Избор на телефон

• 427 302
  • 6 056
  •   1
Отговори
# 3 660
И аз с молба за препоръка на телефон за мъж.
Най-големият приоритет е батерията - да държи поне 2-3 дни.
След това снимки и да не го сменя често. Предпочита да не е с много голям дисплей, но..каквото-такова.
Бюджет ~ 700-800 лв., може и повече, ако си струва.
Благодаря на всеки отзовал се, че съвсем се оплетох в ревюта и характеристики.

# 3 661
  • в 1001-та нощ
2-3 дни ще държи, ако стои в къщи на Wi-Fi и не го ползва много много. Голямата батерия - или трябва да е голям размерът (дисплея) или телефонът да е дебел.

Коментираният Motorola G9 Power - затова му е такова името - с голяма батерия е 6000 mAh и е предвиден да изкарва 60 часа, т.е. горе долу 3 дни. Според тестовете на GSM Arena - животът на батерията е 155 часа, спрямо средно около 110 - 120 за масовите  телефони. Но телефонът не е мъничък. Samsung Galaxy M51 е по-добър, мо може би не се предлага вече.

Иначе за тези пари може да вземе добър телефон от средния клас. Батериите в момента са с капацитет около 5000 mAh. Като препоръка - може да се насочите към телефон със Snapdragon SoC, произведен по по-съвременен техноличен процес (5-7nm), за да е енергийн оефективен, AMOLED екран - ако включва тъмна тема, Super AMOLED Plus - за да е по-тънък - при тази дисплейна технология - екраните са с 30% по-тънки. По възможност оптична стабилизация на камерите.

# 3 662

a.l.e.n.a,
Мнение за Motorola G100?
Извинявам се, ако вече е коментиран.

# 3 663
  • София
Ако някой има желание и възможност да се възползва - https://4pda.to/forum/index.php?act=idx
Обсъждат се всички марки и модели, като обикновено пишат настоящи собственици.

# 3 664
  • в 1001-та нощ

a.l.e.n.a,
Мнение за Motorola G100?
Извинявам се, ако вече е коментиран.

Ами зависи за какво - акцентът е производителността. Иначе е масивен - голям екран, тежък, дебел телефон. Екранът не е много ярък, но поддържа висока опреснителна честота. Животът на батерията не е wow, но разбира се - ще изкарва деня - зависи как ще се ползва и за какво.

# 3 665
Здравейте, нядявам се да ми помогнете да си избера телефон. Предстои ми преподписване на договор и смятам да заменя сегашния ми самсунг с20 с нов. Много се колебаех дали да премина към айфон, защото въпреки, че срявнявам параметрите на телефона на мъжа ми (XR) с моя, неговия очевидно прави по-добри снимки. Като цяло ми се струва, че айфоните са с по-добра камера. Бягам все пак от тях заради несъвместимоста им с galaxy watch 4, който имам и не ми се продава и търси нов.
Критериите ми са хубава камера (като ба айфон) и издръжливост на батерията. Бях се насочила към с22, но сравнявайки го с с20, не виждам да го превъзхожда с камера и батерия (без да имам претенциите, че разбирам кой знае колко). Тааа се чудя в крайна сметка какво да взема.... Моля за препоръки в този ценови диапазон.
И другия ми въпрос защо айфон (макар уж с по-слаба камера) прави по-добри снимки от моя телефон примерно? Thinking

# 3 666
За снимките не е важна само камерата като хардуер, ами и софтуерът през който минава после това изображение, преди да го видиш ти. Не става да ги сравняваш "на кило" само по няколко параметъра като стойности. Ориентир е, разбира се. Но не е само това.

# 3 667
  • София
...И другия ми въпрос защо айфон (макар уж с по-слаба камера) прави по-добри снимки от моя телефон примерно? Thinking

За обща култура - https://modapk.tv/google-camera/

# 3 668
Може ли мнение за Moto g31 и nokia g21

# 3 669
  • в 1001-та нощ
Motorola-та я бива, снима доста добре - над очакванията ми, стабилен. За парите си бива.

# 3 670
Здравейте, понеже реших да си сменям тела и викам да се допитам до общоноста тук Simple Smile
Харесал съм си iphone se 2 и искам да питам дали е добър? Не ми прече че батерията е малка, но искам да знам как се представя във другите категорий?
(Втора ръка)

# 3 671
  • София
Ползвам такъв телефон и съм доволна.
При втора употреба няма гаранции как е бил експлоатиран.

# 3 672
И аз съм с този модел и съм доволна. Не съм имала никакви проблеми. За втора ръка не знаеш как е ползван. Аз си пазя вещите и ми работят дълго време.

# 3 673
Вкъщи ползваме само телефони на Apple.
Изключително доволни сме от операционната система и от самите характеристики на телефона, от камерата и т.н. Батерията е много издръжлива при правилно третиране.

Мъжът ми  си взе iphone se 2, аз съм с 11.
Честно казано моят модел повече си го харесвам. Той също не установи кой знае какви плюсове на новия си телефон.
Мен даже ме дразни и формата на se 2 с тези остри ръбове. Другите айфони са по-загладени.

# 3 674
Кой телефон бихте ми препоръпали тогава?
Здравейте, нядявам се да ми помогнете да си избера телефон. Предстои ми преподписване на договор и смятам да заменя сегашния ми самсунг с20 с нов. Много се колебаех дали да премина към айфон, защото въпреки, че срявнявам параметрите на телефона на мъжа ми (XR) с моя, неговия очевидно прави по-добри снимки. Като цяло ми се струва, че айфоните са с по-добра камера. Бягам все пак от тях заради несъвместимоста им с galaxy watch 4, който имам и не ми се продава и търси нов.
Критериите ми са хубава камера (като ба айфон) и издръжливост на батерията. Бях се насочила към с22, но сравнявайки го с с20, не виждам да го превъзхожда с камера и батерия (без да имам претенциите, че разбирам кой знае колко). Тааа се чудя в крайна сметка какво да взема.... Моля за препоръки в този ценови диапазон.
И другия ми въпрос защо айфон (макар уж с по-слаба камера) прави по-добри снимки от моя телефон примерно? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт