"Част от мен" тема 2

• 104 932
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • ... да усещаш мириса на море ...

Йозджан и Бусе Нарджъ, се били разделили, ако въобще са били заедно  Wink ...Özcan Deniz ile Buse Narcı ayrıldı

# 121
  • София

Не мисля, че Елиф е "готова да сее раздор" в брака на Кахраман...

Дали е готова или не, не е дете, за да не се усеща, нали?!По мое скромно мнение тя го е харесвала още преди да се запознаят,но това второто са само догадки. Още когато се запознаха с Дафне ми се стори, че тя не е безразлична към жената на Кахраман. Няма как да го докажа, просто усещане.

# 122
Вина има във всеки от тримата.Кахраман мисли само за Елиф,за нейните чувства,разбирам,че започва да се влюбва в нея(за което не е виновен),но 7 год.брак нищо ли не са.Поне от уважение към жена си трябваше да и разкаже всичко.Но той не може,защото знае,че тя е слаба психически.Това,че тя неможе да има деца я кара да се чувства непълноценна за съпруга си,и той знае това.Оставил е времето само да подреди живота им.
Харесвам Елиф,тя е много добродушна,но към един женен мъж трябва да се отнасяш по дръпнато.Тя постоянно разказва за живота си пред него,явно го чувства много близък.Тя отрича пред Дефне,че няма нищо към Кахраман,но сама не си вярва.Още в началните епизоди,когато бяха на сватба дя го гледаше с любов,сякаш отдавна мечтае за него.Този неин поглед,невиността,красотата и младостта и привличат Кахраман.Тя не се надява на нищо с него,но не се и отказва от неговата компания.
Дефне и нея я харесвам.Не я смятам за злобна и ненормална.Тя е просто една много нещастна жена,която не може да стане майка,и единствената опора е мъжът и.Той е всичко за нея,целият и свят.И когато тя усеща,че го губи,а една жена винаги усеща,когато мъжът и мисли за друга,в нея се отключват всички негативни чувства-ревност,злоба,чувство за мъст,което аз намирам за нормално.Поствяйки а на нейно място,и в мен биха се породили същите емоции.Дефне изглежда много надменна и сурова,но всъщност тя е много чувствителна.В нея не ми харесва това,че е прекаленно своенравна.

# 123
  • София
Да, сватбата я бях забравила.Там Елиф си го гледаше направо влюбено, макар и вече да познаваше съпругата му.Разбира се, не се е натрапвала с нищо, но искам да кажа, че в по-късен етап няма как да не осъзнава, че докосвайки го пред жена му по този начин или гледайки го с този поглед, жена му ще остане сляпа.
Повтарям се, но е грешка за мен решението на сценаристите да направят Дафне толкова крайно черна, направо убийца.Това не оневинява по никакъв начин грешките и желанията на Елиф и Кахраман.Всичко е толкова човешко и се случва. Дискускията щеше да бъде още по-интересна.

# 124
gostenka68 благодаря за отговора.
Така си и мислех Shocked Думата на Къймет е закон за Кахраман и Дафне.

# 125
Да,значи 7години Кахраман е живял с безскрупулна жена,не ми се вярва.Съдя от първите епизоди,където ги даваха щастливи,Дефне беше много слънчева и лъчезарна.

# 126
Да,значи 7години Кахраман е живял с безскрупулна жена,не ми се вярва.Съдя от първите епизоди,където ги даваха щастливи,Дефне беше много слънчева и лъчезарна.
И в същото време го обвиняваше за това че не може да има деца.Дали са били щастливи и как ли се е чувствал Кахраман с това насаждане на тази вина.Дали наистина е бил щастлив .А видяхме че не катастрофата е причината за безплодието на Дафне, но тя го обвинява.

# 127
Незнам всъщност кой е виновен за безплодието,това не го разкриха напълно във филма.До колкото разбрах е заради катастрофа,в която тя обвинява Кахраман,но според мен той няма вина.Тя според мен му натяква,защото за неговото семейство е много важно да има наследник,и свекърва и постоянно недоволства и я притиска.

# 128
А всъщност защо Дефне неможе да има деца?

# 129
А всъщност защо Дефне неможе да има деца?
Ами доктора каза ,че яйцеклетките и са негодни за оплождане
Дали има и друга причина не е дадено

# 130
Да,да,но преди това е направила катастрофа,тогава е била бременна,но е изгубила бебето ,получила е усложнения и оттогава неможе да ума деца.Аз така разбрах,но нз.

# 131
Да,да,но преди това е направила катастрофа,тогава е била бременна,но е изгубила бебето ,получила е усложнения и оттогава неможе да ума деца.Аз така разбрах,но нз.
Да така беше- била е бременна .Да и се чудиш на акъла как потегли с бясна скорост и рискува живота на бебето.Но не мисля че  това е била причината да не може да има деца
Изобщо не мисля ,че Кахраман е бил виновен за катастрофата
И тогава Дафне действа първосигнално и необмислено

# 132
Има нещо съществено, което забравяме: Бракът между Кахраман и Дафне е приключил/ това е по думите на Емине/ и ако Дафне не намери начин да има дете от него ще се разделят. Емине дава идеята на Дафне за сурогатна майка.
Елиф още на свадбата показа, че харесва Кахраман, но само толкова. Когато припадна в ръцете на Кахраман  в полето, той пък се загледа в нея и това е.
До този момент Елиф с нищо не застраши брака на Ках и Дафа.
Дафа не може да се премири, че това дете е на Елиф, но затова последната няма вина. Елиф все още не знае, че тя е майката.

# 133
Да така беше- била е бременна .Да и се чудиш на акъла как потегли с бясна скорост и рискува живота на бебето.Но не мисля че  това е била причината да не може да има деца
Изобщо не мисля ,че Кахраман е бил виновен за катастрофата
И тогава Дафне действа първосигнално и необмислено
Според мен дори Дафа не знаеше, че е бременна. Просто след катастрофата, при прегледа е установена бременност.

# 134
Една мисъл не ме напуска: Въпреки, че Ках беше казал на Дафа и семейството си, че ще живеят без да имат деца, в сериала виждаме, че като научи, че детето е на път Ках не се отделя и пази това неродено бебе. За мен Ках винаги е искал да има дете. Животът му с Дефне е сив и безличен. Прибират се, вечерят и после в стаята с чаши с уиски. Разговори между тях не са ни показвани. А сега са му приятни обикновените разговори с Елиф.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 21:09 от Лукреция

Общи условия

Активация на акаунт