Житният режим на Учителя Петър Дънов - 12 тема

  • 96 826
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Мнения: 9 468
можеш да го направиш, споко. за водата има различни мнения, според мен както се чувстваш, така го направи. ти запарваш ли го или го покълваш?

# 511
  • Мнения: 172
можеш да го направиш, споко. за водата има различни мнения, според мен както се чувстваш, така го направи. ти запарваш ли го или го покълваш?

Ами използвам грухана пшеница и я заливам с вряла вода от ел. кана. Но водата става много според мен за да я изпия наведнъж сутринта, 600 мл изпих, ама има още една чаша 😂

# 512
  • Мнения: 9 468
какво целиш с режима? вариантът грухана пшеница с вряла вода не е много добър честно казано, но предполагам си взела информирано решение. не я пий, щом ти е много.

# 513
  • Мнения: 172
какво целиш с режима? вариантът грухана пшеница с вряла вода не е много добър честно казано, но предполагам си взела информирано решение. не я пий, щом ти е много.

Сваляне на килограми. И майка ми и пастрокът ми я правят в този вариант и имат добри резултати. За информирано решение- прочетох единствено заглавния пост на темата, не съм търсила отделно Simple Smile

# 514
  • Мнения: 9 468
тогава си карай така, щом е само за кг. и внимавай със захранването.
под информирано решение имах предвид да решиш защо точно с такава пшеница ще я правиш и ще я душиш с топла вода.

# 515
  • Карлово
  • Мнения: 4 572
Аз в началото правих с грухана пшеница, понеже се страхувах за стомаха си. Тази люспа... Втория режим опитах с пшеница за покълване, вкусът е много по-добър и ползите са в пъти по-големи. Последните житувания са ми с лимец. Това е моят режим. Също оцених съветите да накисвам орехите, като пресни са и много по-вкусни.
Каквото и да правиш УСПЕХ!

# 516
  • Мнения: 9 468
с всичко съм пробвала аз Wink най-добре ми е с пшеница за покълване определено. но ако е само за отслабване все тая. макар че според мен това не е добър режим за отслабване, ама карай...

# 517
  • Карлово
  • Мнения: 4 572
За мене е добър режима, понеже не качвам всички загубени кила.

# 518
  • Мнения: 11
Здравейте, прочетох темата и тръгнах на пазар - лимец , орехи , ябълки и мед.Смятам да покълвам лимеца а не да го запарвам, има ли някаква тънкост? Прочетох че се почва в понеделник или сряда, приемам с радост съвети и препоръки.

# 519
  • Карлово
  • Мнения: 4 572
Успех!

# 520
  • на острова на мечтите
  • Мнения: 5 684
Много лесно се покълва в буркан. Накисваш, поне 8 часа,изплакваш,слагаш за капак тензух с ластик и оставяш на сенчесто. Поне два буркана трябва да имаш. Покълва за около три дни,ако помня добре. Успех!

# 521
  • Sofia
  • Мнения: 580
Аз лично го накисвам в купичка  вода-да са леко покрити зрънцата, всяка вечер слагам нова .Първия ден една,на следващата сутрин промивам зрънцата-сменям т.е. водата. На вечерта-промивам пак и слагам втората купичка с друг лимец. На следващата сутрин вече първата купичка е готова за ядене-омекнали зрънца и леко покълнали. Зависи и от температурата ,разбира се. промивам 2рата,вечерта залагам 3 купичка Simple Smile И така докогато решиш да приключваш . Дано стана ясно .

# 522
  • Мнения: 11
Много благодаря, утре го залагам и почвам в сряда. Пия доста лекарства дано се справя.

# 523
  • Карлово
  • Мнения: 4 572
Лимецът покълва по-бързо. Когато е топло времето още по-бързо. До 24 часа е готов. Водата трябва да се сменя на 8 часа, защото ще се прокисне. Когато е готов прибирам в хладилника.

# 524
  • Мнения: 46
здравейте, нещо за новите дати?

Общи условия

Активация на акаунт