Избор на телефон

• 427 306
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 630
  • Разпиляна във въображението
Значките грам не ме притесняват Simple Smile Ще погледна и него. Искам хубав, здрав телефон, който да мога да ползвам с години. Ако не бяха бъговете, които получава сегашния, сигурно щях да си откарам още с него. Чета темата от известно време, когато пак се бях засилила да го сменям, но се отказах. Той е голям, прави сравнително добри снимки, за възрастта си издържа добре, но... май идва време за раздяла, ако пак не ме хване милото чувство Simple Smile

# 3 631
  • София
Привет!
Синът ми на 9 години си счупи телефона Самсунг А 20е
Сега се чудя какво да взема, доста играе на игри. До към 400 лева, ако мнооого си заслужава до 500.
Ще ми се да е по- нов модел

# 3 632
  • Sofia
Привет!
Синът ми на 9 години си счупи телефона Самсунг А 20е
Сега се чудя какво да взема, доста играе на игри. До към 400 лева, ако мнооого си заслужава до 500.
Ще ми се да е по- нов модел
+1. Моят е на десет и досега беше с ксиоми редми ноут 9s, но го изгуби.

# 3 633
  • в 1001-та нощ
Големият ми син ще напраяи 12 другия месец. Ползва Moto G9 Power - голям екран (6,8"), голяма батерия (6000 mAh), цената му сега е около 250 лв. Малко по-мощен и със стотина лева поскъп е Moto G9 Plus, а подобен на първия, но с по-малък екран е Moto G9 Play.

Който и да вземете от трите - ще става. Ако държите да е Samsung - за този бюджет Samsung Galaxy A22, A32.

# 3 634
Значките грам не ме притесняват Simple Smile Ще погледна и него. Искам хубав, здрав телефон, който да мога да ползвам с години. Ако не бяха бъговете, които получава сегашния, сигурно щях да си откарам още с него. Чета темата от известно време, когато пак се бях засилила да го сменям, но се отказах. Той е голям, прави сравнително добри снимки, за възрастта си издържа добре, но... май идва време за раздяла, ако пак не ме хване милото чувство Simple Smile
Преди да го метнете в шкафа един ресет на телефона. Много често се оправят бъговете нищо че е мокрен.Към по горните m4 pro na xiaomi също е добър вариант. Купен на 13 годишен юнак много доволен играе яко. Сензора за близост бачка тествано Simple Smile  Ето линк за оринтиране:

https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/xiaomi/poco … dual-p776871564/#

# 3 635
  • София
Ползвам Поко М4 Про 5Г от половин година. Дразни ме недостатъчната яркост на дисплея при силна слънчева светлина. Всичко е на макс, без намек за икономии, и пак не се вижда като хората. Другото неудобство (за мен) е, че не можеш да прехвърляш хапчета Simple Smile на картата с памет. Ползва се само за снимки и видеоклипове. Има прилично радио, което в София хваща приемливо около 20-тина станции. На слушалки звукът е много добър, на говорители е гола вода. Снимките са далече дори от тези на най-обикновена сапунерка, особено ако се ползват уж 50-те МП, които явно се постигат софтуерно. Аз го ползвам най-вече за слушалка и Вайбър. Не сърфирам из нета и не го ползвам вместо лаптоп, както и не играя игри та батерията изкарва и по 4-5 дни при мен.

# 3 636
Ползвам Поко М4 Про 5Г от половин година. Дразни ме недостатъчната яркост на дисплея при силна слънчева светлина. Всичко е на макс, без намек за икономии, и пак не се вижда като хората.
Ще постигнеш около 20% по-висока яркост, ако го оставиш на "Автоматична яркост".

# 3 637
  • София
Ползвам Поко М4 Про 5Г от половин година. Дразни ме недостатъчната яркост на дисплея при силна слънчева светлина. Всичко е на макс, без намек за икономии, и пак не се вижда като хората.
Ще постигнеш около 20% по-висока яркост, ако го оставиш на "Автоматична яркост".

Беше, няма разлика.

# 3 638

Беше, няма разлика.
Има разлика, според тестовете на GSMarena.

# 3 639
  • в 1001-та нощ
Разликата е малка, за да се усети реално.

# 3 640
Здравейте! След петгодишна вярна служба телефонът ми LeEco Le Max 2 върви към пенсиониране. Предполагам, че падането му във вода е ускорило нещата. Все още работи, батерията му издържа ден и нещо, но започнаха малко по-малко да забиват приложенията и понякога разглеждането на сайтове. Търся мнения за XIAOMI REDMI NOTE 11 PRO 5G. Доволна съм от марката, преди LeEco, бях с техен телефон, май 2-ката Simple Smile
аз имам XIAOMI REDMI NOTE 10 PRO, доволна съм. Нищо не ми липсва. Ако нещо конкретно те, интересува, питай.

# 3 641
  • BG-DE
Просто от любитство питам ако някой има Redmi note 11 pro дали наистина е решен проблема със сензора за близост или пак си го има?

# 3 642
  • София
Просто от любитство питам ако някой има Redmi note 11 pro дали наистина е решен проблема със сензора за близост или пак си го има?

Проблемът със сензора го има винаги при Шаоми, когато си купувате телефон от партия, която не е предназначена за Европа. Софтуерът е различен. За Поко се говори същото, но в Русия и Украйна да речем.

# 3 643
 Xiaomi Redmi 10 note  pro
като ми се обади някой, загасвам екрана с дясното копче и си говоря на воля.
В противен случай, може да натиснеш без да искаш Hold, Mute...

# 3 644
  • BG-DE
Имате предвид копчето за включване на екрана? Аз веднъж пробвах така и ми прекъсна разговора 😊 Конкретно за Redmi note 11 pro преди да излезе рекламираха, че този проблем вече е решен затова ми и интересно дали наистина е така 😊

Общи условия

Активация на акаунт