Избор на телефон

• 427 351
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 540
Здравейте, аз с малко странен въпрос, но Simple Smile от години забелязвам, че при всяка покупка на нов телефон (Самсунг единствено ползвам) в началото камерата прави супер снимки (естествено според това колко пиксела е и тн.) и с времето, най-често година и нещо сякаш качеството рязко спада, забелязали ли сте? Вярно, че досега все купувам по-евтини модели (J1, M21). но все пак..

От бюджетен телефон е твърде оптимистично да се очакват хубави снимки. При добро осветление и в ръцете на човек, който умее да снима, може и да се получат снимки с прилично качество, но при слабо осветление практически всички бюджетни телефони снимат зле.
Ето Ви снимки от обзор на М21 от 2020 година. Качеството на растителността при добро осветление, и качеството при тези с ниско осветление е ужасно. Напълно типично за този ценови сегмент. Едва ли днес е станало още по-зле, то просто няма много накъде по-зле. https://cloud.mail.ru/public/Nc7f/4fDodDY2K

# 3 541
  • София
След известно колебание между Samsung Galaxy A52s и POCO X4 Pro, отидох да ги разгледам на живо и взех втория. Вече му свикнах, засега съм доволна. Много ми допада това, че се зарежда страшно бързо и батерията издържа доста време.

# 3 542
  • в 1001-та нощ
Днес гледах новия F4 GT - той се зарежда за 17 минути - горе долу, докато станеш, да си измиеш лицето и зъбите и той готов Laughing Батерията е разделена на две и двете половинки се зареждат паралелно Simple Smile

# 3 543
  • Мадрид / София
Гледах на живо Самсунг s22 ultra  и е супер телефон. Сравних го с Айфон 13 pro max и Самсунга е по-удобен, но Айфона е по-стабилен като снимки и батерия. Трудно се избира между двата (за който иска такъв).

# 3 544
Гледах на живо Самсунг s22 ultra  и е супер телефон. Сравних го с Айфон 13 pro max и Самсунга е по-удобен, но Айфона е по-стабилен като снимки и батерия. Трудно се избира между двата (за който иска такъв).
S22 базовия е и доста компактен, по-малък от миналогодишния. Аз на това се радвам, че преди само по-големи ставаха Grinning

# 3 545
Здравейте, скоро писано ли мнение е за Самсунг А53, за да се върна да прочета?

# 3 546
  • в 1001-та нощ
Аз мисля, че няколко пъти съм правила коментари за него в контекста на някакво питане. Мисля, че имаше и коментари то закупили го - разгледайте последните страници.

Накратко - модел от Galaxy A линията, всички от която през 2022 г. (A33, A53 и A73) с са с 5 годишна софтуерна поддръжка, водоустойчивост, стерео звук и слот за карта за памет. Всички са без отвор за 3.5 мм аудио жак и без зарядно в кутията.

# 3 547

Аз ползвах такъв самсунг точно един месец, с тази батерия не успях да се справя, айфона сега ме кара почти по 2 дни, а самсунга едва изкарваше деня.

# 3 548
Piole1 дали не си имал приложения които много точат батерията?
Когато взех сегашния ми телефон го бях препълнила с много неща и някои приложения се оказа че трябва да влезна и ръчно да "позволя" телефона да ги изключва ако не се ползват дълго време иначе батерията ми падаше точно за по-малко от ден.

# 3 549
Който иска добре оптимизиран Андроид телефон, най-добре да се насочи към Google Pixel. Чист Андроид с отлична, продължителна поддръжка, отлична софтуерна оптимизация, от там добра енергоефективност и качество на снимките.
Нещата далеч не опират само да високи характеристики и мощен хардуер. Без добра софтуерна оптимизация, от мощния хардуер голяма полза няма. Поздрави на феновете на Xiaomi. По-зле софтуерно оптимизирани телефони от тях сред големите брандове не съм срещал.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 18:31 от BM21

# 3 550
  • в 1001-та нощ
Доста се поизложиха с 6-та серия - то бъг след бъг и проблем след проблем, вече не ги броя. Може би покрай пандемията не успяха да изпипат всичко.

Преди това пък нарочно влагаха малки батерии, за да принуждават хората да не се заседяват на телефоните си. Даже и приложения имаха за целта. Но - не не им се получи и се върнаха в реалността.

# 3 551
Piole1 дали не си имал приложения които много точат батерията?
Когато взех сегашния ми телефон го бях препълнила с много неща и някои приложения се оказа че трябва да влезна и ръчно да "позволя" телефона да ги изключва ако не се ползват дълго време иначе батерията ми падаше точно за по-малко от ден.
Не максимално всичко изключих и изтрих. Ползвам само фейсбук, инстаграм, ютуб и браузъра.
Просто батериите на Самсунг по нищо не могат да се сравняват с айфонските, даже на айфон никога не ползвам режими за пестене на енергия и подобни глупости и да трия и ограничавам приложения, за да пестят ток.
Безумно е телефон за 2600 лв да не може да ти изкара спокойно от 6 сутринта до 12 вечерта без да мислиш за зарядни.

# 3 552
Доста се поизложиха с 6-та серия ...
За кой телефон говориш? Изпуснах нишката нещо

# 3 553
Кой в БГ продава realme gt 2 pro? Имам оферта за около 850 лв. но искам да го видя на живо

# 3 554
  • в 1001-та нощ
Ако за Realme питаш - в Технополис - но провери по телефона къде е наличен. не зная дали навсякъде има мостра.

Доста се поизложиха с 6-та серия ...
За кой телефон говориш? Изпуснах нишката нещо

За Pixel телефоните на Google Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт