Избор на телефон

• 427 306
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 645
  • в 1001-та нощ
Няма промяна. От настройките може да се зададе разговорът да не прекъсва с натискане на Power бутона. Аз винаги така затварям, но е опционално.

# 3 646
  • BG-DE
О-о не знаех, благодаря, сега ще потърся къде е 😊

# 3 647
Имате предвид копчето за включване на екрана? Аз веднъж пробвах така и ми прекъсна разговора 😊 Конкретно за Redmi note 11 pro преди да излезе рекламираха, че този проблем вече е решен затова ми и интересно дали наистина е така 😊

Днес във виваком пробвах сензора за близост на редми ноте 11 и редми ноте 11 про 5g  нищо не работи.На първия от време на време включва как си му хареса на втория никакви индикации. Ако някой го има нека сподели и той!

# 3 648
Предстои ми закупуване на нов телефон. Първо искам да попитам iphone 11 или iphone 12 и дали имат много разлика .. Искам да си взема с повече памет, а видях че в емаг и озон ги предлагат на хубава цена, но никога не съм си купували телефон онлайн .. Та някой който си е поръчвам от въпросните сайтове да сподели , дали има повод за притеснение и в бъдеще нещо ако недай си боже стане, дали приемат гаранцията и ги оправят..благодаря предварително:))

# 3 649
  • Мадрид / София
Iphone 11 и 12  като характеристики нямат големи разлики. Разликата е в тялото. Самото тяло на телефона. 11 е по-тънък и заоблен, а 12 е като по-старите модели.

# 3 650
Няма промяна. От настройките може да се зададе разговорът да не прекъсва с натискане на Power бутона. Аз винаги така затварям, но е опционално.

Извинявам се, но къде е тази опция? До сега половин час търсих и не мога да я намеря. С note 10 pro съм.

# 3 651

Извинявам се, но къде е тази опция? До сега половин час търсих и не мога да я намеря. С note 10 pro съм.
Настройки > Разширени настройки > Достъпност > Физически

# 3 652

Настройки > Разширени настройки > Достъпност > Физически
опцията Settings-Additional settings -Accessibility -Physical - "Power button ends call" по подразбиране е изключена. И след фабричен рестарт също мисля.
Проблемът Proximity Sensor Issue е официално признат. Четох, че ще има update MIUI 12 ROM, който ще реши проблема.

Open the Settings panel.
Enter the Settings section of System applications.
Find Call settings.
Go to Incoming Call Settings.
Activate the Proximity Sensor.
(аз нямам сензора, може да не съм пуснала актуализацията)

Можете също  от настройките на CIT на терминала, като наберете кода * # * # 6484 # * # * в приложението за телефон. На екрана, който се появява, преди да изберете Тест на сензора за близост и проверете дали екранът се изключва, когато покриете горната част на телефона. Ако числото, което се появява на екрана, се промени от 5 на 0, сензорът работи правилно.
(не съм го тествала)

# 3 653
  • в 1001-та нощ
Те доста телефони вече са с MIUI 13.

# 3 654
Да, след ъпдейт с 13 MIUI трябваше допълнителен рестарт, защото не работеше дайлъра - нито набира, нито приема обаждания.
Сензора за близост прецъква от време на време, не е нещо фрапантно за сега. Но вече ходи на ремонт веднъж.

# 3 655
Някой поръчвал ли си е телефон от ozon.bg?

# 3 656
  • Пловдив
Някой поръчвал ли си е телефон от ozon.bg?
преди 3,4г за майка ми...доволни сме, не е имал проблем.

# 3 657
И аз преди 3 месеца. Всичко беше точно

# 3 658
  • София
здравейте, бихте ли ми казали дали сте поръчвали от следните сайтове и дали са коректни:
https://expresslink.bg/
https://www.buybest.bg/
https://allgsm.eu/

# 3 659
Последният май се е споменавал.
Аз не посмях. Заложих на сигурен сайт, който при дефект ще отреагира без въртели.

Общи условия

Активация на акаунт