, че вече има проблем с Google...дала съм ти един, в случай, че харесваш тази марка, за Google не бива да се страда. Виж колко са тежки, прочети за фотоапаратите, батериите колко време издържат.

Realme 8i 128 GB
Realme 8 DualSIM 6 GB/128 GB
Realme 8 5G DualSIM 128 GB

Xiaomi Redmi Note 10S 128 GB
Xiaomi Redmi Note 10 5G 64 GB
Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128
Xiaomi Redmi Note 9 Pro LTE 64 GB

Huawei P40 Lite 
POCO X3 Pro 128 GB

# 3 089
  • в 1001-та нощ
И с доволно солена надценка.
Може би в питането си трябваше да включа и с нормална цена.

Имах предвид официалните вносители (представители).

Не съм преглеждала цени. Сестра ми ще го купува и коментирахме в изминалите дни.

Apple си намалиха производството - поради недостиг на компоненти и слабо търсене. Ако е изчерпан, предвид и транспортната криза - ситуацията не е особено розова.

Общи условия

Активация на акаунт