Избор на телефон

• 427 857
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 5 895
Само да вметна, че има флашки за телефоните (Айфон/Самсунг примерно) и не е необходим компютър. Включва се директно към телефона. Само внимавайте, че има някои, които не се разпознават от Айфоните (китайски флашки).

Може ли линк за качествена такава

# 5 896
  • Мадрид / София
Само да вметна, че има флашки за телефоните (Айфон/Самсунг примерно) и не е необходим компютър. Включва се директно към телефона. Само внимавайте, че има някои, които не се разпознават от Айфоните (китайски флашки).

Може ли линк за качествена такава
Съжалявам, но нямам линк. Аз преди време от магазин директно съм взимала, а сега продавача ме предупреди за новите такива, че някои не се разпознават. Питай на място или имай едно наум ако се взима от Алиекспрес.

Примерно от Амазон:

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 16:45 от Angela61

# 5 897
Естествено, че са изкарани на хартиен носител и също качени на флашка 🙂
Ако си намеря флашката, ще я пробвам на телефона, че детето се научи да се качва на стола за да стига на високо и я скри някъде 🤦🏽
Angela, ходих в Мега Дивайс да питам дали  iPhone четат флашки, понеже до сега така съм си качвала снимките и момичето каза, че не е запозната. Много полезна информация ми даде

# 5 898
Винаги съм се чудел как се дават 2-3к за телефон, който след 2 години струва на 50% максимум или грубо 60-70-80лв на месец, но не се дават 4-5лв за клауд 100gb за под 4лв или 200гб за 6лв, който освен снимки съхранява доста ценни неща.

# 5 899
Ами свършили са парите Grinning..няма вече.

Аз пък се чудя що стари телефони сега са по-скъпи отколкото са били преди 2г. Гледам на майка телефона, защо е поскъпнал..купен е преди 2г...и други модели, стари, пък вместо надолу, цената нагоре...Thinking

# 5 900
Винаги съм се чудел как се дават 2-3к за телефон, който след 2 години струва на 50% максимум или грубо 60-70-80лв на месец, но не се дават 4-5лв за клауд 100gb за под 4лв или 200гб за 6лв, който освен снимки съхранява доста ценни неща.

Същото си мислех и аз , ама ме достраша да го напиша 😂

# 5 901
  • в 1001-та нощ
За да се освободи заряд от литиево-йонната батерия – протича реакция, а в студа реакциите протичат много по-бавно. Затова и при ниски температури - зарядът в батерията рязко пада. Ако телефонът се темперира - зарядът се възвръща. Опитите батерията да се затопли форсирано - с нагряване - могат да я увредят. Като цяло се препоръчва в студено време, телефонът да се държи на топло - близо до тялото.

Huawei се хвалиха, че в Mate 40 батерията издържа на студ, но не съм тествала лично, за да го потвърдя.

# 5 902
  • Асеновград
Колко пари е клоуда , На Майкрософт е 3лв. за 100гб на гугала за 100гб левче отгоре , тука айфони самсуняци за по 3 бона размахвате ако нямате 7лв. ....Ill

# 5 903
  • 1st floor
Отказах се от смяна на телефона. Не е гаранция, че и той ще държи.
a.l.e.n.a, така е. Държа телефона във вътрешен джоб на пухинката. Обаче, като го извадя, се охлажда супер бързо. Ще издирвам някакви термо калъфи или собственоръчно нещо ще мисля. Как вярно ползват телефони в Гренландия? Или по улиците не ги вадят? Smile

# 5 904
Попадна ми една Nokia G42 Ужас от към андроид - сякаш не са го компилирали, а са го насипали с лопата. От 6 памет свободни само 2. Сигурно ако си купя телефон с 4 и добре оптимизиран андроид пак ще имам 2 свободни. Явно наистина Нокиите са в историята вече.

# 5 905
Попадна ми една Nokia G42 Ужас от към андроид - сякаш не са го компилирали, а са го насипали с лопата. От 6 памет свободни само 2. Сигурно ако си купя телефон с 4 и добре оптимизиран андроид пак ще имам 2 свободни. Явно наистина Нокиите са в историята вече.

И с 4 ще работи нормално, ако иде реч за поддържане на по-прости приложения, защото оперативната памет автоматично се разширява върху постоянната, стига да има място в нея. Не случайно в някои UI се появяват възможност за "увеличение" на оперативната памет, отнемайки от постоянната памет. И без включването на тази функция, пак автоматично при нужда рамта ще се саморазширява. Фактически това "разширяване" през UI, просто не ви позволява да си запълните постоянната памет до такава степен, че да не остане пространство за разширяване на оперативната. Има обаче един нюанс, постоянната памет не е така бърза като оперативната, и не може да поеме тежките и сложни приложения, та по тази причина в нея се сортират и изместват само леките.

Слабите хардуерно Nokia работят по-добре, от примерно хардуерно сходен Samsung, чиято One UI реално им тежи.

Като цяло този хардуер Snapdragon 480+ и 6гб рам е присъщ за много евтините устройства около 350лв, а от тях е наивно да се очакват чудеса, без значение от марката.

Моето мнение за този модел е, че не би бил лош, ако е със стотина лева по-евтин. За сегашната му цена от около 400лв има по-интересни предложения.

# 5 906

И с 4 ще работи нормално, ако иде реч за поддържане на по-прости приложения,

Моето мнение за този модел е, че не би бил лош, ако е със стотина лева по-евтин. За сегашната му цена от около 400лв има по-интересни предложения.
Мой познат се е набутал около 300 лева за това. Аз се уредих за 200 лева с Moto G53 от чистката на европейските складове. Старо дърво но върши това за което го взех.
Моята мисъл беше, че ОС-а заема 4 памет. Не мерси толкова РАМ не му давам. За swap-a съм на ясно. Microsoft ските PC-та отдавна припадат като се наложи да пишат в swap файла. Тука ще е същата мъка.

# 5 907
Неизползваната рам памет в Андроид е изгубена. Сложена е там, за да се ползва. С колкото повече рам памет разполага устройството, толкова повече ще заеме. Иначе за какво ти е да стои неупотребена? Какво си мислиш, че може да правиш с нея?

# 5 908
  • Мадрид / София
Рам паметта е необходима за бързото действие на устройството. Колкото те я по-малко, толкова по-бавно реагира телефона/компютъра.

# 5 909
Моля за мнение за Honor 90. Моя мъж си го е харесал.

Общи условия

Активация на акаунт